Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tegyünk valami irigylésre méltót fórum

Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)

❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
190. Belissimo (válaszként erre: 189. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 21:02
Olyan nagyon büszke vagyok rád :D Nem tudom ti hogy vagytok vele,de az én pocim nagyon korog :(
2013. okt. 1. 20:47
tessek itt van kuldom fenypostan Neked :)) mivel en termeszetesen nem ettem meg szepen eltettem :) ha mar fogyokurazunk akkor fogyokurazunk nem igy van? :))
188. Belissimo (válaszként erre: 186. - Szőkenő:P)
2013. okt. 1. 20:03
Milyen önfeláldozó vagy :D :D :D
187. patapucs (válaszként erre: 186. - Szőkenő:P)
2013. okt. 1. 19:47
:-D :-D
2013. okt. 1. 19:32
Oké, leszek én az áldozat.... Ide azzal a sütikével! :DDD
185. patapucs (válaszként erre: 183. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 19:27

Nem kell az neked!

Tele van hízlaló rossz zsírsavakkal, cukorral. Brrrr.

184. Belissimo (válaszként erre: 183. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 19:04
Jujjjj!!!!!Nem kell az neked :)
2013. okt. 1. 18:40
fantasztikus most kaptam egy kis sutit.. najo... kidobom!!!!!
2013. okt. 1. 18:24
feherje zöldseggel, nagyon hatasos :)
181. Belissimo (válaszként erre: 180. - Patapucs)
2013. okt. 1. 18:17
Fehér liszten,cukron és rizsen kívül van még napraforgó olajam,disznó húsom és sok-sok csokoládém.Ezeket már nem eszem meg.Én semmiből nem ismerem a lightos verziót.Kicsit buta vagyok még :D Ezért lesem,hogy miket írtok itt,mert sokat olvasok,de sajnos nem minden igaz,szóval olyan dolgokat akarok tudni,ami már valakinek bevált :)
180. patapucs (válaszként erre: 179. - Belissimo)
2013. okt. 1. 18:08
Mire gondolsz mint alapanyag?
2013. okt. 1. 17:43
Oda csak be kell írni és kiszámolja neked.Nagyon hasznos :) Be kellesz szerezni jó pár diétás alapanyagot.
2013. okt. 1. 17:39

Én lány koromban is csináltam, csak akkor azért, hogy elég keveset egyek.

Most meg azért kezdtem el, hogy nehogy túl keveset egyek. :-D

A k.bázis egyszerű vezetni, azt szeretem. :-)

Amúgy nem lenne türelmem hozzá.

2013. okt. 1. 17:25
milyen jo tippek :) hat igen az 1,5 liter vizet megiszom en is minden nap bar nem esik igazan kedvemre :)) na en ezert nem szeretem ezt a kaloria szamlalast.. akinek bejön annak jo de nekem nem jött be, hogy szamolgassam.. :)
176. patapucs (válaszként erre: 175. - Belissimo)
2013. okt. 1. 17:13

Csak azért, mert a S.rpban szoktam venni "Nöm Fasten 0%"-os natúr joghurtot és Cheeseland Cottage Cheese-t + ha ott vásárolsz túrót, akkor a Lndmilch túróját (dobozos) érdemes választani, mert ezeknek a legalacsonyabb a kalória értékük.

Ill. az Óváris zsírszegény sajt a legjobb a sajtok közül diétás célra.

Ha nincs kajám, ezekből válogatok.

175. Belissimo (válaszként erre: 174. - Patapucs)
2013. okt. 1. 17:01
Szeretek mindent,ami tejes :)
2013. okt. 1. 16:19

Én pont ezért tervezek előre.

Nagyon nehéz úgy nekem is, hogy aznap kell kitalálni, hogy mit egyek. Olyankor a ch nekem is többre jött ki.

A tejtermékkel hogy állsz?

