Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
másikra, nnna...
Milyen az elképzelésed, milyen a másik tetkód?
Öööö, hát beszélgettünk, újságot olvastam, azért volt mozgás a szalonban, nem unatkoztam! ;)
Csak marha kényelmetlen volt ilyen sokáig hason feküdni! :O De megérte, bármikor újrakezdeném! ;)
Rengeteg ilyen hely van a neten...
Google a barátod ez esetben is akár magyarul is, és sokat segít, ha picit megy az angol.
pl: flower tattoo flash, butterfly tattoo flash, star tattoos, girly tattoos stb. egyik oldalról jutsz a másikról! Nekem majdnem kifolyott a szemem, amikor még csak nézegettem... :O
Előtte izgultam azért, de bevettem egy fájdalomcsillapítót, azzal simán bírtam. Azért elbíbelődött rajtam a srác bőven! ;)
Engem is most csak a pénzkérdés tart vissza, de ezen a héten is veszek lottót! :DDD
Csini! ;)
Na igen, az a rész tud fájós lenni... a lényeg, hogy már kész! Vigyázz rá! ;)
Szoptatás alatti tetoválás témában sok ember sokféle véleményét hallgathattam meg. Kérdeztem orvosokat, tetoválókat, szakértőket. A válaszok sajnos vegyesek voltak, de az én véleményem az, hogy várj a tetoválással a teljes elválasztásig.
A válaszokat értelmezve erre a következtetésre jutottam: hogy a tetoválás szoptatás ideje alatt nem ajánlott, de nem kifejezetten a tetoválás miatt, hanem mert a frissen tetovált bőrfelület begyulladhat és ez viszont már rosszat tesz a tejtermelésnek. Emellett szerintem az sem elhanyagolható szempont, hogy ilyenkor egy nő szervezetében rengeteg változás és hormonális tényező is fennáll, amit a terhesség, a szülés és maga a szoptatás idézett elő, meg kellene várni, amíg a szervezeted "visszaáll". Másképp reagálunk egy csomó dologra ezekben az időszakokban, és egy tetoválás nem éppen kellemes élmény, ha netán nem magas a fájdalomküszöböd.
Ez nagyon szép tőled! A baba mindenekelőtt!
Az a tetoválás még ráér...:)
Köszönöm a figyelmeztetést... ez idáig eszembe sem jutott.
Várni fogok! Maja élelme szent és sérthetetlen! :)
Mindenképpen várni fogok!
Akkor jövő ilyenkor ugyanitt! :)
A festék valamennyire bekerül a szervezetedbe,és ez nem tehet jót a manónak.
Vagy el is apadhat a tejed.
Mindenesetre én azt tanácsolom,várj még vele.
Az első babát mennyi ideig szoptattad?
Mothertiger pontosabb infót tud neked erről mondani,de az ő véleménye is ez lenne,várd meg ő mit mond.
Nem volt időm tegnap. Váratlanul megjelent a nagymamám, és egész nap velünk volt. Aminek mi nagyon örültünk! :)
Mért kell várjak, ha szoptatok?
Szia.
Képet majd azért teszel ki nekünk?:)
Halihó Mindenkinek! Szia Mothertiger!
Holnap már nyitva lesz a tetkó szalon... megnézem. Ha tetszeni fog amit hallok, lehet, hogy holnap ilyenkor már lesz egy pici "pi"m! :)
Azért nem kell:)
De igyekszem segíteni én is ha tudok:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?