Update heti étrendek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Update heti étrendek
Nem vettem még sosem ilyen zacskós cuccokat. Ezekben sok a CH és cal, nem?
Olyan sokan írták már ezt a paradicsomszószt, és én még sosem csináltam. Vagy csak annyi lenne, mintha töltött paprikát készítenék, töltött paprika nélkül?
ez nagyon jónak tűnik:)
holnap ez lesz az esti finomságom:)
köszi:)
nagyjából ezeket eszem.
a tejbezabi mit takar?
Én úgy oldottam, meg hogy vettem egy rakás húst.. csirkecombot, csikremellet ,halat..
A csirkecombot sütve lefagyasztottam, a csirkemellet és a halat 10-15 dkg-os adagokban fagyasztottam le.
A combokhoz csak összedobok egy kis salátát vagy párolok zöldséget, a csirkemellet meg wokban szoktam a zöldségekkel megsütni. Hamar elkészül.
Erre még az aprónép mellet is van időm.
Plusz ( igaz hogy a háztartás rovására) de az egyik alávása alatt szoktam tornázni..
Magamnak sütöttem csa tk lisztből kenyeret és szeletelve lefagyasztottam, amikor kell csak előveszek 1-2 szeletet.
A család étrendjébe is egyre több egészségesebb és bio dolog kerül. Kóstolgatják, hogy én mit eszem és van amikor a tudtuk nélkül, de jóízűen fogyasztják az újdonságokat.
Így 6 hét alatt 7 kg ment le rólam. De még visszavan 17..
Sok erőt merítek belőletek..
Köszönöm
Béres Alexandra a puffasztott dolgok helyett pl. a Wasa kenyeret javasolja.Lassabban szívódik fel. Lehet kapni Dm-ben, Sparban,stb..
Hasonlít az abonetthez.
Vacsi tippek:
tejbezabi
2 szelet hamlet, felvágott (parizer,soproni,tavaszi,gépsonka stb) paradicsom,paprika,lilahagyma, kígyóubi
virsli,norbi mustár, esetleg norbi ud 1-es karcsúság kenyér
saláta (pl feta sajt,tonhal, uborka,paradicsom)
tojás bármilyen formában (tükörtojás,sült tojás, lágytojás)
hello lányok,
engem "hideg" vacsora érdekelne, mert a főzés...nem az erősségem:)
mit lehet vacsira enni? és mennyit? például hamletből hány szelet lehet? adjatok már néhány tippet, légyszi!
Szia!Én puffasztott rizst,vagy búzát eszek.Ezt meg lehet fizetni,és én már 2 hónapja csinálom.Eddig lement 6,5kg.Vannak nagyon finomak is,de ezt neked kell kitapasztalnod.Vagy tönkölybúza kenyeret ehetsz még,de azt csak dél elött.
Szia
Nagyon szépen köszönöm!!!
Így fogok tenni!!!
Nagyon aranyos vagy!
Akkor lényegében csak az ebéddel van gondod. Én azt mondom ebédre vigyél magaddal szendvicset. Ha nem tudod megvenni a Norbi kenyeret,akkor használj puffasztott búzát,vagy teljes kiőrlésű kenyeret. A lidl-ben vagy a plusban szoktam venni,500g-140-forint körül van. Én imádom!
Estére pedig rengeteg recept van fenn itt,ami közül lehet válogatni. Vannak nagyon könnyen elkészíthető gyors ételek is. Ha teheted ne hagyd ki a levest! Valamijen formában vigyél a szervezetedbe. Ha másképpen nem megy hús-vagy csont levest egy üvegben cipelj magaddal:) vagy egyél estére tartalmasabb változatot!
Remélem tudtam segíteni,bár nem sokat.
Ha van kérdés szivesen válaszolok!
Hát a reggelivel nincs gond a 10órai és az uzsonna ok.Mert gyümölcsöt tudok vinni esetleg joghurtot meg ilyen féléket is.Az ebéd a főzés miatt nehezen megoldható mert erre sajnos nincs lehetőség.A vacsi?Hát olyan 6-6:30 körül vagyok itthon de a főzés megoldható.
előre is köszönöm h.szánsz rá nekem az idődből és segítesz!
Nagyon hálás vagyok érte!!!!
Köszönöm!!! :PPuszi
Szia!
Igazán feladtad nekem a leckét!:)))
Gondolkodnom kellene rajta,holnap összeállítok neked valamit igérem!