Töltött káposzta ... és egyebek (beszélgetés)
Ne haragudj ,de te kezdted megint!Nem bírod elviselni ,hogy nem a te szabályaid szerint ír. Az látszik amúgy ,hogy tud helyesen írni ,hiába próbálod butának beállítani, csak felvette a ma divatos "netes" stílust. Most ezzel tényleg olyan nagyot vét? X hetente kiosztod a jónépet, hogy hogyan kell írni?Ez egy nyilvános fórum, nem zárt klub!
A hallgatásról meg annyit...lehet egyetértenek q siserehaddal.
Nevetségessé ti teszitek magatokat.
Rosszul tetted, hogy belekötöttél Forrestbe, mert veled ellentétben őt sokan kedvelik.
Mi lesz az új neved? 😀
Részemről azt csináltok ezzel a fórummal, amit akartok!
Amikor indítottam, akkor is megírtam, nem magam miatt:
- elsősorban: Anyagi/Ági miatt
- másodsorban: a téma miatt (hol, hogyan tudunk, lehet spórolni, pl. a "hamis rácponty" és hasonlók terén)
- harmadrészt: azok miatt, akik valóban kezdték már rosszul érezni magukat a korábbi hasonló fórum társalgási, írási modora, stílusa miatt.
Azt is írtam a fórum első bejegyzésében: azzal, hogy anonimként indítottam, jelezni kívántam, hogy nem vagyok főnök, mindenki, aki ide ír, egy emberként, egy csapatként érezze sajátjának a fórumot, és mindenki egyformán segítse, hogy megmaradjon annak, ami célból eredetileg indult.
Könnyű 2 embert (engem és Guruljkát) körbekapni, cincálni, és nevetség, gúny stb. tárgyává tenni, ha a többség hallgat és nem áll ki, nem szólal meg a "támadó siserehad" ellen.
Ha csak nekünk fontos ez a fórum... Nem, nekünk sem fontos itt megbeszélnünk egymással a dolgokat.
Részemről ennyi.
Nagyon ügyes vagy viceházmester asszony.
Inkább tanulnál Forresttől humort, önironiát, bölcsességet, pozituv hozzáállást, rád férne.
Drága Forrrest!
Ne légy olyan nagyra azzal a fórummal, nem a te érdemed, hogy az elmúlt 11 év alatt annyi hozzászóló volt...
Egészen pontosan (lehet utánam számolni): 2009.09.11-től = 140 hónap 46 nap = 141 hónap és 6 nap alatt pontosan 166824. hozzászólás.
Ez havi átlagban 1183 bejegyzés. És ez nem a te érdemed, hanem Anyagi/Ági munkájának az érdeme.
Aki pontosan te és a fijjjjjjjúúúúúk !!! stílusa miatt hagyott el bennetek!
A töltött káposzta fórum indult 2021.04.19. Vagyis pontosan 2 hónap és 6 nap!!!
A bejegyzések száma 2428, azaz 1214 bejegyzés havonként!!! Kivonni tudsz??? Nem hinném! De nem is baj!
40 év tapasztalatszerzésre azért kicsit sok, ennyi jutott a testvéremnek az életből.
De igazad van és ezt nem gúnyból írom, senkinek nem tartozol elszámolással, csak a lelkiismeretednek. Az élet meg bizonyitotta, bizonyítja mennyire volt hasznos az a 40 év. ahogy szokták volt mondani, mindenki a maga életének a kovácsa.
Bár, amint megszületett az első gyerekem, úgy gondoltam már az ő életéért is fellőséggel tartozom, mert nem ő kérte az életet.
Írni nem tudsz! Számolni tudsz-e?
Nem mindegy, hogy x összegből közel 2000-ért veszek-e egy csomag fagyasztott halat és őrizgetem hónapokig, vagy kb. 500-ért egy doboz szardíniát, hasonlót. És a megmaradt 1500 Ft-ot még a következő nyugdíjig más egyébre tudom beosztani.
Az én nagyanyám sem tanulhatott, oedig nagyon szeretett volna.
Mire felnőtt, elszegényedtek a szülei, a nagyobbra vágyás megmaradt benne haláláig.
Amit lehetett, én is megtettem. Nemes vagy nem, így latolgatni nem tudom, ki mennyire szokott.
Jó lett volna, ha az a 89-es helyzetváltás korábban történik, akkor talán Apám is lehetett volna kicsit még önálló jogász. És talán mellette is dolgozhattam volna...
Persze ha az a volna ott nem volna. Sok mindent befolyásolt az az időszak, és biztosan minden családban.
Nem elájulva vagyok magamtól, csak kezdek elégedett lenni magammal.
Aki nem tud, az nem tud, azt látom magam körül.
A 40 vagy akárhány évvel sem tartozom elszámolással, az alatt sokat tapasztaltam, ezek az évek sem teltek el hiába.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Mitől kemény a töltött káposzta gombóc? Egy kiló húshoz két tojás. Van valami tippetek?
- Hogy készítitek a töltött káposztát?
- Felmelegített töltött káposzta, de mégsem jó
- A 4 napos töltött káposztát bepaníroztam és forró olajban...
- Töltött káposztát hogyan készítitek?