Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)
OK
Emiles kódról meg én nem hallottam :)
Azt is irták valahol hogy milyen op.rendszeren nem megy, ha az van az okoson
Nem tudom a banki biztonsági szisztéma miért nem lett volna megfelelő
Jó magyar megoldás lett
Ha nem tudsz olvasni QR kódot, akkor lesz egy ilyen lehetőség, és akkor kapsz egy hosszú számsort, amit be kell gépelned.
Ja, sikerült, akkor nem okoskodok;)
Letöltöd azt authenticatrot a telefonodra, amit kinéztél magadnak,
Belépsz a sima ügyfélkapuba
Elindítod a regisztrációt (itt fog jönni a QR kód)
Megnyitod az authenticatrot (é s googlet töltöttem le és ott van egy + jel, ha arra nyomok, akkor be tudom olvasni a QR kódot
Ezután ebben az authenticatrban lesz egy olyanod, hogy valami@ugyfelkapu.gov.hu valami=ügyfélkapus felhasználó neveddel)
és csinálod tovább, amit kell.
Igen, a "Befejezés" általában árulkodó vég 😅
De csak azután engedi, hogy be van pipálva a törlőkód felírás.
Azt olvastam ma, hogy aki nem jelölt be valami kis dolgot a regisztráció végén, az nem fog tudni belépni majd.
Ezt pár napja találták ki, van/lesz e-mailes kód is.
Nekem Huawei-em van, nem tudok ajánlott appot rátenni, bizonytalant meg nem akarok.
Miféle emil?
Segitség
Ha nem okos telefonra, akkor valamelyik azonositó programot le kell tölteni és telepiteni
Amikor a QR kódhoz ér, ott lesz valami gomb hogy "nem tudom a QR-t beolvasni" vagymi és akkor ad egy generált karaktersort amit azonnal le kell menteni, rá is kérdez hogy lementette
Üf+ ba, elöbb inditani az azonositót majd klasszikus módon belépni és majd kézi a kódot amit a telepitett azonositó ad
Katt az azonositóra KopiPaszta lesz, vissza a belépésre és másik egérgombbal "beillesztés"
Már amire emlékszem, mert azért nem akarom letörölni hogy újra regeljek
Sziasztok!
Mit jelent, amikor a QR kódot beolvasom, megjelenik egy olyan, hogy szolgáltatás neve.
Vagy pl. NISZ?
A mobil szolgáltató? Ügyfélkapu+, vagy pl. NISZ?? vagy mi a QRanyjuk?
Nyugis ember vagyok, de berágtam.
Én hétfőn voltam bent. Úszkál a táblán folyamatosan a tájékoztató csík, hogy üf+ miatt nem szükséges odamenni.
Mivel nekem az nem sikerült, berágtam és feszt nem kértem.
Én se találtam...
Már arra gondoltam, hogy regisztrálni ugyan úgy kell, csak majd azután lehet beállítani, hogy emailbe jöjjön a kód?
Kedd van és én nem találom hol lehet e-mail-es kóddal igényelni 🤷♀️
Holnap január 15. Állítólag 16-tól már nem lehet "házibarkács" otthon, önállóan igényelni az Ügyfélkapu+-t. Ezért írtam a holnapot.
Férjemnek majd azt szeretném, okostelefonja nincs. Remélem, az asztali gépről használható lesz.
Érdekes manővernek ígérkezik majd, ha telefonról kell szkennelt doksit küldeni, nyomtatni, ilyenek. Tudom, tudom, van wifis nyomtató. A boltban.
Én úgy tervezem, de még nem elérhető.
Olvastam a híreket is, ott 5 órával ezelőtt írták hogy az Idomsoft a türelmünket kéri.
Nekem kellene az az ügyfélkapu de ha nem hát nem. Valahogy majd lesz.
Ma volt egy volt kollégám más ügyből kifolyólag Kormányablakban (vagyis nem jutott be, visszafordult) az udvaron állt a sor 🤦♀️
Az ügyvédnők akikkel összejárok a hétre nem vállaltak munkát, ügyfélkapu, új e-ing stbstb. Holnapra az a terv, hogy vacsorázunk aztán kocsmázni megyünk. 😂
Valaki próbált már úgy regisztrálni ügyfélkapu + ra, hogy emailcímes legyen?
Nekem nem sikerül.
Annyira bénának érzem magam.
Csak a qr kódos lehetőség jön be...
Pár hónapja elterjesztették, hogy megszűnik a kötelező üzemeü. vizsgálat. Erre ma reggel olvasom, hogy kötelező, és egy hosszú lista, kiknek.
Felhígult az újságírás.
Kíváncsi lennék, a kötelező colonoscopiát ki találta ki.
Én úgy be tudtam lépni oda is. Illetve, ma jártam onya-n is és több helyen is.
Egyszer kellett DÁp-al belépni és onnantól, bárhová mehettem.
De este kipróbálom újra.
Próbáld meg dáppal az eeszt-t, erre még nem jöttem rá.
Azt mondta hivatalban az ügyintéző, hogy jövő héten lesz frissítés.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Miért nem tudok belépni a YouTube-ra?
- Házasságkötés utána, névváltozás miatt milyen okmányokat tudok ügyfélkapu segítségével cserélni?
- Hogyan tudok regisztrálni az ügyfélkapu+-ra, ha nincs okostelefonon?
- Hogyan tudok egy dolgozót, egy napra bejelenteni az ügyfélkapun keresztül?
- Hol lehet 2 személyt bejelenteni alkalmi munkára?Sajnos ügyfélkapura már nem tudok belépni:(