Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? fórum

Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
febr. 6. 10:12
Sziasztok,en tegnaptol kinlodtam az Ü.K.val,mert tárhelyre jött fontos levél.Sehogy se tudtam belépni,inkognito módban se.A megoldás, Chrome böngésző helyett a Mozilla Firefox bán tudtam csak belépni.Ha ezt tudom,nem kinlodok a jelszó cserékkel, stb.Remelem segít ez valakinek majd.
372. Borian (válaszként erre: 370. - Regin_a)
jan. 21. 05:16

Lehet, hogy a jelszó a baj. Én is erre jöttem rá, amikor a gyik-et valamelyik nap átfutottam. Nem lehet a saját neved, nem lehet benne a születési éved (az enyémben volt) stb.

De az a vicc, hogy máshol ilyenkor nem fogadja el a jelszót, hanem szól, hogy túl rövid, legyen benne ez, meg az, nem lehet ez meg az, ez viszont elfogadta, majd a belépéskor bemutatta a középső ujját. :-(

371. Amaunet (válaszként erre: 370. - Regin_a)
jan. 20. 20:28

A rendszert senki nem alakította át.

A beléptetés változott.

Mivel kettős azonosítás ezért lett +.

370. Regin_a (válaszként erre: 369. - Érdekes73)
jan. 20. 18:27

Akik a rendszert átalakitották azok nem digitálisak, még bha a szakmájuk az is

Tárhelyre üzenetem érkezett, kaptam emilben

Most már emilben is megkapom a jelszót és olyan az elsődleges jelszavam amit soha nem tévesztettem el, a saját teljes nevem és egy szám

Emilben megkapom a linket hogy uj jelszót regeljek és máris hiba 500, vagy "lejárt az idő" miközben 10 percig élő az emiles kód

Irtam a küldő állami intézetnek hpogy nem játszadozom tovább baromságokkal , közöljék normál emilben mit szeretnének

Néztem az első regisztrációmat, 2007. Azóta gond nélkül használtam a rendszert.

Akkor csak nem én vagyok az 1bites!

369. Érdekes73 (válaszként erre: 368. - Amaunet)
jan. 20. 11:50
Baromira nem vagyunk digitálisak.
368. Amaunet (válaszként erre: 354. - Gyöngy:))
jan. 20. 10:01

Szerintem a belépési oldalra kellett volna nekik egy cédulát kitenni. "Ha Ön, mint magánszemély, akkor...". És nem hagyni, hogy különböző portálokon összeszedett cikkekből tájékozódjanak az emberek, mikor a cikkek szerzői sem láttak tisztán.

Persze, ehhez nagymértékben ott van az is, hogy az emberek nem olvasnak, ha igen, akkor nem értik. Csak kattognak az oldalakon kétségbeesetten.

Digitális Magyarország?

jan. 20. 08:38

Már régebb óta rebesgették ezt, én itt hoxán a másik ügyfélkapus fórumban már december 6-án írtam róla, hogy érdemes várni, mert lesz egyszerűbb módszer.

Na mindegy, kívánom, hogy oldódjon meg mihamarabb a problémád! Kormányhivatalban biztos gyorsan tudnak segíteni, csak gondolom sokan vannak.

366. Borian (válaszként erre: 365. - Gyöngy:))
jan. 20. 05:56

most hirtelen nem találom, de voltak olyan cikkek, amik arról szóltak, hogy online intézni csak 15.-ig lehet

a munkahelyünkön is kaptunk erről köremailt

az ígéret az egyszerűbb módszerről csak év végén-év elején jelent me, és marhára időben érkezett meg... utolsó nap délután.

365. gyöngy:) (válaszként erre: 362. - Borian)
jan. 19. 22:43

Nem írja, hogy ha nem végzed el 16-ig online, akkor később már nem is tudod online elvégezni csak az okmányirodába lehet menni, tényleg nem jól értelmezed. Ebben is pont azt írja le, képernyőképekkel mutatva, hogyan kell regisztrálni online 16-a után.

"Hogyan regisztrálhatunk az Ügyfélkapu+-ra január 16. után?

Ahhoz, hogy használni tudjuk az új Ügyfélkapu+-t, először is ...."

Majd írja, ha valaki nem bízik a saját digitális készségeiben, akkor személyesen mehet okmányirodába.

Ha viszont valaki továbbra sem csinálja meg ezeket, azaz nem csinál semmilyen regisztrációt online még 16-a után sem, akkor a későbbiekben csak személyesen, a kormányablakban tud ügyintézni.

A cikk kissé pontatlan, megtévesztő, az e-mailes lehetőségről nem ír benne, csak a hitelesítőket sorolja, de a képernyőfotóknál ugye látszik az a lehetőség is.

364. Böce
jan. 19. 18:28

Ezen a hétvégén karbantartás volt, azért nem működik. Kár is próbálkozni.

Szerdánként szintén. És egyébként meg sokszor csak úgy random nem működnek a rendszerek.

363. Regin_a
jan. 19. 17:42

Én feladtam!

Új jelszó esetén e két jelszó nem egyezik"

Ha egyezik és belépnék "rossz jelszót adott meg" vagy "többször rossz jelszót adott"

a vége error 500

362. Borian (válaszként erre: 358. - Gyöngy:))
jan. 19. 17:15
361. Regin_a (válaszként erre: 360. - Regin_a)
jan. 19. 17:11

talán most

[link]

360. Regin_a (válaszként erre: 359. - Regin_a)
jan. 19. 17:10

Boc s, kicsi a kép

A központi azonositási ügynök

404 az oldal nem található

visszalépek a főoldalra

Aha....

Nem az a baj hogy az orosz , amcsi vagy a magyar megtud rólam semmit, hanem nem működik a rendszer

359. Regin_a (válaszként erre: 357. - Regin_a)
jan. 19. 17:06

[link]

Elmennek a fenébe

358. gyöngy:) (válaszként erre: 355. - Borian)
jan. 19. 16:51

Hát nem tudom te hol olvastál ilyet, szerintem valamit félreértettél, nem volt szó arról, hogy ha nem regisztrálsz 15-ig online, akkor már csak okmányirodába mehetsz be. Sosem olvastam ilyet, pedig 100 cikket biztos elolvastam.

A DÁP regisztrációhoz kell bemenni személyesen annak, akinek nincs eSzemélyi igazolvány+PIN kódja, egyébként azoknak sem kell, ill. akinek eleve nem volt ügyfélkapuja és eSzemélyi, akkor kellett bemenni személyesen.

357. Regin_a (válaszként erre: 352. - Globus)
jan. 19. 16:37
igen. regelve vagyok de szinte semeddig nem jutok el
356. globus (válaszként erre: 354. - Gyöngy:))
jan. 19. 16:35
Nem tudom mit gondoltak, másik fórumon decemberben talán hárman voltunk. Ehhez képest mégis most mutatkozik több bonyodalom...
355. Borian (válaszként erre: 354. - Gyöngy:))
jan. 19. 16:25

azt írták, jan 15-ig lehet online, okmányirodába való beslattyogás nélkül elintézni

ezért próbálkoztunk....

354. gyöngy:) (válaszként erre: 348. - Globus)
jan. 19. 15:04
Nem a felhasználó a hibás, hogy ilyen bonyolult regisztrálást találtak ki, de sokan saját maguknak nehezítették meg ezt az egészet. Én is betartom a határidőket amihez kell, de itt most a január 16-a csak annak volt "határidő", akinek kellett a munkájához az ügyfélkapu vagy tudta, hogy neki 16-a utáni napokban biztos kell valami ügyintézéshez és érdeke, hogy meglegyen. Az emberek többségének nem kellett, de már ősszel el kezdtek regisztrálni, mert azt hitték, hogy megszűnnek létezni 16-tól, ha addigra nekik nem lesz készen. Lehetett olvasni a könnyebb regisztrálási lehetőségről is, hogy január második felében az is elindul, aki megtehette volna, mert nem volt neki létszükséglet a 16-ai időpont az miért nem várta meg?
353. globus (válaszként erre: 351. - Regin_a)
jan. 19. 14:53

[link]

Itt a böngészőre hivatkoznak.

352. globus (válaszként erre: 351. - Regin_a)
jan. 19. 14:49
Üf+-szal lépnél be?
351. Regin_a (válaszként erre: 350. - Globus)
jan. 19. 14:48

De odáig el sem jutok!

a LEHETŐSÉGEM A KÖV.

üf+ belépéskor a klasszikus ÜF oldalon belépek a régi felhasználó és jelszavammal. Aztán jön a köv ablak ugyanaz a felhasználónév és itt kérné a totp jelszót/számsort

Vagy én vagyok mégis a kuka? Dehár már egyszer /többször működött

350. globus (válaszként erre: 349. - Regin_a)
jan. 19. 14:29
A totp.appal van valami gond, tegnap írtak róla.
349. Regin_a (válaszként erre: 345. - Regin_a)
jan. 19. 14:27

Akármit teszek, jelszóváltás, sima Üf, Üf+ nem tudok belépni, se emiles kódot regelni

Államkincstár

Lehet írok nekik egyszerű emilt

A régi rendszerben soha nem volt gondom, most meg néha siker de aztán elakadás, legtöbbször sikertelen az alap belépés is. Szerintem nem bennem van a hiba

348. globus (válaszként erre: 347. - Gyöngy:))
jan. 19. 14:25
Miért a felhasználó lenne hibás a fejetlenség miatt? Tulajdonképpen még most is hibás sokaknál. Ők rég tudtak, mit akarnak, volt egy határidő. Utálom, ha emberek tojnak határidőkre, általában munkahelyen én vagyok először kész 😁 Elég, ha az adóbevallást nézzük, május végéig mennyi idő áll rendelkezésre, és akkor a posta éjfélig legyen nyitva, eszem megáll.
347. gyöngy:) (válaszként erre: 344. - Globus)
jan. 19. 14:15
Azért már december elején is lehetett tudni, hogy lesz egy egyszerűbb regisztrálási mód. Nem értem, hogy sokan miért kezdtek el kapkodva regisztrálgatni, kínlódni az authenticatoros megoldással.
346. gyöngy:) (válaszként erre: 339. - Channa*)
jan. 19. 14:10

Olvastad, hogy a tárhelyen is módosítani kell?

Ezek szerint nálad az lehetett, hogy eltérő e-mail cím volt a regisztrációs adatoknál és a tárhelyen.

345. Regin_a
jan. 19. 14:00

Tárhelyre üzenet érkezett

na gondoltam itt az éles helyzet

Katt Üf+azonoaitóval/vagymi/

Semmit nem reagált Azonositás megszakitása "nincs ilyen oldal"

Gép ujraindit, most első lépésre be tudtam lépni, majd amikor kérné a kódot azt nem fogadja el. Hülye kifogások, hibakód 500

344. globus (válaszként erre: 341. - Channa*)
jan. 19. 13:45

Te azonnal megcsináltad a törlést. Amikor én regiztem, akkor újra és újra meg engedte csinálni, el is fogadta, aztán jóég tudja, melyik törlőkód tetszett volna neki.

Legkényelmesebb, és logikusabb módszert hagyták utoljára, miután százezreket felbosszantottak az autentikágorokkal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook