Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Te szegény, ez rémes!
Remélem, most már minden rendben lesz.
Sajnálom! :( Gondoltam, hogy valami van, ezért nem jelentkezel, de ilyen rossz dolgokra nem számítottam... :(:(:(
Ahogy kiveszem a soraidból, remélhetőleg már jobb a helyzet.
Rengeteg károtok keletkezett tényleg. Sajnos mi is még csak a pincénél járunk, nagyon rossz állapotba volt és a felújítás sok pénzt, illetve energiát visz el. Még nyaralni se tudunk elmenni, mert a gyereket meg kell műteni... :(
Nem szállt le a bal heréje, ámbár ez rutin műtét, mégis izgulok. Szeptember 14-én lesz.
De mindez eltörpül a te gondjaid mellett....
Mégegyszer sajnálom!! És fel a fejjel.
Sziasztok, jó reggelt!!!
Hát megkerültem. A műtétem szeptember közepén lesz, mert az orvosnak balesete volt egy héttel a beavatkozás előtt. Csak hogy még fokozzuk az izgalmakat két héttel ezelőtt Toni (élettársam) öszeesett, infarktusközeli állapot, kórház, stb... úgyhogy az esküvő is eltolódik.
Valószínűleg a stressz okozta.
A pincénkben történt kár 20.000 Euro ugyanis.
Ebből a biztosító semmit sem térít, mert a talajvíz nincs benne, csak árvíz. Esetleg valami katasztrófaalapból kapunk valamit, de ennek max. a 20 %-át.
Na, röviden ennyi. Úgy érzem magam most, mint a karikatúrákban az emberke, aki fölött ott a fekete felhő.
Úgyhogy kisebb gondom is nagyobb volt a fogyókúránál. A 70 kg körül mozgok egyébként, amikor Toni kórházban volt, 68 voltam, de éreztem is a vitaminhiányt.
Nektek mindnyájatoknak gratulálok, Medina, konzekvensen tartod, amit elértél, Awela te pedig nagyon ügyesen törekszel afelé, amit kitűztél magadnak. Allics, láttam a képeid, olvastam az eredményeid, nagyon csinos vagy, csak meg kellene már végre barátkoznod magaddal, megszeretni magadat. Mármár megszállottságot érzek a soraidból. Egyébként ugyan utólag, de nagyon sok boldogságot kívánok születésnapodra.
Igen nincs messze,de már olyan régóta itt topogok a célnál:(
Köszi aranyos vagy,bár magamnak is tetszenék már:)
Csajok!
Nekem is az RR segített. Gyönyörűen formál, ez tény.
Allics: Már nincs messze a kitűzött cél. ;) Iwiwen szoktam nézni néha a képeidet. Hát nagyon csini vagy!!! Gratulálok!
Awela: Neked is menni fog, biztos vagyok benne.
Menni fog, eddig is ügyes voltál. Te is Mednia vagytok a példaképeim.:)
Én is azt veszem észre, hogy nagyon sokat formálódok tőle, egész szépek lettek a combjaim, főleg arra tornázok. Szeptemberre szeretnék jó formában lenni.
Sziasztok!
Én 62,5 kg vagyok,de most már tényleg nem adom fel.Én is RR-ra tornázom tényleg nagyon jó.1,5 hónapja tornázom erre azóta a derekamból és a csípőmből is lement 6cm:)
Ha nem is fogyok olyan nagy lendülettel sokat formálódtam már.
Hát így biztos hogy hamar le fogsz fogyni. Az RR nagyon hatásos. Kitartás továbbra is.
Aztán majd jelentkezz, hogy hogy állsz...
Awela: Hűűű, ez nem semmi. Érezni az írásból is az elszántságot. Csak így tovább!! Tornázol is, vagy csak diéta?
Allics: Veled mi van? Sikerült leadni azt a pár kilót?
Ericika: Mesélj már, te hogy állsz? Mi van a műtéttel, ha jól emlékszem mostanság lesz. És az esküvő?
Heidi: Fogyás? Pasik??? ;)
Szia!
Hát jól eltüntünk. Én is csak azért nem írtam, mert nem volt forgalom.
Tartom a súlyomat szerencsére, még mindig 59 kiló vagyok, pedig vannak ám kilengéseim, főleg amikor strandolunk. :)
De mesélj te is, mert nem mondtál semmit. Valamit sikerült leadni a vizsgák óta?
Ügyes vagy, Awela.
Nálam is elkelne egy "rendrakó". De két hét múlva megyek a mióma miatt a kórházba, addigra szeretnék én is mindent nagyjából eligazgatni. Bár a pincénkben még mindig van 3-4 cm víz, vagy inkább újra, a folyamatosan működő szivattyúk ellenére.
A szeptemberi házasságkötésig eltervezett mínusz 5-6 kilóból még nem ment le semmi nálam.
"Bűnösök" a gyümölcsök, mindig vannak épp aktuálisak, eper, cseresznye, most a dinnyék, nemsokára lesz a kertben sárgabarack és szilva...hmmmm.....
Na meg a fagyi.
Na meg Erika, aki most valahogy nem képes betartani az elhatározásait.
Szép napot mindenkinek.
Perzse, ma voltam állásinterjún, remélem, hamarosan visszaszólnak. Olyan fura, hogy nem kell tanulni, nem tudok mit csinálni magammal.:) Na jó, hatalmasakat alszom, napi 12-13 órát, de nagyon kell.
Én is most vágok bele újra, sajnos híztam vizsgaidőszakban a sok üléstől.:S Viszont szép akarok lenni nyár végére, úgyhogy most mindent bele! Itt a sok zöldség, gyümölcs, mást nem is nagyon fogok enni.
Ericika: Hát akkor jól megküzdünk most a pincékkel. Mi már kiástuk az alapokat, már megtörtént a zsaluzás, a betonozás meg folyamatban, mert egyszerre nem biztos, hogy el bírná a zsalu.
Szerintem te nagyon beálltál a 71 kilóra. Nehéz lesz innét tovább lépnek, de tudom, hogy kitartó vagy és menni fog. Amúgy szerintem te is csinos vagy már így...
Velem semmi különös. Most 59 kiló vagyok, valószínüleg a sok ásás, lapátolás, talicskázás meghozta az eredményt izomban. A ruháimon én is érzem a hatást. Sokat vagyok kint a gyerekkel, megyünk ide-oda. Sajnos a betegségem előjött mióta nem diétázok, így vissza kell fognom magam. Le kell hogy rakjam ismét a kenyeret, mert az nagyon betesz nekem, vagy csak graham kenyeret ehetek (élesztő miatt).
Ráérős időmbe meg, ami nem sok van, ékszereket készítek és eladom őket. Főleg télen lesz rá időm.
Ha gondoljátok lessétek meg:
Allics: én teljesen megértelek. Nekem is hiába mondták, hogy már elég jól nézek ki. Ha én nem éreztem jól magam a bőrömben, tőlem bárki bármit mondhatott, én akkor is folytattam.
A lényeg, hogy te érezd jól magad a bőrődben.
Awela: Gratulálok!!! Most pihenjél egy kicsit, nem kell egyből a kötelezettségekre gondolni. Élvezd ki az tanulásmentes időszakot! ;)
Szia, régen hallottalak.
Ez már lassan megszállottság nálad. Szerintem a fogyózástól is lehet függő valaki.
Miért nem hiszed el, hogy nagyon csinos vagy?
Sziasztok!
Nálam minden oké,igaz még mindig 63-64 között mozgolódom,de már lassan 2 hete elkezdtem R.Rékára tornázni és már látom a változást.Kezdek átalakulni és minden ruhám lötyög rajtam,lassan megint frissítenem kell a ruhatáram.Ez a hátránya a fogyásnak...
De még mindig nem értem el az 58 kilót,bár sokan azt mondják már ne fogyózzak tovább így is csinos vagyok és irigylésre méltó amit végig csináltam.De mit csináljak ha én hajthatatlan vagyok és ragaszkodom a célomhoz?!:)
Sziasztok, Medina, mi is dolgozunk majd a pincében.
Az özönvíz miatt utak voltak a környékünkön lezárva, éjszakánként szirénaszóra ébredtünk, tűzoltók voltak a folyók mellett, pincékből vizet szivattyúzni.
Nálunk a pincében elérte a fél métert a talajvíz, a három szivattyú bekapcsolása után 2-3 centire csökkent két nap alatt, de vasárnap újra egész nap esett, most 15 cm, holott ezek a szivattyúk óránként 2, 5 köbmétert szivattyúznak ki.
Szóval, ha ne adj Isten egyszer újra eltűnik a víz, lesz mit csinálni a 120 négyzetméteren.
És lenn van a mosógép, szárítógép, a házat vízzel ellátó szivattyú -itt nincs városi vízvezeték-, koksz, kazán, stb....
Egyébként újra 71 kiló vagyok, július 1-től bekeményítek, mert az "igen"-t 65 kilósan akarom kimondani.
Mi van veletek???
Kölesből nagyon sok mindent csináltam már saját kezűleg, édeset is, sósat is.
A köles nagyon jó, lúgosít, egyedüli gabona, amit nem lehet géntechnikával kezelni, önmagában nincs sok íze, de megfelelő fűszerezéssel- mint végül is sok minden más- nagyon finom, könnyen emészthető.
Ez a kölesgolyó- megnéztem a neten- egyszerűen nasi, nem ennivaló igazán. Csak ez a baj vele.
Az új képedet megnéztem, csinos vagy.
Jól hangzik, de még sosem ettem. Egyébként jól is néz ki.:)
Azt hiszem, szivacs nőtt az agyam helyére, annyit tanultam... de holnap végre vége!