2013. okt. 1. 16:06
Nekem is tetszik a 60 :) Ma nem épp jól csináltam a diétát,a végleges zárás 1400 kcal lett.Most próbálkozok,nem tudom mit ehetek,mit nem,mennyi mehet miből,szóval káosz,de olyan izgatott vagyok,hogy egyszer annyit mutat majd a mérleg :)Amúgy büszke vagyok magamra,mert a hugicám csokis palacsintát sütött és még csak fel sem merült bennem,hogy egyek belőle :) A gyógyulás útjára léptem :D Már csak meg kell tanulni,hogy miben mennyi a ch,mert nagyon nem tudom,ami meg is látszott mai napomon :(
172. patapucs (válaszként erre: 171. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 12:27

Hát, igyekszik az ember. :-))

Én azért lőttem be a 63-at a végére, hogy ha karácsonykor visszajön 1-2kg, akkor se legyen gond. Annyit nem nehéz leadni, ha odafigyelek.

Amúgy meg úgysem akaraok visszatérni a "normális" táplálkozásra.

Max időnként - ha úgy alakul vagy szükségét érzem - 1-1 dologban lazítok, de ennyi.

Ha visszatérnék, akkor ismét híznék, hiszen nem véletlenül híztam meg.

Az a 60-as jól hangzik. :-)

Az ivásra figyelj és könnyebben le fognak potyogni rólad.

Én ma már kinyírtam egy 1,5l-es palackot.

2013. okt. 1. 12:16

igen latom maris fogytal 1 kilot!! kis ugyes :))

es az a 3 kg decemberig lemegy... nekem sincsenek oriasi elvarasaim eloszor a 60 kg a cel es utan a többi (60 kg-osan mar jok ram a ruhaim)

azert nem panaszkodhatsz hisz gyorsan vissza alltal a fogyasra (olyan 5 kilot hizhattal vissza abban az idoszakban es utana egybol fogytal is meg tobbet mint a 90 napos idöszakodban szoval ez tök jo ;)

2013. okt. 1. 12:07

Én 95kg-ról indultam, 01.01-én kezdtem.

90 napos diétát csináltam, aminek 03.30-án volt vége.

Utána jött egy hormonális problémás időszak, amikor is tiszta ideg voltam. A súlyom ide-oda ingadozott, de 07.hó elején megelégeltem.

Agyban lenyugodtam, majd a nyaralás alatt lement 2kg úgy, hogy vacsoráztam is.

Na innen kezdve vezetem a kalóriabázist.

Diéta:

kb. ugyanazt folytattam mint korábban, csak nem szétválasztva.

Nekem szükségem van minden nap a fehérjére, ugyanakkor felesleges a tészta és társai.

Amit nem eszem (szigorítva a 90 naposhoz képest):

zsíros husok, semmilyen felvágott és társai, krumpli, fehér rizs (barnát ritkán), (búza)liszt, semmilyen pékáru, no cukor, méz, olivaolaj vagy kókuszzsír a napraforgó helyett, nem sütök bő olajban, nem rántok, nem eszem izesített joghurtokat, stb. de pld. tejfölt nem vontam ki, csak a 12%-ost választom és ha van, akkor inkább a light termékeket választom, mert azoknak alacsonyabb a zsírtartalmuk - most ennyi ugrik be.

Reggeli-tízórai mindig gyümölcs, ebéd-vacsora annyi, hogy jól lakjak. Nem eszem keveset, a kalóriát és a ch-ot figyelem (meg persze azért a zsír sem mellékes).

A kitűzött cél: a szülinapomra (december) lemenni legalább 65(de inkább 63)kg-ra.

2013. okt. 1. 11:44
jajj es elfelejtettem, hogy vegulis nincs kituzott idopontom, hogy mikorra szeretnek lefogyni, elso korben 60 kg körul szeretnek lenni es utana szepen menni lefele ameddig csak tudok ;)
2013. okt. 1. 11:42

igen valoszinuleg meg jobb ha az ember lassan fogy.. dehat mindenki gyors eredmenyt akar elerni :)) hat igen a szervezetem hamar alkalmazkodik de ehez a stevias kavehoz szinte lehetetlen... pedig muszaj kibirnom hisz a sima edesito nagyon egeszsegtelen.. Nekem ugyanaz volt a reggelim 3 kicsi kör alaku sajtos paradicsomos kenyer, meg kinlodok a kavemmal... le irja mindenki, hogy hany kilo mennyit akar fogyni mikorra akarja elerni az eredmenyt? es mikor kezdte a dietat es mennyit fogyott eddig? ja es milyen dietat csinaltok?

en 71 kg rol indulok es ez a 3.nap hogy dietazok, en reggeli ebed vacsorara keveset eszek es amikor tudom akkor a vacsorat dietas itallal helyettesitem :)

2013. okt. 1. 11:33

Szerintem mind a ketten büszkék lehettek magatokra!

Akartok tenni az egészségetek, kinézetetek (és legfőképp a lelketek) érdekében, amit pozitív hozzáállással, odafigyeléssel és konkrét nem irreális célok kitűzésével simán el is fogtok érni. :-)

166. Belissimo (válaszként erre: 163. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 11:17
Jó reggelt :)Én is büszke vagyok rád,hogy nem eszel :D Csak így tovább :) A szervezet hamar alkalmazkodik így gyorsan takarékra áll és spórol.Ezért van az,hogy nehezen mennek le az utolsó kilócskák :( Sajnos ez van :(
165. Belissimo (válaszként erre: 162. - Patapucs)
2013. okt. 1. 11:14
Köszönöm,hogy beengedtél :) Tényleg jól nézel ki,nagyon büszke lehetsz magadra :D Nagyon jó dolgokat mondasz.Én mától csökkenteni akartam a szénhidrát bevitelt,erre sokkal többet ettem,mint szoktam :S Erre nagyon oda kellesz figyelni.
164. patapucs (válaszként erre: 163. - 09f202c37d)
2013. okt. 1. 09:52

Nagy súlyból mindig könnyebb fogyni.

Azt mondják az okosok, hogy minél közelebb vagy az ideális súlyodhoz annál lassabban mennek le a kilók. ezt mondjuk már másoknál is megfigyeltem, úgy hogy igaz lehet.

Heti fogyásra lebontva az ideális állítólag a 0,5-1kg.

Ez az a ritmus, amit utána nem szedsz vissza jojoval, mert a szervezet megkapja azt, amire szükésge van. Ugyanakkor ha kevesebb mint 0,5kg megy le, akkor a szénhidrát bevitel túl sok, azt csökkentenmi kell - ezt kb. 1 hete olvastam, egy testépítős fitness oldalon.

Persze ez attól is függ, hogy ki mennyit sportol hozzá. Ha konditermeznék vagy hasonlók, akkor több menne le, de erre most nincs lehetőségem, otthon meg elégnek érzem azt a 45-50 percet, amit most csinálok.

Ha a ch mennyiséget lecsökkentettem volna mondjuk 100g alá már korábban, akkor valószínűleg jobban fogytam volna, viszont most inkább az volt a cél, hogy egészségesen menjen le ami lemegy.

Időm van, "messze" még a december.

Izom szerintem beépült szépen, mert ha megfeszítem pld. a vádlim, látszik, hogy izmosabb.

Persze ahhoz, hogy olyan legyen mint lány koromban, szerintem kb. 1 év kondizásra lenne szükség.

2013. okt. 1. 09:42

tovabb aludhattam ma igy most keltem fel :) en jol erzem magam, hogy sikeresen csinalom a dietat es keveset eszek, buszke vagyok, hogy tegnap se csaltam :) mar nincs visszaut ;) Nektek sem hehe ;)

en azt nem ertem ha valaki mint patapucs fogyokurazik szigoruan akkor miert olyan nehez mar fogyni.. ahogy lattam most szeptembertöl 2 kg ment le Neked, hogy ilyenkor cm-be fogyna az ember? vagy a 2 kg fogyas realis 1 honap alatt?

2013. okt. 1. 08:35

Köszi szépen! :-))

Mindjárt beengedlek.

161. Belissimo (válaszként erre: 159. - Patapucs)
2013. okt. 1. 08:27
Gratulálok,olvastam a naplódban,hogy milyen ügyes vagy :D Büszkék vagyunk rád,na meg irigykedünk is :D
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook