Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
Szia Ancsa!!! ♥
Lányok, tőle is lehet (sőt, kell is) kérdezni! :)
Sziasztok,szia Tigrisem.
Most már vagyok én is:)
Mothertiger!
Egyébként te merre laksz? Ha valahol itt a közelemben, nem vállalnád be, hogy kitetoválsz? :)
Persze hogy szoktak!:)
Amit csak kérsz.
mothertiger!
Szeretném kérdezni,hogy bokára is szoktak színeset csináltatni,vagy oda inkább csak feketét?
Biztos, hogy ki fogod bírni!:)
Neked kell eldönteni, hogy hová szeretnéd!:)
Bokán persze sokan látják és vagány, lapockán meg erotikusabb hatást érhetsz el vele, s talán személyesebb is. De ez tényleg a te döntésed kell, hogy legyen!;)
Árban nem tudok mit mondani, tudod, hogy ez mindenkinél változó, mint ahogy a munkaidő is. Valaki gyorsabban, valaki lassabban dolgozik. Én pl. néha hírhedten lassú tudok lenni, de csak azért, hogy a gyógyulás után ne kelljen javítani rajta semmit.
Szóval ezt ("pi") szeretném feltetetni... hétfőn - mert addig szabin van a csávó.
Azt segíts eldönteni, hogy a bokám fölé tetessem, vagy a hátamra (vállnál, bal oldalt)
Mit gondolsz, mennyi idő alatt van ez meg? Fájni fog? És vajon mennyiért csinálják majd meg nekem?
MOthertiger!
Feltettem a képeim közé. Nem túl jó a mindőség, de szeritnem kivehető, hgoy mit szeretnék...
Köszönöm!
Egyébként ha már beleszerettél, biztosan nem "gagyi" a minta. Mások számára lehet, hogy nem azt fejezi ki, amit neked, de az a lényeg, hogy neked tetsszen! Nem?
Ettől függetlenül nagyon várom a képet!
Szia!
Majd felteszem- magamra! He-he :)
Kicsit körülményes most, mert szanaszét az életünk...(két gyermekem van, festők nálunk, semmi sincs a helyén, ezért mi nagymami lakásában egész nap, csak aludni járunk haza).
Da ha kitalálok egy egyszerű módját, megmutatom. Egyébként most gondolkodtam rajta, hgoy jó is hogy mint "szakember" megnézed, hogy ne valami gagyi legyen rajtam.
Szóval hogy összefoglaljam ezt a sok bla-blát: IGEN, este felteszem.
Ha még mindig bizonytalankodsz, akkor még gondolkozz rajta egy kicsit! :)
Csak hogy ne bánd meg. Felteszed a rajzodat? Igazán kíváncsi lennék rá!
Sziasztok!
Miután vasárnap megtaláltam a "mintám" és meg is rajzoltam magamnak, tegnap elmentem - volna- a tetováló szalonba és fel is varrattam volna...ha nem lenne szabin a csákesz :( Szóval, lehet, hogy ez a sors keze és egy jel, hogy mégse legyen tetkóm :) (jövőhét hétfőig gondolkodhatok ezen)
Ében!
Köszi a privit!!
Sziasztok!
Én most szeretnék csináltatni egy tetkót.
Szeméremdomb:-) fölé, medencecsont mellé oldalra, amit épp takar a bugyi. Egy kb. 4cm-es skorpiót.
Szeretnék tudni egy tól-ig árat és hogy hol érdemes csináltatni(Debrecen)És a legfontosabb:Mennyire fájdalmas ez a terület???
Köszi!
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy anno sajnos sikerült egy tetoválást készíttetnem,ami,hogy úgy fogalmazzak egy kicsit ,,gáz''.Egy kb.5-6cm rózsát varrtak a sarkamra(achilles).Mi a véleményetek,szedessem ki vagy tetováltassam át.Nem túl nőies a helye?Milyen alternatívákat tudtok javasolni a rajzok tekintetében,hogy ne legyen ciki egy pasin?
:D
Hát vannak terveid, ahhoz képest, hogy milyen bizonytalan vagy benne! :)
Hát igen, ez a buktatója a dolognak! :)
De majdcsak sikerül leszűkíteni egy kicsit!? ;)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?