TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Szia!
Annyit mondtak, hogy a felülvizsgálat során sem adtak több pontot, az előző javítás helyénvaló volt. De kb. szótagonként mondta telefonon az illető. Gondolom, épp akkor fogalmazta meg a kifogást. A hivatalos értesítést postai úton kapom meg hétfőn vagy kedden vagy ki tudja...
Szia!
...és mire hivatkoztak, hogy miért???
Iza
Sziasztok!
Nem fogadták el a fellebbezésem. Az azért érdekes, hogy telefonban is megmondták kb. 5 perces várakozás után. Ja és kétszer küldtem el mailben, de állítom, csak akkor néztek rá, amikor telefonon jeleztem, hogy ma lejár a 15 nap. Ennyit erről...
Sziasztok!
Április 15.-én megyek nyelvvizsgázni és a prezentációkkal nagy bajban vagyok:) Sem kedvenc személy, recept.. a kreativitásom pedig fogytán. Megköszönném ha valaki/k akinek van kidolgozott tétele elküldené nekem.( wilcsekalexandra@gmail.com )
Cserébe szívesen elküldöm a telc könyvet megoldókulccsal:)
Köszönöm!
A levélforma megvan, csak a címzett sora maradt el
olyan, mintha saját magam lennék a címzett
Javítok: nem pontos, hanem pontot!!!
Bocsi....
I
Szia!
A Telc honlapján van egy minta (igaz, angol levélminták vannak benne), hogy mi alapján pontozzák a leveleket (biztos vonnak le pontos, de nem hiszem, h. 0-ra pontozzák rögtön):
Iza
szerintem nálam is hasonló b,b,c,c,c
Én visszaköveteltem, de mennyit vonnak le, ha izgalmamban lemaradt a címzett?
hmm na én így a betűkre nem emlékszem tisztán. de a 2. feladat elsője az tuti b volt, (Svédország meg ? ország ) volt a jó, ahol először voltak parkolóórák, Németországban csak ezeket vették át később.
A nyelvtan első feladatánál meg arra emlékszem ,h B szinte nem is volt, csak A meg C megoldás, de ez is lehet csak nálam.
Én is panaszlevelet írtam, az ment! :)
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?