Töltött káposzta ... és egyebek (beszélgetés)
Hol vannak már azok a zivatarok???? :(
Várom a lehűlést nagyon!
Bár, hétfőtől újabb melegedést ígértek!
Sajnos igen, és nem tudomm, nem a szemem romlik-e. Pár hónapig nem szedtem az egyik szemvitamont. Ettől vagy nem (de időben egyezően) romlott a szemem. Most újra szedem és mindha javulna.
Kontroll kellene, de nem tudom elérni őket.
"nem az én házam égett,de a szomszéd garázsából füst jött ki,"
Huh, ez egy szörnyű élmény lehetett!!!
Elmentem egy olyan piacra ahol már vagy 15 éve nem jártam. Nincs messze, de azóta úgy alakult az életem, hogy kiesik a megszokott útvonalaimból.
Hát, ez a piac sem olcsó!
Teljesen szétvásároltam magam: Vettem 3 nagy szem gombát, 4 szelet sütit és egy papucsot magamnak.
És ennyi....
A gombához teszek majd zöldséget, egy krumplit, sok petrezselyemzöldet és máris kész a zöldséges gombaleves!!! 3 gombától is meglepően gombaízű tud lenni!! :)
Lányok! olyan jó volt reggel!
Ötkor felébredtem és kiültem kicsit olvasni a teraszra. Még kicsit fáztam is talán!!! :)))
Délelőtt elmentem barangolni kicsit, mert viszonylag jó idő volt.
De bezzeg most bepótol a meleg...
Jó lenne holnapra egy hosszabb zuhé..
És a kertnek is!
Nem rosszindulat vagy kötekedés; észrevetted, hogy mostanában egyre többször ütsz mellé?
Remélem, csak a meleg miatt, nem a szembetegséged romlik.
"hamis rácpontyot."
Kutyat mar tudtam, hogy nemelyik az hamis!
--De hogy a ponty is???
Az egyszeri szoke no, is megkerdezte a horgaszt: Harapnak a halak?
-Neem, megsimogathatja oket...
Biztos ismered, hogy a fozolapok a ho atadas elmelete alapjan mukodnek.
Az imdukcios fozo az "electro magnes" elvere alapszik, mert ugy kozvetiti az energiat, majd mint egy transzformator.
Ehhez a folyamathoz van szuksege a "Ferros", az az a vas tartalomnak az edenyek aljaban.
Tehat, ha az inndukcios lap tetejere ey vas lapot teszunk, akkor az mar hot fejleszt, ami mar a ratett barmibol keszult edenynek es a bennelevoknak az atalakitott ho energiat egybol tudja hasznositan, az az fozni vele.
Azért jöttem ide, hogy megnézzem, kb. mikor kezdtem el a mai adag munkát.
Látom, talán fél kettő táján, szóval egészen jól haladok. Mára még kb. másfélszer ennyi, azaz még összesen 4,5 óra munkám van hátra.
Viszont ma előszedem a Gusztit és abban sütöm ki a fiam által bevásárolt dolgokat.
Hiányozhat neki már a munkahelye, mert panírozott csirkeszárnyakat vett és hasábkrumplit.
Köszönöm, a "zártosztályban" indulatmentes beszélgetések zajlanak, nagyjából egy zárt körben.
Tobzódj, majd ráunsz.
Nem tudom, már sosem fogjuk megtudni.
Tény, a továbbtanulást illetően igazad van.
Köszönöm. 💖 Tudjátok, "rossz pénz nem vész el", vagy talán inkább "csalánba nem üt a ménkű" :-)
😁😁
Azért néhányan aggódunk!
A lényeg, hogy itt vagy!;)
Köszönöm. Kicsit elegem lett a Hoxa népéből.
Meg úgyse kedvelt itt engem senki.
Merre jártál ilyen sokáig?
Örülök, hogy itt vagy!:D
Hát te se légy olyan nagyra magaddal!
Az a fórum éppenhogy Forrest hozzászólásai miatt ért el annyit, amennyit, szerintem ő írt a legtöbbet, nem például te.
Szóval mi is a bajod pontosan???
A krumpli az egy nagyon egészséges, rendkívül sok ásványi anyagot tartalmazó élelmiszer. Könnyen emészthető is.
Szóval hülyeségeket ne írj, ha nem muszáj.
Az irodalmi stítusról meg annyit, hogy a "fagyó" pl. az sem irodalmi, szóval ne csak ne oktass ki másokat, mert te is pongyola vagy sokszor!
Te vagy a Hoxa nyelvtani csendőre?? Vagy minek képzeled magad??
Miattad, meg a többi "az a jó,a helyes, amit én mondok, és más takarodjon" stílusúak miatt léptem le a Hoxáról, de ezt most megláttam és már nem bírom szó nélkül hagyni!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Mitől kemény a töltött káposzta gombóc? Egy kiló húshoz két tojás. Van valami tippetek?
- Hogy készítitek a töltött káposztát?
- Felmelegített töltött káposzta, de mégsem jó
- A 4 napos töltött káposztát bepaníroztam és forró olajban...
- Töltött káposztát hogyan készítitek?