Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? fórum

Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
204. Channa* (válaszként erre: 197. - Borian)
jan. 13. 09:14

Ugyan azt írja ki?

Nem kell próbálni új jelszóval.

Tehát,

1.) bemásoltam a linket a böngészőbe, amit Globus küldött

2.) a 4. lehetőséget választottam, az Ügyfélkapu + megszüntetése

3.) beírod a felhasználónevedet, ami az ügyfélkapun volt

4.) beírod a jelszavadat, amit az ügyfélkapun volt

5.) beírod a törlőkódot

6.) Ügyfélkapu + megszüntetés kattintás

Nekem így sikerült. Én nem írtam be a felhasználónevemet és jelszavamat, mert gépemen el volt mentve, így csak kiválasztottam. Semmi gond nem volt, simán ment. Ezután be tudtam jelentkezni a sima ügyfélkapuba.

203. ,zumba (válaszként erre: 201. - Kerjan)
jan. 13. 08:53
Én is megszüntettem és így van jól.
202. semleges (válaszként erre: 187. - Gyöngy:))
jan. 13. 08:35
Én is így gondolom.
201. kerjan (válaszként erre: 187. - Gyöngy:))
jan. 13. 07:59
Nem szűnik meg csak nem tudod használni.Minden megmarad benne.Én megszüntettem az okmányirodában.Majd valamikor esetleg belépek a DÁP-ba, de nem szívesen használnám a Kubatov-listát.
200. globus (válaszként erre: 198. - Amaunet)
jan. 13. 07:34
Másik fórumon Regin_a decemberben bajlódott a TOTP.APP-pal, ami hagyományos telefonok online authentikátora. Azt nem tudom, sikerült-e.
199. Amaunet
jan. 13. 07:32
14-től állitólag lesz emailes azonosító kód küldés is. Így nem kell majd okos eszköz a belépéshez.
198. Amaunet
jan. 13. 07:30

Itt egy újabb cikk "szájbarágó" hívószóval, ami szerintem csak újabb zavart kelt az olvasóban. Úgy beszél a telefonos DÁP applikációról, mintha az bármiféle összefüggésben lenne az Ügyfélkapu+ regisztrációval.

Beszél három használható autentikátorról, majd úgy fogalmaz, hogy a "Két online autentikátor programmal is lehetséges a művelet, ám a fejlesztők inkább a TOTP.APP-ot javasolják." Eddig erről nem is hallottam (TOTP.APP).

Ilyen az, mikor egy hozzá nem értő újságíró ír valamit a megjelenésért és tele rakja korábbi cikkekre hivatkozással.

[link]

197. Borian
jan. 13. 05:54

Nem sikerült a törlés sem, pedig próbáltam az új és régi jelszóval, a törlőkódnak jónak kell lenni, lementettem gépre. Pff.

De igazatok van, adóbevallásig ráérek vele, csak most az allergiavizsgálat eredményét szerettem volna megnézni, de majd ha visszamegyünk a dokihoz, megmondja.

Viszont. Minket már és még nem érint, de a felvételizőknek február 15-ig kell jelentkezniük és még utána is folyamatosan "gondozni" kell a jelentkezést, ahogy gyűlnek az iratok, ezért nekik és akinek vállalkozása van, sürgős lehet...

196. timycat (válaszként erre: 194. - Channa*)
jan. 12. 22:58
Kifejezetten kérni kell, különben csak a papírt nyomják és szívj vele 😕
195. globus (válaszként erre: 194. - Channa*)
jan. 12. 22:50
Lehetőség van rá, de nálunk sem általános. Szeretik, ha van papír, az a biztos :) Próbáld meg kifejezetten így kérni, és látni fogod Egészségablakban.
194. Channa* (válaszként erre: 188. - Globus)
jan. 12. 22:44
Nekünk még nem adnak ebeutalót.
193. Ilián (válaszként erre: 65. - Channa*)
jan. 12. 22:26

Lesz egy ablak , ami fölött az áll Azonosító. Oda kell beírni a kódot. 6 jegyű szám.

De ez csak akkor, ha már átvergődted magad a felhasználó név, jelszó megadásán.

