Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
Mothertiger köszönöm a véleményezést!=)És Neked is Lillácska:-)
A Sárkik nekem is tetszenek!:))
Ja elkészült a tetkóm..a 12.!
Kaparom,vakarom,áztatom,napozok,szolizok vele...
Ez most baj??Kicsit gennyes,elfolyt az egész,de nekem így is tetszik:DDDDD
Kér valaki képet róla??
Hmm Tigrisem..Én már nem mondok semmit..
Nem csodálom hogy már ide sem írsz:S
egy jól elkészített tetoválás évek múlva is éles és szép.itt most akár 10 évet is értek.
a tetováló kezének kell nagyon biztosnak pontosnak lennie.elég mélyre menjen,jó festékkel és pontos vonalakkal.
egy kicsit halványodik amikor az ember napozik-de ha kopik a "barnaság" a színek visszajönnek.
van olyan festék ami a napfényre kissé halványodik,illetve az idő múlásával is.de a ma kapható tetováló festék már nem ilyenek, nagyon tartós élénk színű mind.
a kezelésen is múlik persze-de nem jelentősen.ha valaki áztatja a friss tetkóját vagy kapargatja a vart róla akkor kárt tehet az elkészült mintában.
Szia Tigrisem.
Hogy megy a gyakorlás?
Nagyon szeretem a sárkányokat, ezért sárkányt szeretnék.
A sárkány védelmező jelentéssel bír, és egyébként is nagyon tetszik.:)
A tetoválásod nagyon szép! Kicsi, intim, és illik hozzád. Mindemellett pedig szép munka is.:)
Crazy Girl: nekem három van. Egy 34 centis kék színű nonfiguratív a hátamon, egy 10 centis kígyó-nonfig kombó a derekamon, és egy 8 centis paradicsommadár a bal vállamon.
Még én is szeretnék, csak jelenleg fáj a pénztárcám. :S
Lillácska: már nagyon régen nem dolgoztam színessel, mert errefelé nincs rá igény, elszoktam tőle. Jelenleg nem is dolgozom, mert tesztelem az új gépet, és gyakorlok ezerrel. :(
A Hugom is egyszer mondta ezt a kígyos ötletet..valmi hasonlót amit Neked a férjed:D Biztos jól nézne ki!
Én is szeretnék még színeset is:D
Neked sok tetkód van?:-)
Én vagyok a vagány csajszi?:$
XDDD
Hát az tényleg nem lenne jó! :D
Hát igen, ha valaki elkezdi, nehezen áll le! :)))
Te aztán egy igazi vagány csaj vagy!:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?