Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Nagyon szorítok érted! Majd írj, hogy minden ok-e!(biztos az lesz)
Sziasztok! Ma vok et+10.napon. Sajnos hajnalban görcsöltem. Vettem be bogyót. Azóta semmi. Holnap megyek vérvételre. Volt már vkinek ilyen? Lehet még ebből baba?
Magni, nagyon sajnálom, annyira szurkoltam nektek! Állítólag ez tényleg kezelhető a vérhigítóval, ha lesz beleszólásod, akkor már kérd a stimu elkezdésénél. Nekem ezt egy hematológus mondta, a nőgyógyász csak a beültetés után akarta adni.
Nekem az a rossz, hogy mindegyik orvos kicsit mást mond... Így nehéz kiigazodni. De a lényeg, hogy tudunk a problémáról, és már tudunk ellene tenni. :)
Ahogy nezem nekem sikerult ebbol is a ritkabb elterest osszeszedni...
Nekem azt mondta a meddosegis es az endokrin dokim is, hogy verhigitot kell majd szurnom terhesen (nem tudom, hogy mar beultitol, vagy csak pozi teszttol), a sima folsav eleg, illetve femibiont ajanlott, de azt az endokrin az IR miatt nem, ezert inkabb szedem a folatot, artani nem arthat
A TT az a 677. Ha jól tudom mind a kettőnél hasonló a probléma. Én nem is tudom, hogy mi lehet a különbség.
Az MRHFR TT az melyik? A 1298 vagy a 677? En 1298 homozigota vagyok
Én D vitaminból 4000 NE-t szedek egy nap. Állítólag nagyon nehéz túladagolni.
Nekem immunológián derült ki hogy MTHFR TT homozigóta mutációm van, ami miatt elvileg nem tudom a sima folsavat hasznosítani, így metilfolátot kell szednem, ami van a femibionban és az elevitben is. Azt mondta a doki, hogy a metilfolátot érdemes életem végéig szedni, mert így nem lesz magasabb kockázati tényező nálam a trombózis hajlam és ő azt mondta, hogy vérhígítót sem kell használni terhesség esetén. Így most szedek napi egy femibiont, napi egy inofolicot, és még külön vettem inozit port, hogy abból se szenvedjek hiányt. :)
Szia. Én napi 2x2000 és 2x3000 NE szedek endokrinologus javaslatàra. Így kb 3hónap alatt ment fel 20-ról 96ra!
Nagyon sajnálom! Jól tetted hogy megcsinàltattad msgànban! Szörnyű hogy ezek nem kötelezőek :(((
Mi utazunk haza kedden Magyarorszàgra de hétfőn még van egy ultrahangom, aztán január 5.én a 22. Heti genetikai pesten.
Ja, ezt a genetikát nem csinálják. 3. vetélés után szokták megnézni
Akkor valószínűleg a következőt is elbukom.
Hátha így jó lesz,ha kapok már az elejétől vérhigítót.persze nem biztos, h ez az ok, bár sok leidenes elvetél, azt olvastam most, h kezeletlenül csak 40%uk babája születik meg. Nagy részük 35. hét környékén
En napi 1-et szedek, szerintem siman szedhetsz te is ennyit. Nem emlekszem, neztetek mar d vitamin szintet?
Próbálkozom, de nagyon oda vagyok..., remélem legalább veletek minden rendben?! annyira szeretném ha sikerülne!!! de ahogy mondod, tényleg annyi mindennek kell együtt lennie, te is szedsz külön D3-vitamint?
Lányok, ma vettem D-3 vitamint 3000 NE-t, de az adagolásán van,h heti 1 tabletta, max- 2! ha csak ilyen keveset szabad bevenni belőle, akkor,h leszek rendben januárra?! ti mekkora dózist szedtek és milyen időközönként?
a 12 hetes genetikát nem csinálják kötelezően? és ha te most nem mész magánlaborba, akkor mi van?! Jaaj Magni annyira sajnálom, mikor mondtad,h már szívhang is van, én azt hittem onnantól kezdve semmi baj sem történhet...:(((
Szia Szofi!
Egy barátnőm folátot javasolt szedni, így áttértem arra, Doctor's Best-et szedek.
A meddőségis dokim simán inofolicot, illetve femibiont javasolt, de az endokrinológusom ezeket kizárta. Őszerinte (Naszódy) elég lenne a sima folsav is, ugyanis nekem valószínűeg vérhigítót kell majd szúrnom a pozi teszttől.
Nagyon sajnálom Magni.
A Leiden miatt történhetett?
A szövettanból igen! Nem vigasztalt de tudtam hogy nem én csinàltam rosszúl valamit:-( .
Sziasztok! Pénteken volt FET. 3 naposakat ültettek vissza.Szerintetek mikor lehet tesztelni? Érezhetek már vmit?
Sajnálom ami történt :( de ha legutóbb már ilyen szerencsések voltatok hogy megtapadt, akkor legközelebb is meg fog, utána pedig ha szúrod a clexanet, már nem lesz baj. Kitartást, hamarosan újra babás leszel
Ja, a leident saját magamtól csináltattam magánlaborban. Egy fórumos társunk javaslatára.
A 12 hetes genetikain. Ma mondták
Magni!!! Nagyon sajnálom :((( és ez a kontrollon vagy uh-on derült ki? Kitartás neked is !!!!!
De az kiderül a műtétnél? Hogy az az ok?
Mérhetetlenűl sajnàlom:-( . Nekem is volt màrciusban trombózis miatt ikres missed ab-om. Mielöbbi testi és lelki felépülést kívànok!
Igen, minden rendben volt eddig, semmit nem vettem észre.
Annyi, h 2 napja kiderült, h leiden heterozigóta vagyok, talán ha kaptam volna vérhigítót....
De lehet,h genetikai ok. Ez most már nem fog kiderülni sajnos.
További ajánlott fórumok: