TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Húúúú bakker, az kemény. Már csak 3 nap, ne aggdódj meglesz, lehet csak fél ponttal, de meglesz.
Egyébként egy bizonyos tudást elérve, már csak szerencse kérdése az egész.
Te jó ég fél pont az nagyon dúrva!!!!!!!
Mostmár félek, én márciusira megyek!
Majd írd meg sikerült-e! Szorítok!
Köszönöm! :) Akkor én is írok nekik, hogy megkapták-e, úgy a tuti. (Gondolom ez azért helyenként változó.)
Amúgy a kinézetére csak a kíváncsiság miatt kérdeztem rá, mert sose láttam még olyat. Na majd most. :) És remélem majd a másik fele is sikeredik hamarosan.
És Te írásbelizni mész újra mostanság?
Szia!Én is a novemberin voltam, és csak a szóbelim sikerült. Írtam annak a nyelvvizsgaközpontnak(múlt héten), ahol vizsgáztam, és írtak, hogy pont arra a hétre várják. Már múlt hét elején írtak is, hogy mehetek érte.
Nem tudom, mire gondolsz a kinézetét illetően :) kemény fedeles, és a tíousnál az van benne, hogy szóbeli.:)
Sziasztok!
Van olyan, akinek a komplex vizsgából csak az egyik sikerült és vett már át valaki ilyen részbizonyítványt? Mert e-mailt erről nem küldtek, de elméletileg /honlap szerint/ már át lehet venni azokat is. (novemberben voltam vizsgázni és a szóbeli sikerült).
Hogy néz ki egy ilyen "részbizonyítvány"? :O
Bocsi a hülye kérdésekért, és köszi előre is a választ! :)
Sajnos a rutin nem mindig jelenti azt, hogy biztos meglesz. Tapasztalat.... :S
Sok mindenkit ismerek, akinek elsőre összejött! De reméljük , hogy mindkettőtöknek sikerül :)!!!
szia:)
és ugy nagyjábol emlékszel a szöveges értésre h miket karikáztál be?:) meg melyik levelet irtad? mertén az informáicós kérő levelet(tanzabanedeset)
válaszodat előre is köszönöm:)
Neked tuti meglesz, rutinos játékos vagy már.
Én kezdőként kétséges vagyok, nekem sok szerencse is kell hozzá.
Ha nem sikerülne? Iszonyatosan rossz érzés lesz. Én már csak tudom...sajnos :(
Amikor megtudtam, hogy nem sikerült, egész éjjel nem aludtam, járt az agyam, hogy mit rontottam el és min javíthatnék még, hogy a legközelebbi sikerüljön. Szóval ment a kattogás... És persze jött a felismerés, hogy az időm nagy részét megint az angol tanulás teszi majd ki.
Sziasztok, tudnátok nekem angol kidolgozott prezentációkat küldeni? Nagyon sokat segítenétek vele!! Csinálom, de nem haladok vele olyan gyorsan ahogy szeretném:( és még az írásbeli gyakorlással sehogy sem állok :-O
címem:
8888niki@gmail.com Nagyon köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?