Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
:D
Én is pont az inda-mintát akartam neki javasolni!:)
Szerintem tarkóra, vagy egy kicsit lentebb nagyon sejtelmes, erotikus hatást érhetsz el. Hajjal, ruhával eltakarható.
És olyan tündérkés!:)
Az augusztusi tetoválással vigyázz ilyenkor a nagy melegek nem tesznek jót a tetoválásoknak.
Ujjra lehet szép indamintát csináltatni,középen egy kicsi virággal,vagy jól megformált köves mintával.
Na most aztán nem tudom mennyire voltam érthető:)
Vagy nézegess a minták közt, hátha valamelyikbe élethossziglan beleszeretsz! :)
Ha mégis idegenkednél, henna és airbrush a megoldás a számodra.
Szia.
Rengeteg hely van még ahová fel lehet tenni,de a kérdés neked tetszene-e.
Én azt mondom,rajzoltasd fel pár helyre,és amibe beleszeretsz az lesz az igazi.
Én mondjuk el tudnám képzelni lapockán is.
Most van hennád.Ha ez nagyon fog tetszeni,és mikor már kopik hiányozni fog,akkor szerintem vágj bele:)
Természetesen ha kopik a henna és még mindig bizonytalan vagy,tetess fel még egyet,most a hennával minden el fog dőlni hidd el:)
sziasztok!
fémérzékeny vagyok, a sárga aranyon kívül semmit nem visel el a bőröm. tényleg nem lehet tetoválásom?
Persze, hogy jobb, mivel nem érheti napfény...
Remélem jól mondom:) Az enyémet nem érhette, én voltam olyan hülye, hogy nyáron csináltattam, mert mindenképpen kellett:)
Sziasztok!
Igaz hogy jobb összel tetováltatni mint ilyen melegben nyáron?(a szemöldököm szeretném kitetováltatni)
Szia Little Vole!
Én pont most szeretnék a bokámra egy tetoválást.
Mandalára gondoltam vagy lótuszra,valami szép színeset. A kezemre is szeretnék,ill. az újjamra valamit ,azt még nem tudom mit.
Már régi vágyam,csak aug.közepéig várnom kell akkorra kaptam ídőt....
Szerinted az újjamra mit lehetne,/semmiképp nem karikát/ valami szép szolid kellene..
Sziasztok!!
Hamarosan én is szeretnék egy tetkót!
Szóval, tünde betükkel szeretném, de nem tudom hova, mert (igaz, biztos mindenki ezt mondja), olyan helyre szeretném ahol késöbb sem lesz zavaró, ahol a böröm sem nyúlik meg! Tehát, has derék kilöve mert ugy ha szülés után ott 2x akkora lenne:)!! Szerintetek hova lenne jó csináltatni, ahol jó mutat?? Tudom hülye kérdés, kinek hol mutat jól, de ti azért más szemmel nézitek!! :):)
Elöre is köszi!!
Sziasztok.
Mothertiger és én szívesen segítünk ha kérdésed lenne meglévő vagy új,esetleg leendő tetoválásoddal kapcsolatban.
Kérdezz bátran,ha tudunk segítünk!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?