Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Update heti étrendek fórum

Update heti étrendek (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Update heti étrendek

1 2 3 4 5 6 7 8
2008. ápr. 15. 09:21
Ja. Elfelejtettem megkérdezni Icus, hogy a zabpehelyből annyit teszel bele mint a grízből szoktál?
2008. ápr. 15. 09:19

Na a tegnapi tornának lőttek, mert vendégeim voltak és későn mentek el. Helyette ma sétáltam egy nagyot a városban meló előtt. Kedden később kezdünk. A tegnapi palacsinta viszont nagyon fini lett de lehet, hogy sokat ettem belőle:))

Icus! Kösz a túrógombóc tippet meg fogom próbálni. Van tupperos tésztafőzőm lehet, hogy abban is meg tudom főzni. Megnéztem a receptet az adatlapodon. Szerintem ha a lisztet kicseréljük Norbi liszte akkor Updates lesz és egész nap ehető, viszont ha teljes kiörlésűvel csináljuk akkor csak délután 2-ig, mert akkor 2-es lesz. Aki ért hozzá erősítsen meg vagy cáfoljon mert nem vagyok benne biztos. Lányom megint fogyott 1 kg-ot már csak 69 kg. Nem értem hogy csinálja pedig többet eszik mint én. Valószínű, hogy neki még gyorsabb az anyagcseréje. Én még mindig stagnálok. Szerintem kellene a torna.

Na majd ma:))

117. Icus (válaszként erre: 116. - Mimo)
2008. ápr. 14. 14:43
Ott a recept az adatlapomon. Nem tudom, hogy update-s e? Tulajdonképpen mit értetek ti updates kaján?
116. mimo
2008. ápr. 14. 13:38
Icus az adatlapodon lévő süti updates??Jól néz ki.megosztanád velünk a receptjét????Gratulálok a fogyásodhoz, nagyon ügyes vagy ám!!!!!
115. Icus (válaszként erre: 113. - Moncsi720404)
2008. ápr. 14. 13:12

Ugyan igy vagyok én is mint, te!:)) (mármint buszügyileg) Most is többször meg kell állni kocsival, mert nem bírom, viszont ha én vezetek...:))

A túrógombócot zabpellyel készítettem és kigőzöltem. Semmi baja sem volt!!:)) Grizzel mindig főzöm nekem sosem esett még szét. Ha zabpelyhesen készíted akkor is kell bele tojás, az összetartja. Tedd rá egy szűrőre és gözöld meg. Szerintem nagyon fini. Édesítős joghurttal öntöttem nyakon. legközelebb darált mákban fogom megforgatni csak most nem volt otthon!:))

A héten ha minden jól megy, minden nap gyalog megyek haza!:)) Napi 40 perc intenzív mozgás meglesz!!:))

2008. ápr. 14. 11:02
Bocsi. Túrógombóc:))
2008. ápr. 14. 11:00

Hát a buszon én is rosszul vagyok. Emlékszem gyerekkoromban mindig Daedalonnal utaztam . De még a kocsiban is rosszul vagyok ha hátul ülök. Ha én vezetek akkor a világ végére is elmgyek. Ki érti ezt?:))

Tegnap rántott húst ettem anyósnál. Más nem volt. De a mérleg hál istennek nem mutatott többet reggel. Igaz este "csak" tejbezabit ettem. Ma Kentucky csirkecomb lesz. Úgy rendeltem . Kiváncsi leszek milyen. Délután meg palacsintát akarok sütni. Nagyon szeretjük de már régen volt. Tőrógombócot is jó lenne csinálni, de a másik fórumon olvastam, hogy soknak szétfő. Amilyen szerencsétlen vagyok én is így járnék. Nem tud valaki egy normális Gofri receptet ami bevált? A múltkor csináltam egyet de beleragadt a sütőbe, úgyhogy császármorzsa lett belőle. Az sem volt rossz :))

Ma megpróbálom elkezdeni a tornát:))Valami könnyűvel kellene kezdeni. Sinkó aerobik az nem nehéz..

112. Icus (válaszként erre: 111. - Moncsi720404)
2008. ápr. 13. 12:03

A bicaj az jó!:)) Nekem is van hula-hop karikám, lábsúlyzók...

A gyerekek miatt járunk kocsival mi is. 1/27-kor nyít a suli. Nekem pedig 7-kor kezdődik a munkaidőm:( Az uram minden második héten éjszakás ilyenkor nekem kell vinnem a Dömét a suliba. Nem szeretek kocsizni. Próbáltam, hogy reggel busszal a munkahely, de nem jön be. Korábban kell kelnünk, a buszon ilyenkor nagyon sokan vannak én pedig nagyon rosszul vagyok a tömegtől a szagoktól... Mindentől:( Inkább gyalog járok. De, gyalog sajnos nem érnék be. Igy a kocsihoz vagyok kötve. Hál' isten kibirjuk, bár nagyok sok a benzin.

111. moncsi720404 (válaszként erre: 110. - Icus)
2008. ápr. 13. 09:47
Hát nekem muszály kocsival járnom mert faluban lakunk és én a városban dolgozom. Meg a busz nekunk nem jó a munkabeosztásom miatt.Sok idő kiesik akkor a buszra várás miatt. Lányommal együtt megyünk együtt jövünk.Nem olcsó mulatság főleg ezek mellett a benzin árak miatt. Nem messze van a falunk a várostól. Úgyhogy tavaly elkeztem biciklivel járni csak jött a tél és visszatértem a kocsihoz. majd ha jó idő lesz akkor azt tervezem, hogy megint biciklivel fogunk menni. Bár ez nem minden nap lehetséges, de egy héten kb. 3x biztos megoldható lesz. Egyébként még az előző fogyókúrámkor vettem egy csomó kazit, meg DVD-t úgyhogy lenne mire tornáznom csak még az elhatározás hiányzik. Különben a futás nálam sem jön szóba egyenlőre mert még most is 80 kg vagyok. 168 centi. Állítólag az ugrókötél is jó lenne. Lehet, hogy kipróbálom.
110. Icus (válaszként erre: 109. - Moncsi720404)
2008. ápr. 12. 18:25
Nem tornázom. időnlént elkap a hév, de nem tart sokáig. Igyekszem gyalog járni mindenhova, amikor csak tehetem. A munkahelyemről többször gyalog jövök haza (amugy kocsival járok minden második héten, a gyerekek miatt). Ez egy jó 30-40 perces erős séta. Első időben 50 percig is eltartott, most már, boltba menéssel nézelődéssel is max40 perc. Próbáltam futni, de a 100 kilómmal ugye csak döngettem és a térdem sem birja. Igy maradnak a séták. Mostanában a férjem is eljön velem, a közeli boltokba (130 lépcső és fél)gyalog. Látja mennyire jót tesz nekem és nem ragasztkodik annyira a kocsihoz:)) Van amikor megbolondul és nem akar a kocsinélkül kimozdulni:((
109. moncsi720404 (válaszként erre: 108. - Icus)
2008. ápr. 12. 16:38

Fincsi lett az ebéd és a raffaelló is fini lett már alig van belőle:)).Tegnap megvettem a norbi szakácskönyvét meg a sütiset is. Le voltak árazva a Tescóba. Eddig drágának találtam. Most a kettő 3000 volt. Mondjuk itt a receptek között is sok minden megvan de a könyvben képek is vannak így legalább az embernek van elképzelése milyennek is kellene lennie annak amit süt:)

Holnap anyósoméknál eszünk, nem tudom mit eszünk mert biztos a szokásos rántott hús lesz. A halat én is szeretem de a család többi tagja nemigen díjazza, esetleg rántva. Én is szeretek különleges ételeket enni úgyhogy ha étterembe megyünk(nem sűrün) akkor igyekszem olyat enni amit itthon nem csinálunk.

Én soha nem tudtam olyan diétát csinálni amiben előirták hogy mit kell ennem. A norbi azért jó mert én válogatom össze, hogy mit eszem, persze az időzónákat igyekszem betartani.

Te tornázol? Én még nem tudtam rászedni magam. Most elhtároztam , hogy holnaptól. Ha már jobb idő lesz akkor biciklizni fogok. Azt szeretem. A heti egy úszás nem elég de nem tudok többször menni sajna:((((

108. Icus (válaszként erre: 107. - Moncsi720404)
2008. ápr. 12. 07:53

Nem én nem csinálok semmit:) Igyekszem mindenből a jót kivenni.

Régebben sokat fogyiztam, mindig valami sztár-diétával:( Aztán amit lefogytam duplán visszaszedtem. Tavaly májusban úgy döntöttem, most már elég és lemegyek 90-100 kilóra. Teljeskiőrlésű kenyeret eszem, teljeskiőrlésű liszttel főzök, barna rizst használok... A lényeg a mennyiség. Eszem csokit is sütit is... És 5 után semmit nem eszem. Mostanában szoktam időnként kaukázusit enni zabkorpával és lenmaggal:)

A májas dolgok a koleszterinem miatt kiesik. Pedig nagyon szeretem, de a legutolsó koleszterin mérésnél 6,8 volt az érték:( Igaz 3 napig májat"zabáltam" előtte:(

Kaja szempontjából én mindenre nyitott vagyok. A norbis-kaják azért tetszenek, mert nem olyan "különlegesek"

Ma paradicsomlevest csinálok és vettem hekk-filét azt sütöm meg:))

A hallal bajban vagyok egyszerűen nem kapok igazán fogamra valót. Az afrikai-harcsát szeretem, csak ritkán tudok venni:(

107. moncsi720404 (válaszként erre: 105. - Icus)
2008. ápr. 11. 20:51
Hát megmondom őszintén, hogy a salátákat mi sem annyira szeretjük, bár egyszer-egyszer elmegy. A lányom mint montam szereti a húst, úgyhogy sokszor eszünk ebédre roston sült husit, én zöldkörettel, ő meg egy kis rizzsel. Akkor végül is te nem is Norbizol? Azt hittem te is ezt a fogyókúrát csinálod. Én holnap tepsis csirkemájat főzök, meg már bekevertem a raffaelót is.
106. Icus (válaszként erre: 104. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 14:53

193 centi és 123 kiló. Én 170cm vagyok és 105 kiló!

Mondjuk jó mellette állni, mert olyan "kisebbség" érzésem van!:))

105. Icus (válaszként erre: 104. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 14:50

Nemtudom, hogy mit értesz update alatt. Én magam kreáltam, mivel a férjem cukros. Igyekeztem kihagyni a fehérlisztet és a cukrot. Teljeskiőrlésű lisztből szoktam sütni és édesítővel. Gondolom lehet Norbi lisztből is készíteni:))

Én nem ismerem ezeket az update-s dolgokat. Olvasok innen is onnan is. AZ update nekem igazából olyan atkinsesnek tűnik. Igyekszem a fiamnak is magyarázni, reggel délelött egyen CH-s dolgokat este már kevesebb calória és ch csússzon le:) Imádja az édességet... Sok mindent megkostól amit készítek, de nem lakik vele jól. Egy tál salátától amitől más tele van azt mi meg sem érezzük. Jól lakunk, mert jól lakunk vele, de... Ha nincs tömény CH, éhségérzet van, de nagyon:(

2008. ápr. 11. 11:38

Icus. Megnéztem a fiad képeit az adatlapodon. Tényleg nem látszik rajt, hogy el lenne hízva.

A joghurtos süti updates? Nagyon jól néz ki.

103. moncsi720404 (válaszként erre: 97. - 2577cdcc12)
2008. ápr. 11. 11:35
Köszi a biztatást. Ránk fér. Már egyébként próbált fogyózni de ennyit még sosem sikerült mert mindig feladta. Ez a diéta azért jó mert végül is a húsit szereti, azt meg megeheti, és ha valamit megkíván akkor megeheti délelőtt.Meg persze látja, hogy én is fogyok és ez fellelkesíti.Meg szerintem most már szinte versenyezik velem. Sütit is szoktunk csinálni. A mirindás és a Raffaelló nagyon jó lett. Próbáljátok ki ha még eddig nem csináltatok. A férjem is megette . Ja és a madártej is jó lett a férjem észre sem vette, hogy diétás.
102. Icus (válaszként erre: 100. - 2577cdcc12)
2008. ápr. 11. 11:25

Na ez a kinővi az ami sosem fog bekövetkezni!!

Rám is mindig azt mondták, majd kinővőm... Nőttem ki a fenét!! Vele kinlódom, már kiskora óta. De, a férjem állandóan engem piszkált, hogy lehet ilyen a gyerekkel, sajnálom tőle?? Na kiakadtam... Mondtam is neki, neked sosem volt súlyproblémád, nem tudhatod milyen szar kövérnek lenni. Válasz: Egészség legyen...

Én birtam 40 éves koromig, de a gyerek csak 16 éves...

101. Icus
2008. ápr. 11. 11:22

A fiam mindig is többnek nézett ki a koránál. 5.-ben a nyolcadikos csajok zsongták körbe!:(( majd frászt kaptam, amikor láttam!!:((

A Geri megjelent a folyoson a lányok megzizzentek. A tanárok ezen röhögtek a suliba. A lányok vihogtak, és megbolydultak keresték a Gerit a közelben!:)) Gondold el nyolcadikos volt és a 4. -es balettos lányok megzizzentek a folyoson. A tanárnőjük teljesen kiakadt:))

Állítólag, most a gimiben is ez a helyzet:)

100. 2577cdcc12 (válaszként erre: 99. - Icus)
2008. ápr. 11. 11:21

Akkor nincs ötletem :o( Akkor majd az idő megoldja, vagy "kinövi".

Mondjuk apósom is vagy 130 kiló a maga hatalmas 170 cm-es "magasságához", mégsem volt soha "nőproblémája". És állítólag tök egészséges is.

99. Icus (válaszként erre: 96. - 2577cdcc12)
2008. ápr. 11. 11:18
Nincs ilyen lány!!! Igy imádják!!! Gondold el minden barátnője a melléig ért és alig voltak többek 40 kilónál!!! Az én fiamnak a balerina-típusú lányok az esetei!!:))
98. Icus
2008. ápr. 11. 11:16

A fiam 16 éves. 193 cm magas 47-es lába van 123 kiló. Borzasztóan erős csontozatú (ebben is sajna rám hasonlít), a lába a feneke tiszta izom. Az alsó hasa és a cicije karja-hatalmas (na ebben is rám). Akivel a környezetemben beszélek (már akivel ezt megbeszélem) kiakad, minek fogyni a gyereknek tök jól néz ki, nem is kövér. Ugyan ezt mondták és mondják rám is. Az 58 kilós kolléganőm el van hűllve, hogy 105 kiló vagyok. Azt mondja ő nem veszi észre, hogy olyan sok kiló lenne köztünk!!!:(

A gyerekkel ugyan ez a helyzet. Körbe zsongják a csajok, sikeres a suliban, igazi társasági ember, sosem gunyolták a súlya miatt...

97. 2577cdcc12 (válaszként erre: 94. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 11:16
Tök jó, hogy ennyire odafigyelsz rá. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen róla, mert később méginkább nehéz lesz lefogynia. Főleg úgy, hogy nem egy drasztikus fogyókúrára ítélted szegényt!
96. 2577cdcc12 (válaszként erre: 95. - Icus)
2008. ápr. 11. 11:14

Hát legyen hétköznap is nagyon muszály. Esetleg nincs egy korabeli lány, akivel jóban van, és finoman megmondhatná neki, hogy milyen jó pasi, hát még ha fogyna pár kilót? Ez a kamaszokra elég jó hatással szokott lenni.

Egyébként mást nem vinne el, ami jó hidegen is, és egy dobozba bele tudod neki rakni?

95. Icus (válaszként erre: 91. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 11:11

Én eszek ilyet. Én a pluszban veszem a Müllertreu kenyeret, nekem ez izlik:) Megeszi a fiam is, de csak hétvégén, ha nagyon muszáj. A zsemle Többnek tűnik a számára. Amikor magvas kenyeret tettem neki. 4 szelet egybe fordítva és ketté vágva, megkérdezte, hogy mit akartam azokkal a kis vacakokkal egy falat az egész és most tök éhes:(

A mozgással nincs gond. Heti2-3 floorbol-edzés, hétvégén mecs. Szünetekben fociznak, suli után még maradnak egy 1/2 óra focira. Szinte naponta van torna órájuk. Gyalog jár a suliba és onnan haza 15-15perc erős séta...

Nekem 1 év alatt lement 25 kiló én csak odafigyeltem mit eszek. De én tudok enni napközben is. Neki csak a hideg kaja van délután 4-5 óráig:(

94. moncsi720404 (válaszként erre: 92. - 4b252f0708)
2008. ápr. 11. 11:06
Hát 77 kg -ról indult. Most 70, de van úgy, hogy megáll egy kicsit a fogyás . Igazából eszik mindent. Mármint az update határain belül. Meg mint montam néha bűnözik is egy kicsit. Jó így , hogy mindketten csináljuk mert tudjuk egymást bátorítani. Most már egy kicsit magabiztosabb is. Különben nem akarom sürgetni nála a fogyást. Hétvégén teszek fel képeket róla is meg magamról is ha ráérek és sikerül.
93. 2577cdcc12 (válaszként erre: 91. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 10:08

Mondjul a lányokkal szerintem könnyebb. Nekem is fiam van, de nem túlságosan érdekli hogy néz ki, mondjuk szerencsére ő magas és vékony, bár még csa 10 éves, de ha hízni kezdene, akkor egyszerűen nem adnék neki legalább repetát.

Én tizenéves korom elején elkezdtem hízni, nem voltam kövér, de elindultam az úton. Ekkor anyukám leredukálta a vacsorámat (én már nem emlékeszem, de ő azt mondja, kb a felére). Mondjuk ő is szolidalított velem (bár ő mindig nagyon sovány volt), tehát nem evett előttem ő sem. Mikor felnőttem elmondta, hogy mivel ő egész nap dolgozott, és nem tudott enni, ezért alig várta, hogy elaludjak, hogy végre ehessen :o)

92. 4b252f0708 (válaszként erre: 91. - Moncsi720404)
2008. ápr. 11. 10:05
Nagyon is elég másfél hónap alatt 7 kiló fogyás, pláne egy fejlődő szervezetnél. Én inkább abban nem vagyok biztos, hogy nem túl gyors-e ez a tempó. Persze nem tudom, mennyi súlyfeleslege volt a lányodnak, az is számít.
91. moncsi720404 (válaszként erre: 90. - Icus)
2008. ápr. 11. 10:01
Sziasztok!!Már nagyon régóta olvasgatom a fórumot meg a többi norbisat is. Még nem volt eddig bátorságom hozzászólni, de most úgy éreztem hogy talán tudok segíteni. Nekem 13 éves a lányom Velem együtt kezdte a Norbit vagyis 1 héttel később Február végén. -7 kilónál tart,és én is, pedig ő néha bűnözik is. Én szeletelt teljes kiörlésű kenyérből teszek neki reggelit. Nem tudom felétek van-e Lidl, én ott veszem vagy a Tescóban. Nekem nem esik szét és elég változatosan tudom elkészíteni mindig mást teszek bele. Gépsonka, sajt, pirosarany , zöldségek stb. Ő szereti. Talán próbáld meg. Ja és hozzáteszem, hogy még eddig a tornára nem nagyon tudtuk magunkat rászedni. Heti 1x usziba megyünk, bár tudom, hogy ez kevés. Van aki azt mondja, hogy ez nem sok fogyás de szerintem jobb ha lassan megy le akkor nem hízod vissza. Én ár egyszer ledobtam 20 kg-ot. Viszza is jött szépen mind. Sőt! Nem baj ha esetleg ezután is írok? :)
90. Icus (válaszként erre: 89. - 2577cdcc12)
2008. ápr. 11. 09:28

Mit adjak neki? Egyszerűen éhes. Délután4-5 óra mire hazaér. Addig valamit enni kell. Teljes kiőrlésű rozskenyérből pedig nem tudok neki olyn szendvicset készíteni, mert szét esik:(

Igy is azt mondja éhes, mert amikor hazajön kiteszek elé egy adag kaját, de enne még:(

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook