Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Én ma nem nagyon tudok majd jönni, rengeteg dolgom van a kertben. Le kell nyírnom a füvet, ráadásul sarok telkünk van. :S
Azért majd még próbálok benézni.
Nagyon eltüntetek! Mindenki tornázik ezerrel???
Ericika: Gratulálok! :) Szerintem most vége a stagnálásnak.
Heidi: Nekem folyton izomlázam van. A fiam már elkezdett járkálni és hát az utána való rohangálás és hajolgatás, ami megmozgatja minden izmomat, eléggé fárasztó. De olyan jó látni, ahogy totyog, mint aki be van rugva! :D
Awela: Ennyi belefér! ;) A lényeg, hogy jól érezd magad.
Allics: Én is bekukkantottam a naplódba. Hát tényleg jól nézel ki. Nem is nagyon kéne fogynod, szerintem.
Sziasztok!
Ma végre megint nagyon szép napom volt, remekül érzem magam a bőrömben, bár ebédre megengedtem egy pudingos táskátmagamnak... De hát nem lehet mindig zöldséget enni! És nagyon jól is esett, ráadásul le is mozogtam, annyit rohangáltam ma.
Ja, és a legfontosabbat nem írtam:
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!
70 kiló alatt vagyok. Igaz, csak 20 dekával, de alatta!!!!!
Most megnéztem az adatlapod, nincs ott, hány centi vagy, hány kiló, stb... lényeg lenne, hogy ne menj az alapanyagcseréd alá, mert különben csak rövid távon fogysz gyorsan, és aztán jöhet a jojó.
Kell-e fogynod egyáltalán, vagy csak a rapszodikus étkezésed megreformálni, és józan keretek közé terelni??
Jó reggelt mindenkinek!!
K.k. - szerintem kalóriában nem sok amit leírtál, banánilag egy kicsit soknak tűnik. Az összeállítását tekintve sok a szénhidrát, kevés a fehérje, és a rost.
(Kalória szerint sacc 1100-1200 körül lehet, függ a banánok nagyságától.)
Sziasztok! Tök jó olvasni titeket:)
Nem tudom mi van,lehet a tavasz,de most már jobban el tudom magam fogadni és most már nem azon morfondírozom, hogy jajjj le kellene már adni pár kilót,hanem örömmel eszem gyümölcsöt és sok zöldséget és szívesen is tornázok Rubint Rékára. Nem az a muszáj van bennem, hanem az, hogy van kedvem tornázni:) És végre nem járok Mekibe vagy Burger Kingbe:D De azt be kell vallanom, hogy pár nappal ezelőtt annyi csokit magamba tömtem, hogy még csodálkoztam is, hogy ennyi belém fér?:D De ennek már vége:)
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a mai napi ételmennyiségem kb hány kalória?
(Tegnap annyira megkívántam a banánt,úgyhogy este vettem,majd mindjárt meglátjátok miért írom:D)Tehát a mai napom:
1 alma, 4banán,2 túró rudi, 1 szendvics(barna kifliből,salátával,2sonkaszelettel,sajttal, plusz egy fasírt,meg 1 pufi rízs. Ez mennyi lehet kb?
Meg ma már reggel tornáztam Rubint Rékára 40percet.
Allics: Nagyon ügyi vagy! Tuti, hogy sikerülni fog neked is a cél, ilyen tempó mellett akár 1-2 hónap alatt. Én mostanában nagyon ellustultam!
Ericika: Hűű, de irigyellek a tánchétvége miatt. Biztos jól fogjátok érezni magatokat. Nem semmi mennyit mozogsz te is.
Nálam mostanság a heti program a következő:
egyszer- kétszer kerékpározás (20-30 km)-készülünk a Passau-Krems 280 km-es túrára,
háromszor futás (jelenleg 6-8 km), főleg délután, este. Várom a májust, mikor végre világos lesz 5-kor, és akkor futhatok.
Sziasztok csajok!
Még élek és jelenleg megint elszánt vagyok.Járok már rendszeresen megint futni és a heti 2nél is mindig több kézi van már.
A kajálással is jól állok megint fogytam is most 1,4kg-ot.
Medina Te meg fantasztikus vagy:)))Felül teljesítetted már a célodat:)
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólokhoz! Én is jól érzem magamat a bőrömben, bevallom őszíntén most nem is tudnám mégegyszer végigcsinálni, amit tavaly novembertől csináltam, de akkor annyira elszánt voltam, hogy nem számított megerőltetésnek. Most, hogy jól érzem magam, már nem minden a fogyás. Persze a jó része, hogy mozgok és jobban odafigyelek a kajára, az megmaradt.
Örülök, hogy mindenki jól érzi magát. ÉN már csak szinte a társaság miatt jövök ide, annyira összeszoktunk. :)
Mindenki jól néz ki itt, mindenki egészséges és ami a legfontosabb és ez érződik is a hozzászólásokon, hogy: MINDENKI BOLDOG!!!
Csak így tovább csajok! Élvezzük az életet!