192. globus (válaszként erre: 191. - Gyöngy:))
jan. 12. 22:19
Az jó dolog, nálunk nincs ilyen. Kórház néhány rendelésére lehetett még tavaly, nem mindegyikre. Ez év végén a központi időpontfoglalóval megszűnt. Új telefonszám van, ami ritkábban foglalt, mint a régi.
191. gyöngy:) (válaszként erre: 188. - Globus)
jan. 12. 22:14
Orvos ügyben csak lelet lekérdezés miatt használtam eddig az EESZT-t, a kerületi szakrendelőbe a saját honlapjukon keresztül foglalok időpontot, ahhoz nem kell ügyfélkapu.
190. Myra
jan. 12. 22:12
Én se tudok, megőrülök tőle.
189. timycat (válaszként erre: 48. - Michelle.r)
jan. 12. 22:07

A kapott QR kóddal több készülékre lehet az autentikátort ügyfélkapuhoz rendelni és ugyanazt a kódot dobják egyidőben.

Így megint pont semmi értelme n8ncs, ugyanúgy meghatalmazás nélkül az ügyfél saját ügyfélkapuján dolgoznak könyvelők, pályázatírók 🤷‍♀️

Egy könyvelőknek szóló anyagot hallgattam végig, ott mondták a "trükköt", el sem hittem, de kipróbáltuk és tényleg így működik.

188. globus (válaszként erre: 187. - Gyöngy:))
jan. 12. 21:58
Pont tudtam még időpontot foglalni e-beutalóval, mielőtt beütött a krach :)
187. gyöngy:) (válaszként erre: 186. - Globus)
jan. 12. 21:34

Rohanjon, aki akar. Nekem egyelőre nincs szükségem rá, leghamarabb talán adóbevalláskor, most orvoshoz sem tervezek menni. Állítom, hogy a sok rohanós többségének nem lesz szüksége január 16 után, de lehet még februárban sem az ügyfélkapura.

Sokan azt hiszik, hogy ez kötelező vagy megszűnnek létezni, ha nekik 16-ig nem lesz ügyfélkapu +.

186. globus (válaszként erre: 185. - Gyöngy:))
jan. 12. 21:18
Most nem bírja majd kormányablak a rohamot, és hosszabbítás várható. Másfél hétre előre foglalt volt minden időpont. Aztán kitalálnak valamit. Pláne ha sokan kiesnek a rendszerből.
185. gyöngy:) (válaszként erre: 184. - Globus)
jan. 12. 20:58

Ezt cáfolták decemberben.

De józan paraszti ésszel belegondolva..."csak DÁP" választások előtt? Az öngól lenne.

184. globus (válaszként erre: 183. - Michelle.r)
jan. 12. 20:44

[link]

Ebben a cikkben is szerepel a közepe felé, hogy Üf+ 2025.decemberéig.

183. michelle.r (válaszként erre: 113. - Birebora)
jan. 12. 20:02
Én nem olvastam ilyesmit. De minden megtörténhet......
182. Channa* (válaszként erre: 178. - Globus)
jan. 12. 19:52

A patikában nekem le szokták olvasni;)

Tehát, ahol van leolvasó, ott használják. Nagyon kevés helyen van leolvasó.

181. Amaunet (válaszként erre: 178. - Globus)
jan. 12. 19:16
Jó lesz az, csak mire teljeskörűen tudjuk majd biztonságosan használni felnő egy újabb, már valóban digitalizált generáció.
180. Amaunet (válaszként erre: 174. - Gyöngy:))
jan. 12. 19:13

Nem, nem olvastam róla, csak a kérdésre válaszoltam ezzel a lehetőséggel.

+ az ismerősöm által szerzett tapasztalat. Van regisztrált email címe, amivel az ügyfélkapun is regisztrált, de a saját telefonján nem tudta megnyitni a postafiókját.

Soha nem is olvasott emaileket.

Vannak emberek, akik csak a fb-ra használják a telefonjukat.

179. gyöngy:) (válaszként erre: 178. - Globus)
jan. 12. 19:08
Hogy előre menjünk, ne hátra:)
178. globus (válaszként erre: 170. - Gyöngy:))
jan. 12. 19:05

Akkor vegyes lesz végleg, eeez igen :)

Mi a francnak kellett az e-személyi?

177. Channa* (válaszként erre: 175. - Gyöngy:))
jan. 12. 18:42

Megvárom!

Most tuti, hogy nem regisztrálok újra;)

Főleg ismerősök miatt fontos, hogy a szükséges nyilatkozatokat el tudjam küldeni.

jan. 12. 18:38

Olvassátok el, nem fog megszűnni az ügyfélkapu +.

Aki nem akar, ne foglalkozzon a DÁP-pal.

[link]

175. gyöngy:) (válaszként erre: 173. - Channa*)
jan. 12. 18:35

Közben már láttam, most olvasok vissza.

De mi a francért kínlódsz megint vele, miért nem várod meg az e-mailest? Főleg, ha van DÁP-od és nem maradsz le semmiről.

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook