Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Update heti étrendek fórum

Update heti étrendek (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Update heti étrendek

1 2 3 4 5 6 7 8
2008. febr. 11. 17:15

Sziasztok én most olvaslak benneteket először.

Anett59 tetszik ez az étrend csak az a baj h.az egyetemen nem tudom mindet így betartani pl:ebéd a vacsival meg aza baj h.túl későre esne mert sokáig benn kell lennem.Így mit tudsz nekem ajánlani?

Köszike előre is!

28. anyabab (válaszként erre: 27. - Anett59)
2008. febr. 9. 13:14
Köszönöm a választ:-))))
2008. febr. 8. 20:01
Azt hozzá kell tennem,hogy nem elkötelezett vega,csak nem szereti a húsokat. De van amikor megeszi a csirke-pulyka mellet,de színhúsból csak ezekre hajlandó!
26. anett59 (válaszként erre: 25. - Anyabab)
2008. febr. 8. 19:59

Mondjuk azt hozzá kell tennem nagyon fínnyás,ezért rettenetesen bajba vagyok a főzéssel. Kétfelé főzni,és ki is találni...

Pl szokott enni:

imádja a halat,sokféleképpen készítem neki, túrókémet keverek,

körözöttet csinálok,

almás-túrós sütit szereti,kókusz kockát,

puffasztott búzát,

kenőmájas vagy májkrém(ezt megeszi néha),

sajtot mindenféle módon(lágy,kemény,tömlős),

salátákat találok ki(hol majonéz alapút,hol natur-dresszingeset)

ja megszi még a virslit is ha olyan a hangulata,de csak a füstlit,

grillezek zöldségeket,rá tejföl reszelt sajt,

káposzta saláta, ecetes dresszinggel,

zöldségleves

paradicsomos káposztaleves

szoktam venni Norbi tésztát,azt tudom variállni

paradicsomleves

rakott dolgok(karfiol,brokkoli,zöldbab)

joghurt,túró rudi(Norbis)minden mennyiségben

tortilla(vega)

Hűűű,egyenlőre ennyi. Ha kérdésed van még szivesen válaszolok mindenre.

25. anyabab (válaszként erre: 23. - Anett59)
2008. febr. 8. 19:16
Szia anett59! Leírnád, hogy miket eszika hugod? Köszi.
2008. febr. 8. 17:15
Egy életen át kell folytatni különben vissza szállnak a kg.
23. anett59 (válaszként erre: 22. - Anyabab)
2008. febr. 8. 14:19
Van nagyon sokféle dolog amellyel helyetesítheted a tojást és a húst! A hugom is ezt csinálja és ő fél vega,tehát halat, sajtot azt eszik. Ő is szépen fogy tőle!
2008. febr. 8. 12:52
Sziasztok! Szerintem is sok a tojás benne, amit ráadásul még nem is szeretek. Plusz, mostanában egyáltalán nem kívánom a húsokat, semmilyen formában. Én milyen fogyókúrát csináljak:-((((??
21. Paniko
2008. febr. 8. 10:19
Én is kb. ilyenféléket eszem. 5 hete csinálom a fogyókúrát, ami mellett sajnos nem igazán mozgok eleget, s így is -5 kilónál tartok.
20. esztella100 (válaszként erre: 18. - Talentum)
2008. febr. 6. 07:19
Jóból is megárt a sok!!!
19. adri25 (válaszként erre: 15. - Goldmanit)
2008. febr. 5. 13:04
Szia . És kenyér helyett álltalában miket reggelizel?
2008. febr. 5. 12:24
szerintem sok benne a tojás. szinte minden nap van..nem sok ez egy kicsit?
2008. febr. 4. 15:20
próbálnáM :)
2008. febr. 4. 15:19

Helló mindenkinek!

Nekem tetszik a Norbi módszere, ki is próbálná, de sajna, 3 picike mellett nincs sok időm ilyen meg olyan dolgokat sütni-főzni.

De majd egyszer...

2008. febr. 4. 10:13
Sziasztok!Én a saját diétámat tartom be.Kihagyom a tésztát,a krumplit,a kenyeret.A sütit azért nem írtam mert családanyaként minden vasárnap előkerül valami a sütőből.Ezeket a finomságokat én sem hagyom ki.De csak mértékkel eszek belőlük.Nagyon fontos a mozgás is.Ezt nem viszem túlzásba.Hetente max. 3-szor tornázok.Higgyétek el ez a kevés is segít.Aki nem szeret tornázni,az táncoljon.Az is hatásos lehet.Tapasztalatból mondom.4 hónap alatt a diéta mellett 25 kg-ot táncikáltam le magamról.Még szülés előtt.Ma már tornázok.
14. zsurmi
2008. febr. 2. 14:01
Hát szerintem nincs "agyonvariálva" a dolog. Nekem első olvasásra ,a na lapozzunk kategórai jutott eszembe.
2008. febr. 2. 10:15

Sziasztok!

Ezeket a menüket nem én állítottam össze,hanem Norbi Dietetikusa.

Tehát bocs a nevében is ha nem tetszik,ez csak egy kis segítség akar lenni.Variállható is!:))

12. jemma
2008. febr. 1. 14:30

személy szerint köszi:)

én is mindig ugyanazt eszem, most legalább egy kicsit újítok az étrendemen. általában a vacsora okozza a legnagyobb problémát.

2008. febr. 1. 11:57

Nekem a második heti szombat-vasárnapi menü kicsit túl paradicsomosra sikeredett: paradicsomos káposzta, töltött paprika, főtt hús paradicsomszósszal.

Külön-külön mindegyik finom, de így egymás után három főétkezésen át...

10. anbene
2008. febr. 1. 11:50

Arról volt szó, hogy a sárgaborsó update2-es!

"vacsora: sárgaborsó főzelék, sertés pörkölttel"

2008. jan. 16. 15:29
Nagyon sokan azért adják fel ezt a diétát,mert nincs ötletük a menük kitalálásához,és unalmas számukra a megszokott étrendük.Nekik ajánlok egy pár menüsort,napi ötszöri étkezéssel. Az ételeket lehet variállgatni,hozzátenni,elvenni belőlük! Az Update rendszer alapján van Norbi ajánlásával kialakítva!
2008. jan. 10. 15:10

Ó.

Köszi nem olvastam végig a cikket csak belenéztem!

7. Manon (válaszként erre: 6. - Gabcsi8080)
2008. jan. 10. 15:06

Szia!

CM= cukormentes (benne van a cikkben:)

Manon

2008. jan. 10. 15:02

Sziasztok!

Minek a rövidítése a CM?(Cerbona Műzli?)

2008. jan. 3. 08:06
Megnéztem az étrendet,szerintem tökéletes a vacsora.Miért ne lehetne fogyni vele?Jóllakhatsz vele,mégsem fogsz annyi kalóriát bevinni a szervezetedbe,mintha megettél volna egy vajas-szalámis szendvicset fehér zsemléből! Ehetsz finomakat,mégsem érzed azt hogy koplalsz és salátalevélen meg ásványvizen élsz!Ha van is bennük szénhidrát,mert kell hogy legyen,lassabban szívódik fel,és ha még mellette tornázol is,úgyis lemozgod!
2007. nov. 16. 14:36

Sziasztok!

Én most eszek Norbi szerint.

De szerintem, ami vacsorára eszik az baromi sok. Ettől nem lehet fogyni. Hiába Update1, ez nagyon soknak tűnik...

De kitartást mindenkinek!

Üdv

3. 93a74b44ea (válaszként erre: 2. - Elvira1)
2006. jún. 18. 22:08

Hű, Norbit kéne kérdezni, ez tényleg az ő étrendje, és bevallom, én csak átfutottam, nem kerestem az ellentmondásokat.

Ami a könyvei szerint nem stimmel, azt szerintem cseréld ki U1-esre, de gondoltam, ha a nagyja rendben van, talán van, akinek segít ez az összeállítás.

2006. jún. 18. 20:22
A délutáni uzsonna hány órakkor van ?Mert a körte 2-es, a camambert 3 kód mivel nagyon magas a zsirtartalma!
2006. jún. 18. 20:13
Norbi ajánlásával, Update szerint étkezőknek. Minden napra konkrét, előírt ételekkel az update rendszer kódjainak megfelelően.
Napi ötszöri étkezéssel: finom reggelivel, kis tízóraival, tápláló ebéddel, gyümölcsös uzsonnával, és könnyű vacsorával!

Ugrás a teljes írásra: Update heti étrendek
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook