Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)
A DAP-al való belépésben nem tudok segíteni, mert nem töltöttem le az applikációt és arra nem regisztráltam.
Dehogynem. Kolléganőimnek mindkettő van. Sőt. Azt olvastam, hogy jövőre megszűnik az ügyfélkapu+ és csak a DÁP lesz.
Nem működik!
Azt mondja, hogy nem jó a felhasználó nevem vagy az email címem.
De jó, mert DÁP-al bejelentkezek és ott van az email címem is. A felhasználónevem viszont változatlan, amióta van ügyfélkapu.
Na jó, de mikor írtuk be a rossz elszót? Hiszen a regisztrálás előtt a sima ügyfélkapura léptünk be, ahol a jelszó jó volt, hiszen beléptünk. A regisztrációt elvégeztük, minden gond nélkül. Majd amikor ismét be akarunk lépni, már ezt írja ki.
Pont ez a gond, hogy ez nem működik.
Ha nem fogadja el a jelszót, akkor "Elfelejtett jelszó" és az ide regisztrált email cimre kűld egy linket, ahol új jelszót lehet megadni.
Nekem is volt ilyen gondom a régivel,sehogy nem engedett belépni néha.Már nincs ilyen helyzet. Megszüntettem mindent,nem kell nekém DÁP sem.
Lehet anélkül is.
Időpont kormányablak, kaü nélkül, megye, hivatal, ügykör...
16-ig bolondokháza lesz a kormányablakoknál 😅
Az érdekes! Akkor már az igénylésnél félremehetett valami.
:D :D
időpontot az ügyfélkapun lehet kérni, nem? :D :D
Csak időpontra menj, pénteken mondta ismerősöm, hogy 3 órát várt 🥴
...jut eszembe, rögtön az első sikertelennél próbáltam az elfelejtett jelszót, de már akkor is azt mondta, nem létezem...
Nekem azt sem fogadja el. Hibásnak nevezi, pedig nem felírtam, hanem fényképem van róla.
felírtam a jelszót, de mindegy... a jövő héten elbattyogok okmányirodába
De nem vagyok bent egyikben sem...
Tuti hogy többszöri rossz jelszó beírás miatt nem sikerül
Hát bakker, ha informatikusként neked nem megy, akkor nem tudom, a fél ország hogy fogja megoldani. 🫣
Amíg nincs jelszavad, sehogy 😅
Kénytelen leszel az ügyfélszolgálatot igénybe venni
próbáltok a férjem gépéről is, onnan sem műxik
Nem, nem használtam, bár szívesen használnám, ha tudnám, hogyan kell....
Értem. Nem tudom az miért nem működik... de így már egyértelműen letiltott. Ezért írja hogy nincs ilyen. Mert gondolom a törlőkódot nem használtad
töröltem (pontosabban az IT-s férjemmel töröltettem) az előzményeket
próbáltam másik fiókvól
majd másik böngészőből
még az marad, hogy másik gépről próbálom... erről a melósgépről a lányom sporttagdíját se tudtam simplepay-jel befizetni :-(
de a sima ügyfélkapu eddig működött... :-(
Igen, és közben az is eszembe jutott, hogy miért lenne kizáró ok? Ha az lenne, akkor azt kellett volna mondania, hogy nem regisztrálhatsz, mert DÁP-os vagy. Szerintem...
Igen ez után kellene kérni új jelszót, de azt már nem tudunk kérni, mert azt mondja, hogy nem létezünk...
Miért ne lehetnék?
Persze, erre nem neked kell tudni válaszolni.
Másik gond az lehet, hogy 3 rossz jelszó után letilt
További ajánlott fórumok: