Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Tamogatom a javaslatod, en nezettem es ott kijott nalam is az egyik bibi, szurom is majd a verhigitot.
Bar meggyozodesem, hogy az en babam az ir miatt ment el...
Semmi gond, nem zaklattal fel ;)
Sajnos nem tudom, hogy normalis-e a puffadas, elvileg nem kellene puffadnod, de a progipotlas miatt lehet akar (en is puffadtam, de az mar a bebi volt valoszinuleg, de ezt sosem tudjuk meg mar)
Espumisant probald meg esetleg, azt terhesen is lehet.
Neked megjott vegul?
Aki még nem tette, sztem nézessétek meg a trombózis hajlamot köv. beültetés előtt. Nekem 17e ft volt, de nagyon bánom, hogy nem derült ki előbb. 3 hét az eredmény, az enyem már sajnos későn érkezett...
Most egy kis barátnőmet is elküldtem (2 korai vetélés), és nála is kijött a bibi.
Ezt sajnos nem tudom, mert én régóta szedek és amikor nézettem, rendben is volt...
Amúgy nem macera, magánlaborban kb 3 ezer ft és tudod is mi a helyzet.
Hát olyasmire, hogy IR, pajzsmirigy, AMH, genetikai mutációk, trombózishajlam, etc.
Nálatok mi a probléma, ami miatt lombikra van szükség?
Nekem Győrben azt mondták, hogy a második sikertelen beülti után kapok egy A4-es lapot tele vizsgálatokkal (remélem nem lesz rá szükség és a második beültink januárban sikeres lesz)
átlagban 3 lombik kell a sikerhez.
ne keseredj el!
3 vagy 5 napos babákkal dolgoztok?
hová jársz?
Fel a fejjel!
Masodik beulti volt? Milyen vizsgalazokon vagytok tul?
igen, tényleg nagyon cuki gumimackók ilyenkor.
én is pont 9+4-en voltam utoljára uh-on, utána egész nap a kis képecskéjét nézegettem.
nagyon aranyos volt a miénk is.
köszi, mindenképpen elmegyek márciusig haematológushoz, és ragaszkodni fogok hozzá.
jó lenne tudni, hogy mi történt
(hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez a kicsike csak 6. napra lett blasztociszta, szóval picikét gyengécske volt azért...)
ne add fel!
mi miatt kell lombik?
lehet, hogy kell még néhány vizsgálat.
kitaláljuk!
Ez a második egy stimu plusz egy fagyasztott volt neked?
Az elsőnél elindult valami?
Szia! Aranyos vagy :) köszönöm!!!! minden rendben volt az ultrahangon, 9+5 hetes vagyok, az ultrahangon láttuk hogy ezerrel mozgatja kezét lábát :) nagyon megnyugtató de egyben felkavaró érzés! Nagy az öröm :)
Sose adjátok fel! Sikerülni fog!
Puszi
Köszi szépen
Próbálok bejutni haematológushoz, de akivel a nőgyogyim akar együttműködni, nem tudom elérni. Márciusban mehetünk lombikra, addigra szeretnék eljutni, mert én is azt olvastam mindenhol, h már stimu alatt szúrni kell
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?