TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy picit segíteni? A márc. 3-ai német nyelvvizsgára készülök, s a levélírásnál elakadtam egy dologban. Ha pl. panaszlevelet kell írni, de csak név van megadva, semmi más (legalábbis találtam ilyen gyakorlófeladatot), akkor nekem kell hozzá kitalálni címet, cégnevet???
Köszönettel: Iza
Köszii :) bár hosszú 1,5 nap lesz ...
Ha az 1. feladatban 20 pont van, akkor van esély :) a másik 2 reading magyjából ment ^^ csak a levélen múlik !
Te is elsőre voltál ?
Első feladatból 4 jó szerintem. 1 OK, 3 OK, 4 OK, 5 OK. A másodikra nem esküszöm meg.
A +/- -ról már fogalmam sincs, nekem is valami hasonlóképpen nézett ki, talán több + volt...
Mi is izgulunk mint állat, ne aggódj. Már csak 1,5 nap és eredményhirdetés!
Remélem Neked is meglesz!
Sziasztok!
Januárban voltam nyelvvizsgázni először, 15 évesen. Nem tudom mennyire emlékeztek, de nekem az 1. feladatban a megoldások :
1. Fresh air please 2. Dangerous discovery 3. Playmate wanted 4. Not so sweet truth 5. Valamilyen performance
A +/-os magnóra emlékszek még : ++--+++--- : az zavar, hogy túl szabályos :/ lett még valakinek ilyen? O.o
Ajj... Annyira izgulok. Minden nap a telc oldalán lógok :/
Bármilyen hozzászólásotok van, írjátok :)
Remélem mindenkinek sikerül :D
Legyetek jók :)
Értem, tényleg kár a panaszlevélért azért! :/ Az jobban megy.
Köszönöm a választ!
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, már többször voltam angol B2-n, de az írásbeli mindig pár ponton múlik. Volt vki a telces vizsgafelkészítőn, megéri részt venni rajta? Csak az a gondom, h úgy tudom nincs külön írásbeli felkészítő és nekem a szóbeli már meg van. Vagy Budapesten nem tud vki egy jó magántanárt, aki feltudna készíteni, h végre sikerüljön is?
Köszi!
Mintha valaki azt mondta volna (lehet pont Te), hogy múltkor is így volt kiírva és előtte egy nappal már fenn volt.
Az mondjuk nem normális hogy én már egy hete nézegetem :D
Én személy szerint még nem, mert tudom, hogy még úgyse lesz fent az eredmény :D
Pénteken viszont egész nap a TELC oldalán fogok lógni :D
Nem, nem az. Abból a könyvből nekem is hiányzik a 42-43-as oldal :)
Valószínű egy a forrásunk :D
Ez a Nagy Zsuzsanna - Tóth László féle?
A narancssárga-piros elejű?
Sziasztok!
Segítséget kérnék valakitől, akinek megvan a 2011-es Angol Telc B2 könyv. A 42-43as oldal (1 lap) már nincs meg az enyémben. Most, hogy töltöm ki, hiányzik. Ha valaki be tudná scan-ni és elküldeni, azt nagyon megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?