Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tegyünk valami irigylésre méltót fórum

Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)

2013. szept. 30. 13:46

most olvastam vissza amiket irtatok eddig,

Patapucs nagyon ugyes vagy, sajnos a kilok megtartasa szinte a legnehezebb.. en anno 51 kg-ra lefogytam szepen egeszsegesen etkeztem tornaztam de sajnos a hasamon ugyanugy volt felesleg es ugyanugy kövernek ereztem magam igy szepen feladtam az egeszet, hisz nem voltam magammal megelegedve es feleslegesnek tartottam dietazni...

Belissimo: na akkor itt van Neked egy kis löket a dietadhoz.. Te 65 röl szeretnel 56 kg-ra lemenni en meg 70 kg-rol (leirni is szornyu milyen sok) szeretnek lemenni 56 ra kb hehe szoval meg neked jobb dolgod is van ;) de hiszem ha egyszer sikerult, hogy szepen mentek le a kilok akkor most is fog :)

2013. szept. 30. 13:28

Ilyen diétás italokat eddig nem igazán vettem, írópor volt amit kóstoltam, meg a szűztea por.

Viszont mindkettő poros maradt és amikor az ital végén tartottam, ropogtak a fogam alatt. Brrr.:-(

Én is vacsora helyett iszom, mert annyi húst nem tudok enni (meg venni), amennyire szükség lenne.

3dl tejes lötty meg jól el is telít.

Csak nehéz olyat találni, ami nincs tele "E" betűs vackokkal.

Épp most néztem, hogy amit kinéztem két porocska, az 5-8 "E" betűst tartalmaz.

Inkább nem mérgezem magam adalékokkal, örülök, hogy nagyjából kitisztultam.

2013. szept. 30. 13:08
igen nekem is gyenge a felsötestem es ezert faj most annyira a hatam a torna utan.. szoval csak kicsinkent szabad elkezdenem (amit sose tudok betartani :P ) de most meg par napig semmi torna amig ennyire faj. egyebkent en is szeretem a dietas italokat, helyettesit egy etkezest es finom is (bar amelyik..) egyszeruen kesz es tudom, hogy ez nem hizlal :) en a rossmanbol szoktam venni
127. patapucs (válaszként erre: 126. - Patapucs)
2013. szept. 30. 12:58
port potein = sport protein
126. patapucs (válaszként erre: 125. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 12:57

Ross.annos Wellmix port potein.

Max. 1 órával sportolás előtt kell meginni.

Van más fajta is, csak most ezt próbáltam ki. Ennek nincs poros íze, nekem azért jön be annyira.

Egyébként ha csak a fehérje pótlás a cél, akkor nem hiszem, hogy gond ha nem sportolsz (max. elmész sétálni, ha van rá lehetőséged).

Vannak más fajták is, de azokból most fogok kóstolót venni, hazafele.

Bitechusashop honlapján néztem ki, tőlük már rendeltem terméket.

Mivel gyenge a felsőtestem, így most otthon egyenlőre súlyzóval próbálom meg regenerálni őket.

Már egy fél fekvőtámaszt meg tduok csinálni. :-D

2013. szept. 30. 12:14
Milyen protein turmixot iszol? mi a neve? en is azt fogok inni csak a kulönbseg hogy en nem vagyok rakattanva :D csak a muszaj hehe
124. patapucs (válaszként erre: 123. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 12:01

Korábban én sem ettem pont azért amit te is írtál.

Én ugyanez ill. ugyanilyen voltam.

Addig nem nyugodtam, amíg el nem tüntettem az egészet.

Most már nagyrészt kiürült a sok felhalmozódott méreganyag, túlzott ch, stb. így már nem okoz gondot, hogy csak egyet egyek bármiről is van szó.

Sőt:

a múltkor megkóstoltam a palacsintát és nem nagyon ízlett. Vmi átütő élményt vártam én nem volt semmi....

Előtte a csokival ugyanez volt a nyáron.

Megettem, édes volt, de nem volt semmi eufórikus élmény.

Bezzeg amikor magam csinálok vmi. Alig várom, hogy megkóstolhassam. :-)

Most az esti protein turmixra vagyok nagyon rákattanva. :-)

2013. szept. 30. 11:53
jezusom milyen jol hangoznak ezek a sutik :)) en inkabb nem eszek semmi ilyesmit hisz akkor mindig kivanni fogom es nem is tudom megallni egy darabnal... sajnos en ilyen vagyok ezert van most is plusz felesleg rajtam :) ezert nem eszek semmilyen edesseget egyebkent siman el lehet nelkule lenni par nap alatt megszokja az ember :)
2013. szept. 30. 11:46

Hetente kb 2x.

Az utóbbi időben almásakat szoktam, mert van még almám (telekről).

A múlt héten az almás-túrós rakottast csináltam meg, most meg zabkorpás-túrós-almás muffint akartam sütni tegnap, aztán nem lett olyan, amilyennek kellett volna lennie.

Szóval kiszedtem a papírból és fordítva visszatettem, aztán megsütöttem a másik felét is. Na így már finom lett - xillites lekvárral ettem. :-)

Meg most rátaláltam egy protein szeletre, amit nasizók is ehetnek csoki helyett. A naplóma pont beírtam (ide nem akarom írni, mert reklám lenne).

2013. szept. 30. 11:39
hat igen.. ugy sajnalom pedig szeretek tornazni :( :'( es a dieta is sokkal hatasosabb lenne ha tornaznek de igy nem lehet... megprobalok majd kevesebbet tornazni.. csak reggelente szabad merni etkezes es ivas elott magad, hisz utana mindig valtozo a sulyod, en szepen irni fogom a naplomba ugy szoktam, hogy datum melyik nap hany kg es leirom, hogy reggeli ebed vacsorara mit es kb mennyit ettem meg azt is ha tornaztam :) mar alig varom legyen merlegem csak itt nem lehet venni a környeken :S
2013. szept. 30. 11:34
Én kicsit ideges vagyok,ha mérlegre állok,mert nálam úgy megy,hogy,ha eszembe jut ráállok,ami nem épp jó ötlet.Magad készited az édességet???És mit,Gyakran eszed?Én nem nagyon birom ki édesség nélkül,általában ezzel rontom el. juditka44 szerintem próbálj ki új tornákat,lehet a mostanival megerőltetted a hátad.Én Rékáztam lábsúllyal és bizony megéreztem.Nem vagyunk egyformák,ezért mindenkinek más használ és más árt :)
119. patapucs (válaszként erre: 116. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 11:30

Azt nem hiszem, hogy jobban hízlal, hanem éhség érzetet csinál - és ez tény + tapasztaltam is magamon a 90 napos alatt víz napon.

Ha éhesek vagyunk, akkor ugye eszünk, ami nem kedvez a diétának.

+ egyre intenzívebb ízekre (így több cukor/pótló fogyasztára van szükség ahhoz, hogy ugyanazt az édesség ízt érezzük bármilyen dologról is van szó).

Inkább ezért hízlalhat.

118. patapucs (válaszként erre: 111. - Belissimo)
2013. szept. 30. 11:27
Azért maradtam meg a csak gyümölcsnél, mert úg vettem észre, hogy jó a gyomromnak.
117. patapucs (válaszként erre: 113. - Belissimo)
2013. szept. 30. 11:25

Én minden reggel.

Állandó kontroll alatt tartom magam, de ez sem mindig jó.

Volt olyan időszakom, amikor azért stagnált a fogyás - többek között -, mert tiszta ideg voltam, hogy nem mozgult a mérleg.

Ez a 90 napos diéta alatt volt.

Most, hogy nem görcsölök, hanem élvezem, hogy új ételeket kreálok, ehetek édességet is - persze 97%-ban én csinálom, a maradék 3% protein szelet), stb. már nem kezdek el kétségbe esni, ha csak két hetente megy le 1kg.

2013. szept. 30. 11:24
hat ez az... az volna a legjobb ha edesites nelkul innank... bar arra nem hiszem, hogy ebben az eletben ra tudom magam venni :)) en olyan 9 edesitot egy nap egyebkent egyszer azt olvastam, hogy valami kutatasok szerint az edesito jobban hizlal mint a cukor.. szoval eleg sok edesitot hasznalok, most a steviaval kinlodok :)
115. patapucs (válaszként erre: 114. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 11:20

Akkor csak arra tudok gondolni, hogy az egyik gyakorlatot rosszul csináltad és attól van.

Én is azért iszom üresen a teát, mert túl sok édesítőt használtam és igyekszem visszafogni.

A sütésnél a stevia, stb. jó, ott nincs mellék/utóíz, de az italokat képtelen vagyok azokkal inni.

Most napi 4db édesítőt használok, az már jó arány - nálam.

2013. szept. 30. 11:10

hat en ha megveszem a merlegem tuti nezni fogom minden nap :)) en mar csak ilyen vagyok..remenykedek mindig hehe

igy van en is mindig a sima bolti edesitovel edesitettem, de annyi rosszat lehet rola hallani es hogy egeszsegtelen stb hogy szeretnek rola le szokni hisz amugyis sok edesitot hasznalok.

a gyumolcs delelottre nagyon jo ötlet a testkontroll is azt mondja hehe

mar voltam többször orvosnal semmi gond nincs egyebkent.. szoval stressz lehet, bar ez olyan hulyeseg hisz semmilyen stressz nem er a sulyfeleslegen kivul minden teljesen rendben van, szerintem most, hogy elkezdtem tornazni amiatt faj ennyire mar több napja

2013. szept. 30. 11:03
Még arra vagyok nagyon kiváncsi,hogy milyen gyakran álltok a mérlegre?
112. Belissimo (válaszként erre: 108. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 11:02
Sajnos az én csontjaim is ropognak,de én zongora tanitó néni vagyok,szóval világ életemben ültem és ez lett belőle.Én is sima édesitőt használok.
111. Belissimo (válaszként erre: 107. - Patapucs)
2013. szept. 30. 11:00
Nagy bennem a versenyszellem,ezért jó,hogy itt vagytok.Egyedül nagyon hamar feladom de,ha látom ti mennyire jól csináljátok muszáj nekem is belehúzni :)Szóval te délelőtt csak gyümit eszel.Lehet nekem is ki kellene próbálnom.Délután tanitok,akkor el vagyok foglalva,de délelőtt hajlamos vagyok többet enni,mint kellene:(Kiváncsi vagyok mindenre,amitől ilyen sokat fogytál :)
110. patapucs (válaszként erre: 109. - Patapucs)
2013. szept. 30. 10:58
moeg = most
109. patapucs (válaszként erre: 108. - 09f202c37d)
2013. szept. 30. 10:58

Én sem szeretem a steviával.

Eritrit volt amivel tűrhetőbb íze volt.

Már vagy ezer éve sima bolti édesítővel ittam a teát és a kávét is, úgy hogy annál maradtam.

Ez van, a kávé nálam mindig pötyikével volt jó.

A teánál moeg kezdek átszokni a teljesen natúrra.

Én ismerem, igazából a 90 naposnak is az alapját ez adta. Egy darabig csináltam július-augusztusban, de aztán váltanom kellett.

Nem tudtam annyi fehérjét bevinni, amennyire nekem szükségem lett volna.

Lehet, hogy meszesedésed van, de azt csak a doki tudná megmondani vizsgálatok után.

Akkor pedig a gyógytorna, vagy esetleg a jóga lenne jó.

2013. szept. 30. 10:51
na a kaverol, most vettem stevia edesitot...teljesen elrontja szegeny kavem izet :( en a testkontroll dietat barkinek szivesen ajanlom nagyon egyszeru a modszer könnyen be lehet tartani es ehetsz mindent csak szetvalasztva meg delelott gyumolcs, nagyon hatasos egyebkent en szerettem csinalni es fogytam is, most epp nem tudok ilyen dietat csinalni igy a keves etkezesnel maradok :) vegulis az se rossz csak fogyjak :) meg nincs merlegem de megprobalok venni mihamarabb. A matraccal semmi gond mar költöztem parszor az evek alatt es sajnos nem amiatt van, de fogalmam sincs miert ez egy átok sajnos valami gonosz belem költözött aki recsegteti a csontjaim... csak hagyna engem beken :))
107. patapucs (válaszként erre: 105. - Belissimo)
2013. szept. 30. 10:48

Ügyes vagy, a kávét illetően. :-)

Nekem most már sajnos le kellett állnom a fekete kávéról, mert a gyomrom bekrépált, de végül is a gabona kávé is egész iható.

106. patapucs (válaszként erre: 105. - Belissimo)
2013. szept. 30. 10:47

Nekem is volt olyan időszakom, amikor legörbült a szája a ch-nál.

Viszont azt megfigyeltem, hogy ha túl sok szénhidrátot vittem be több napon keresztül, akkor megállt a fogyás és kb. annyi nappal kellett kompenzálnom, amennyi volt a túlbevitel.

Érdekes dolgok ezek. :-)

2013. szept. 30. 10:38
Figyelem bizony,de a ch-nál nem mindig mosolyog,meg picit több fehérjét is kellene enni.Én még nem tudom rendesen a kalóriabázist használni,de eddig nagyon sokat segitett.Ma már nem ittam 3in1-bent.Sima kávéra cseréletem,amiről idővel szintén le fogok szokni :)
2013. szept. 30. 10:20
A bázisban a jobb oldalon a "mosolygó fejecskéket" is figyeled?
103. patapucs (válaszként erre: 102. - Patapucs)
2013. szept. 30. 10:19

Egyébként almát, szilvát - most ezeket tudom/tudnám enni.

A múlt héten szilvát vettem.

102. patapucs (válaszként erre: 101. - Belissimo)
2013. szept. 30. 10:18

Szerintem ehetsz, de én azért szoktam le róla, mert más fajta gyümölcsök is vannak. Ehetek majd eleget belőle télen.

Most épp szőlőt (ez apámék telkén terem), de abban is sok a cukor. Ha elfogy, akkor a boltban fogok venni milyet.

A kalóriabázisba szépen rendesen beírom és a napi mennyiségbe bekalkulálom.

Tegnap este már beírtam, hogy ma mit fogok enni és csak a mennyiségeket kellett helyenként kijavítani.

101. Belissimo (válaszként erre: 99. - Patapucs)
2013. szept. 30. 10:00
Én egy banánt ettem,az volt itthon.Szabad egyáltalán azt enni?Milyen gyümölcsöket eszel ???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook