TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
köszönöm a válaszokat!
Még egy kérdésem lenne, de csak mert nagyon sok ilyennek találkoztam már. Mi van akkor, ha a levélnél nincsen megadva semmi féle címzés? találjak ki magamtól egy fiktív címet? Ki hogyan tuddja?
Sziasztok!
Olvastam, h sokan mostanság voltatok Telc-en én meg most fogok menni április v május, de inkább az utóbbi. Ehhez kapcsolódóan szeretném kérdezni elsősorban azoktól akik németen voltak, (de angolosok is nyugodtan írhatnak) h a szóbelin a prezentációt az 5 téma (könyv, film, utazás, sportesemény, zenei rendezvény) közül lehet választani, vagy megadnak két témát és abból kell egyet választani? Azért szeretném megtudni, mert hallottam már ezt is azt is csak azt nem tom, h németen is meg angolon is így lenne vagy csak angolon mert angolos ismerősöm mondta, h neki megadtak 2 témát viszont én meg ugy tudtam, h (németből) a már leírt 5 téma közül lehet választani!
Menjetek TársalKODÓ ra .
Telcen szemetek...
Szia!
Korábbi hozzászólásaim között megvan az Ecuador-os levéltéma. A másikat nem tudom mi volt, de a többiek arról is írtak.
Szia!
Az én levelem az ecuador-os volt, panaszlevelet kellett írni, szüleidet befizetted házassági évfordulóra.Nézd meg a március 3-ai hozzászólásokat, ot valaki már részletezte.A szóbeli témáim:iskolarendszer bemutatása magyarországon, majd a cikk, mobiltelefon használat malajziában,véleménynyilvánítás, a harmadiknál pedig az angolos csoportodnak kellett megszervezni egy kirándulást.Úgy a 11480 körül vannak erről bővebb információk.
szijasztok!
Most azokhoz fordulnék segítségért, akik március 3-án voltak B2 angol vizsgázni. Meg tudnátok mondani, hogy MILYEN LEVELEK VOLTAK? ILLETVE MIK VOLTAK A SZÓBELI TÉMÁK? előre is nagyon nagyon szépen köszönöm nekteek :) további szép estét
Sziasztok!
A legújabb 2011-s telc b2 angol vizsgafelkészítő könyv nincs meg vkinek gépen? Nekem még a régi könyvem van meg, de azokat a feladatokat már megcsináltam 2-szer is a múltkori vizsgára készüléskor.
Szia!
...én is csak ezeket találtam, ezekből készültem.
I
Sziasztok!
Ha van vkinek német B2 szóbelire kidolgozott anyaga,megköszönném ha mail-ben elküldené.
majoros.adrienn@citromail.hu
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Lassan meg lesz a B2 szintem. Intenzív felkészítőt keresek Telc májusi vizsgára.Te hova jársz megírnád?
Szia!
Látom, hezitálsz a felkészítővel kapcsolatban. Én is így voltam vele, aztán belevágtam. (23000 Ft)
Remélem, meg fogja érni. Még csak egy alkalommal voltam, de akkor a TELC könyvből kifénymásolt tesztet írtuk meg (nyilván némi magyarázattal karöltve). Remélem, ez változni fog, mert ezt egyedül is meg lehet otthon csinálni.
Sziasztok!Szeretnék kérni valakitől szóbeli kidolgozásokat telc középfokú nyelvvizsgára!
E-mail: kisdelfin87@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!
Szia!
Sajnálom :(...hátha a hivatalos értesítésben pontosabban le lesz írva...
I
Szia!
Annyit mondtak, hogy a felülvizsgálat során sem adtak több pontot, az előző javítás helyénvaló volt. De kb. szótagonként mondta telefonon az illető. Gondolom, épp akkor fogalmazta meg a kifogást. A hivatalos értesítést postai úton kapom meg hétfőn vagy kedden vagy ki tudja...
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?