Én megyek egy kicsit kertészkedni, mindig feldob! Nem mintha kellene! :)
Én is örülök, hogy csatlakoztam anno ehhez a fórumhoz.:)
A témához még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindent lehet überelni, a mai világban szinte végtelenek a határok, minden lehet jobb, szebb, így én is lehet még kevesebb kg, de tisztában kell lennünk a saját határainkkal. Többen vannak így itt a hoxán, hogy kitűznek egy célt, elérik, utána még egyet, és így tovább, és megkeseredetten igyekeznek elérni több és több fogyást, ahelyett, hogy kicsit hátradőlnének, és élveznék az életet. Az evés is okozhat függőséget, de a fogyókúra is egy idő után ilyenné válhat. És nem csak a fogyókúrás betegségekről beszélek.
Azért érdekes, hogy sok minden az itt fórumon levőknél harmonizál.
Előtte mindenki teljes erővel a fogyáson volt, mindenki nagyjából egyszerre fogalmazta meg az életmódváltás szükségszerűségét hosszú távon, illetőleg nemcsak megfogalmazta, hanem be is vezette, és nagyjából mostanában egyszerre mondtuk azt, hogy ha így marad is jó, és azt kell tartani-egész életünkben- amit elértünk.
És bátran, büszkeség és önáltatás nélkül mondhatjuk mindnyájan: Heidi, Medina, Awela, Allics és én is, hogy
LÁTSZIK IS, HOGY JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT A (JÓ)BŐRÜNKBEN!!!!!!!
Örülök, hogy annak idején ide írtam a fórumra hozzátok.
Mindenki napozik, vagy lefogyott, vagy jobb dolga van.
........
Meg szeretném azt osztani veletek, hogy teljesen jól érzem magam a bőrömben.
Attól tartottam pár hónappal ezelőtt, hogy teljesen központi problémává válik a fogyás, és a súly --jelentem, ennek vége.
Persze, most is naponta állok a mérlegre, és fontos, hogy ne szedjek semmit vissza, sőt a 65 kilós cél sincs elfelejtve.
De nem forognak ekörül a gondolataim olyan sokszor.
Egyszerűen békében vagyok magammal és a világgal.
Sziasztok!
Tegnap nem írtam, mert nem volt erőm. Reggel egy órával korábban kellett mennem dolgozni és egy órával később szabadultam el, mint kellett volna...
Viszont nem sokat ettem, jól bereggeliztem, aztán ötkor ettem egy tányér levest és céklát. Ma megint jó napom lesz, talán este el tudok menni végre futni is.
Ericika: Hupsz!! Tényleg rosszul írtam! Bocsi! :D :D
Tényleg szupi napod van! Én ismét kertészkedtem. Esik le a diófáról az a valami pont az új, még pici és gyenge fűre és egyfolytában gereblyéznem kell. A férjem meg homokozót csinált a gyereknek! :)
Sziasztok!!
Medina, lelkiismeretem azért még van, lelkiismeretfurdalásom nincs. Annál is inkább, mert már minden rendben.
Tettem fel egy kölespehelyfelfújt-torta receptet, tegnap ettem egy csomót belőle, fogytam majd egy kilót.
Heidi, küldd el nekem mailben is légyszíves, az iwiw-vel még mindig nem barátkoztam meg.
Mai programunk: jazz-brunch, napozás, most lesz biciklizés, szóval tökéletes nap.Sziasztok holnapig!!
Sziasztok!
Heidi: Láttam a képeket, pont most néztem! Nagyon csini vagy! :)
Awela: Te is jól nézel ki! Nem is kell már sokat fogynod!
Ericika: Ne legyen lelkiismereted, mindenki megérdemel itt egy-két kilengést.
Én nagyon elfoglalt vagyok mostanában, ráadásul még ettem is valami rosszat, nem részletezem a hatását. Ennek köszönhetően 1 kilót fogytam, de bár ne fogytam volna inkább. :S
Szóval most végre 5-össel kezdődik, 59 kg vagyok. Még egy-két kilót szépen lassan lecsúsztatok. Többet nem áll szándékomban.
Mindenkinek szép napot kívánok.
Sziasztok, végre nekem is készültek friss képeim iwiwre töltök fel, de aki szeretné annak e-mailben is elküldöm.
Szép napot!
Na végre, téged is látlak.
Hát, ha egyszerre jönnél ebben a két alakban (karácsonyi és húsvéti)felém -elég skizofrén elképzelés-, nem tudnám, hogy egy és ugyanazon leányzó vagy.
Többnek látszik, mint 8 kiló mínusz.
Gratulálok, és csak így tovább.
Most belehúzol -ugye májusig márcsak egy bő hónap- 3-4 kg még belefér túlzás nélkül. Hajrá!!!!!
Tettem fel képeket! Csak sikerült.:)
Én is kedvetlen vagyok, nincs is kedvem dolgozni. Lenne helyette bőven dolgom, így aztán még kevésbé. Remélem, gyorsan lemegy a hétvége...