TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Szia!
Én háromszor buktam írásbelin, mindegyik pár pont híján nem lett sikeres, meg volt egy 0 pontos levem is.Szóbelim elsőre meglett, de az írásbelivel bajlódom. A 0 pontos levél miatt nem fellebbeztem, mert lebeszéltek róla, még egy pontot sem adnak meg. Volt, hogy 33 pontot kaptam levélre, volt, hogy még ennyit sem, pedig nem voltak nehezek a levél témák, mindent értettem és ezeket éreztem a legjobbnak. De én már nem próbálkoznék TELC-el és nem is fogok, most az ECL, DExam és TársalKodó között vacilálok...
Áprilisi vizsgával kapcsolatosan az érdekelne, hogy miért van az, hogy 14-15, szombat-vasárnap.
Egy megyén belül, van hogy
Sopron 14-én, Győr 15-én van vizsga. Átmennek a vizsgabiztosok következő napra másik városba?
Azt meg sem kérdezem, de különböző vizsgasor van a két napon ugye? Pesti vizsgahelyet sem láttam úgy hogy mindkét napra szervezne vizsgát...
Szia!
Ha esetleg megírod Nekem privátban, hogy melyik levelet választottad és mit hogyan írtál, akkor tudok segíteni, hogy miért lett 0 pontos. Pannon-t nem igazán ajánlanám,mert akit kérdeztem csak rosszat mondott róla. És TELC Neki is elsőre sikerült, mint nekem.
Bocs, elnéztem, tényleg megvan a minimum, mert readingen 30 pont kell és neked 35 már van.
(csak én állítottam úgy be magam, hogy legalább 40 readingből, és a körüli levélből akkor már pár pontot mazsolázgatok nyelvtanból...)
Tehát megvan a minimum, levélből max, felülvizsgálat kérelmet nem tudom hogy bírálnak el, nem hallottam jókat ezzel kapcsolatban sajnos.
Sziasztok!
Olyantól kérnék segítséget, aki már többször volt írásbelizni. Ugyanis a szóbelim elsőre meglett, most voltam negyedszer vizsgázni. Megint nem sikerült. Látszik, hogy nem hülye vagyok, csak most épp a levelem lett O. Pedig volt már 33 pontos levlem is.
1. írásbeli részpontszám 57.5
2. írásbeli részpontszám 6
3. írásbeli részpontszám 0
Összpontszám 63.5
Eredmény X
Kérdésem az lenne, ti elmennétek még. A tovább tanulásom múlik tőle. Nem vagyok már fiatal, de nem akarom feladni. Pannon-nak most lett egynyelvűje, de az májusban van csak. Nem tudom mi tévő legyek, hogy elmenjek e még áprilisban, vagy hagyjam a csudába.
Szia!
Az írásbelim nekem sem lett meg, de a szóbeli igen :D! Te mész áprilisban???
I
Szia!
Sajnálom, én egy kicsit többel maradtam le.
De ahogy nézem a pontokat a reading részhez kéne 5 pont neked. Nem tudom hogy ott hogyan adhatnak, mert az megoldókulcsos rész, vagy jó vagy nem :(
A leveled profi, oda nem adhatnak több pontot.
Sziasztok!
Március 3-án voltam írásbelin, eredmény:
1. írásbeli részpontszám 35
2. írásbeli részpontszám 9
3. írásbeli részpontszám 45
Összpontszám 89
Eredmény X
Tudom, elég érdekes eredmény. Minden esetre 1 pont híján megfelelek a kritériumoknak.
Lenne néhány kérdésem, tudna valaki segíteni?
A megtekintési kérelmet letöltöttem, el lehet küldeni faxon vagy mailben, vagy csak postai úton fogadják el? Ez a kérdés a felülvizsgálati kérelemre is vonatkozik. Nem értem az eljárást, mert először nyilván megtekinteni szeretném a papírokat és annak függvényében élnék a felülvizsgálat lehetőségével, de - a megadott határidők alapján - ha megtekintem a dolgozatot, kicsúszok a felülvizsgálati kérelem benyújtásának határidejéből.
A felülvizsgálati kérelmekkel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatotok? Egy pontnál van esély a sikerre? Mit érdemes az indokolásba írni? A kérelem díját milyen módon lehet megfizetni? Élet-halál kérdésről van szó, köszönöm, ha válaszoltok.
Sziasztok,
Nekem is meglett elsőre a komplex:)))
Gratula mindenkinek.
Várakozásaimmal ellentétben az irásbelim is meglett nem is hajszál híján.
1. szóbeli részpontszám 23
2. szóbeli részpontszám 23
3. szóbeli részpontszám 23
Hallgatás részpontszám 52.5
1. írásbeli részpontszám 62.5
2. írásbeli részpontszám 12
3. írásbeli részpontszám 33
Összpontszám 229
Eredmény C
Nem tudom miért huztam iylen sokáig h végre elmenjek vizsgázni :)
ÁÁÁÁÁ
Pont az ellenkezője a számításaimnak
Írásbeli nem, szóbeli igen
1. szóbeli részpontszám 25
2. szóbeli részpontszám 21
3. szóbeli részpontszám 19
Hallgatás részpontszám 40
Eredmény A
az írásbelim förtelmesen lepontozták, readinget is levelet is. A levelet még megemésztem, de a readinget átbeszéltük, többre számítottam :(
Szóbelit áprilisban kihagytam volna, de írásbelit egyre inkább úgy érzem, hogy elmegyek most.
Ki hogy érzi?
A férjem vizsgázott nem én,sikerült neki 101.5 :):)
Gratula mindenkinek!
okok :)
majd írd meg hogy hogy sikerült
Sziasztok!
segítene valaki nem tudjuk megnézni az eredményt csak tölti az oldalt és nem add be semmit:(
Megírom prívibe az adatokat.
Valaki megnézné??
Mindenkinek gratula akinek meglett :D Én írtó happy vagyok mert elsőre megvan a komplex :D
Akinek valamelyik rész nem lett meg vagy épp az egész ne csüggedjen! Sok sikert a következőre nekik!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?