Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
Árban tudnátok segíteni?
Csípőre (kicsit intim helyre;)) szeretnék egy kis, fekete, max. 3 centis mintát. Mondjuk Debrecenben csináltatnám, nem Pesten, ez biztos befolyásolja az árat is, de kb.milyen összegre számíthatok?
Köszi!
Nem vagy könnyű eset, ez biztos! :)))
Kicsit próbáld konkretizálni a kívánságodat, mert ez így még mindig elég tág. Valószínűleg ezért sem találtál még megfelelő mintát magadnak.
Próbáld összekötni a tetoválást valamivel, amihez ragaszkodsz, amit szeretsz az életben, vagy valakihez, aki közel áll hozzád. Így könnyebb lenne behatárolni, megtervezni a mintádat!
Szia!
kérdéseidre a válaszom:
Boka fölé. Csak fekete. A satíros és a tónusos között nem tudom mi a különbség(nem értek hozzá). Igen, néztem virágot, betűket, feliratot. De inkább csak egy motívumra gondoltam. Mondjuk egy szivecske, vagy egy virágocska... vagy nem tudom. Az első gondolatom a nonfiguratív volt, de most, hogy egész nap a neten lógtam emiatt, már teljesen elbizonytalanodtam! :) De semmiképp nem szeretnék nagyot (max 5cm) és hivalkodót. Csak olyat, ami szolíd, és szinte észrevehetetlen és legfőképp EGYEDI!!! Igazából nem mutogatni akarom, csak magamnak szeretném, de azért mégis lássák - ha érted, mire gondolok :)
Igen,értem ,és köszönöm a választ.Jó ötletet adtál az újjra!
A bokámat eltudom takarni,a kezemet is, így is veszélyes nyáron? Már nem tudok tovább várni,már naggggyon várom!!!!
Olvasom,hogy angyalkát mész tetoválni,arra is gondoltam,hogy a bokámra ,csak nem találtam ami megfogott volna./egyébként angyalmániás vagyok,ha látnék szépet..... húúú az lenne az igazi.
Sziasztok!
Engem olyan lelőhely érdekelne, ahol betűfajtákat tudok nézegetni, mert így magyarul beírva a keresőbe nem találtam.
Hmm, sajnos én is ugyanígy vagyok, ha magamnak keresek mintát... :S
Van valami elképzelésed, azon kívül, hogy nonfiguratív legyen? Hova szeretnéd? Színes, színátmenetes (pl. feketéből-pirosba...stb.), satíros-tónusos? Legyen-e benne valami virág, betű, felirat, vagy valami ami számodra jelent valamit? Esetleg nonfiguratív valamivel kombinálva (mint nekem is: kígyó+nonfi)? Vagy maga a nonfig minta ábrázoljon egy állatot, virágot, Napot-Holdat, bármit? :)
Erre tessék választ találni! :)))
Így le lehetne szűkíteni egy kicsit a kört, hátha tudunk neked konkrétabb segítséget nyújtani!
Köszi, ezen már túl vagyunk, de nem igazán találtam olyat, amire azt tudnám mondani: Na igen, ezt akarom egy életre!!!
Valami mást kell kitalálni! :)
Grepike és Evy: a Google képkeresőjébe is, ha beírjátok a "nonfiguratív" vagy a "tribal" szót, sok mintát eredményez a keresés.
Sok szerencsét!
Heni: ötletedről elsőnek a kar belső oldala, a csukló környéke jutott az eszembe. Itt mindig láthatod (akárcsak a kisfiadat, mindig szemmel tartod), és mindig közel lesz hozzád (akár a gyermeked, még ha távol lesz is miután felnő).
Bella: az airbrush-t még nem sokan csinálják, bár egyre elterjedtebb. A mintát festékpisztollyal fújják fel a bőrre. Szép, látványos és pontos mintát eredményez. Sajnos nem valami tartós, talán egy hétig van fenn, legalábbis az enyém nagyjából addig tartott.
Az airbrush az mi?:)
Én is gondolkozom rajta, mármint a tetkón, de mi van, ha esetlen mégsem tetszik egy idő után? Ezért gondoltam hennás tetkóra-az airbrushról még nem hallottam!
Hello!
Nekem már van egy tetoválás a hasamon amivel profi módon eltakartattam egy műtéti heget és imádom! :))
Most azon gondolkozom, hogy a kisfiam nevét valahova, valamilyen formában szeretném tetováltatni. Erre van valami jó tippetek???
Szia!
Küldtem mailt és köszönöm.
én is fémérzékeny vagyok, de én már az aranyat sem tudom hordani, csak a platinát vagy titánt!!
De az én allergia tesztem sem hozott ki erre semmit!! :):)
nah szééép, nem mondom...kénytelen leszek tetováltatni??? :)))))
köszi a válaszokat! sok munkát kívánok Nektek! megérdemlitek, hisz lelkiismeretesen és szépen dolgoztok!
sok sikert mindkettőtöknek!!!!
Hát ez az, minél nagyobb a választék annál nehezebb a döntés!! :):):)
Lapockán, nekem inkább csak a pasik tetkója tetszik, az nekem "nem csajos hely"!! :):):)
Gerincen jól mutatna? A barátomnak ott is van, imádom! :):)
Szia.
Nekem már volt fémérzékeny vendégem,sok,csináltunk egy allergia tesztet,mielőtt belevágtunk volna,de soha senkinek nem volt baja.
Én úgy gondolom,ez nem probléma.
Én most kicsit szünetelek, majd be fogok nézni ide a továbbiakban!
Jó hétvégét mindenkinek!
Vár egy angyalka, amit meg kell rajzolnom VALAKINEK! :)
;)
Szia.
Ha nem annyira sürgős várd meg vele az őszt.
Valóban nem szerencsés a nyári tetoválás.A meleg nem tesz jót neki.
Személy szerint én nem hennázok. :(
Errefelé nincs rá igény, ezért nem is vettem. Sorry!!!
Kedves Little Vole és Mothertiger!
köszönöm a tippet, most elvagyok a hennámmal....mit elvagyok?! imádom!!!! :))))
ha kopik a hennám meglehet kérni Titeket, hogy rajzoljátok át? használtok hennát?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?