Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)
Leírod, hogy csináltad?
Én most ott tartok, hogy beléptem az ügyfélkapuba.
Ma belenéztem volna az EESZT-be és nem sikerült
"Vissza a főoldalra", katt rá, "nincs ilyen oldal"
a LEGVÉGE 500 HIBAKÓD, PRÓBÁLJA KÉSŐBB
Azért elverném a projektvezető és ezt a rendszert elfogadó kormánytag kezét
Ha amúgy Üf+ regelés sikeres volt anno, emiles belépőkódosra is lehet regisztrálni?
Az authenticatorhoz a QR-kódot is elkérik aztán annyi 🤷♀️
Sőt van könyvelő aki megcsinálta magánál az ügyfélét és odaadja az ügyfélnek a QR kódot, hogy ha az ügyfél is akarja használni az ügyfélkapuját akkor itt van ezt olvasd be.
Sőőőt ha egy autentikátorhoz több ügyfélkapu vagy egyéb alkalmazás van kapcsolva akkor az autentikátor mindegyiknek generál kódot, nem lehet külön ügyfélkapunként.
Ne ess kétségbe.
Ha most nincs rá szükséged, hagyd.
Pár nap múlva nézz rá, reméljük csak feltorlódtak az utólsó perc után regisztrálók.
Én is 15.-én reggel csináltam meg. :)
Ügyfélkapu+ e-mail azonosítással
Földhivatal megy.
Eeszt megy.
eBev megy.
ePapiron nincs olyan lehetőség hogy e-mailes kóddal
Egyelőre ennyi
Nem, még volt hátra idő.
Tiszta hülyét csinálnak belőlünk:(((
Még a törlőkódot is felírtam miután a sikerült.
Nem lépted túl az időt?
(az authenticator visszaszámlálóját?)
Ezt nem értem...
Letöltöttem a telefonra a hitelesítő alkalmazást, meg is jött a 6 számjegy amit beírtam és megjelent, hogy sikeres regisztráció egy nagy zöld pipával.
Meg volt az öröm, aztán jött az üröm...be akartam lépni, se QR kód beolvasással, se új 6 jegyű számmal nem enged be! Erről ennyit...
Könyvelőknek: ugyanúgy beírja a felhasználónevet, jelszót. E-mail kódot elkéri telefonon az ügyféltől.
Na bumm.
Ugye, hogy megint egy sajtós marhaság?
"Mindehhez okostelefonra is szükség lesz. Aki nem rendelkezik ilyen készülékkel, kizárólag személyesen tudja majd a hivatalos ügyeit intézni."
Idáig aki nem rendelkezett okossal, az is tudott regisztrálni. Pláne most, email címmel.
Epapir.gov.hu-ról nem szólva... ha mindennek van oldala, akkor miért van külön hivatalos papíros, érthetetlen.
Égnek áll a hajam, amikor azt mondják, intézd ügyfélkapun. Csak tudd, merre induljál.
Természetesen jó az e-mail cím, mindent odaküldtek az ügyfélkapuról eddig is.
Annak örülök, hogy neked sikerült, biztos valami hiba van, amit majd javítanak, és akkor másnak is sikerül majd.
Ellenőrizted hogy milyen email cím van az ügyfélkapudhoz rendelve?
Nekem másodpercen belül jön a kód. És az imént ellenőriztem tényleg minden oldalra működik.
Na az e-mailes regisztráció 10 másodperc volt, minden QR meg törlőkód és minden vacak nélkül.
Az e-mailben kapott belépőkód a regisztrációnál 10 percig a további bejelentkezésnél 5 percig él.
Totál eszköz és applikáció független.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Miért nem tudok belépni a YouTube-ra?
- Házasságkötés utána, névváltozás miatt milyen okmányokat tudok ügyfélkapu segítségével cserélni?
- Hogyan tudok regisztrálni az ügyfélkapu+-ra, ha nincs okostelefonon?
- Hogyan tudok egy dolgozót, egy napra bejelenteni az ügyfélkapun keresztül?
- Hol lehet 2 személyt bejelenteni alkalmi munkára?Sajnos ügyfélkapura már nem tudok belépni:(