Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
szia Krisz, mi van veletek, hova tűntél?? minden rendben ugye?
Ez bármi lehet, akár bébi is!
Nekem hasonló eredményre a dokim már babát mondott, nem ovitrelle-t.
Drukkolok!
Drukkolok,hogy baba legyen;-)))
2 napos embrióknál sztem ez korai volt, mindenképpen menj el a pénteki vérvételre is, -nem hiába az a hivatalos időpont! - különben is azt mondtad a du-i teszted erősebb, úgyhogy péntekre minden rendben lehet!!
nem tervezem feladni, főleg hogy még sose jutottam el az előző 5 lombiknál idáig, hogy ennyi hcg legyen, szóval remélem hogy ez már nem az ovitrelle. Ha meg mégis, akkor így jártam
Aranyos vagy, köszönöm szépen! :) Nagyon boldog vagyok én is, habár most az ovitrelle nálam is játszik, de akkora a hasam és időnként szúrkálgat a cicim is,h a pénteki vérvétel is csak pozitív lehet!!
Bocs, 2napost akartam írni...
Szerintem ez még bármi lehet... ha 3 naposan kaptad vissza is még jelezhet babát. Ha következő vérvétellel nő, akkor Szupi! Ne add fel!!!!! 😘
Na megjött az eredmény, HCG: 26,4. Hát ez nem túl sok, ma vagyok ET+11-en (2 napos embriókkal) pénteken lenne a hivatalos vérvétel.. Szerintetek ez még a csütörtök reggeli fél Ovitrelle lehet, vagy van egy lakóm?
Gratulàlok :)))))))))) éljen !!!!!
Jobban izgulok, mint tegnap magamért.... 😱
24 óra??? Aááá 😱😱😱😱
nincs még :( 24 órán belül küldik emailben.....
Na látod! ez azért már biztos nem véletlen!:) A vérvétel eredménye még nincs meg?
én is drukkolok neked :) most teszteltem megint, és sokkal erősebb mint a hajnali, úgy hogy gőzöm sincs mi sül ki ebből.
én azért szorítok neked, miért ne sikerülne?! majd szólj,h mi lett az eredmény!
Köszi, én is bízom nagyon! <3
Kriszről tudtok vmit??
Igen, pénteken megyek, és tudom,h az is rendben lesz!! Köszi mindenkinek!
Szia! Pont ugyanolyan, mint egy sima :)
Juhéj! Gratulálok! Mész vérvételre?
inkább helyesbítek, azt IS mutatja a teszt :) én most voltam vérvételen, várom az eredményt, de nem sok reményt fűzök hozzá
nem akarlak elkeseríteni, de én csütörtökön szúrtam fél adag ovitrellet és valószínű még mindig azt mutatja a teszt :( szóval légy türelmes - itt megtalálod a képeimet az ovitrelle ürüléséről, ha érdekel: lombikbabybumm.blogspot.hu
Jujdejoooooo!! Bízom benne, hogy ott mar a babát mutatta!! :)))) de jooooooo
sziasztok lányok! ma reggel megcsináltam a tesztet és pozitív!!!!!!! :D:D <3 nagyon boldog vagyok!!! mondjuk szombat este kellett szúrnom egy fél adag ovitrelle-t, remélem nem azt mutatta ki...
Sziasztok!
Ma voltam ultrahangon, egy 20mm tüsző. Pénteken fagyasztott beülti. Ma kellett beadnom az ovitrelle-t. A vérvételes csajok (itt adattam be) csodálkoztak, hogy délelőtt 9-kor kell beadni.
A doki biztos tudja mit csinál!!!! Remélem!!! Ez sokban különbözik a "sima" beültitől?
Sziasztok! Megvolt Győrben a vérvétel. Et+10.nap 168,7 hCG. Baba van! :) halkan, de örülhetünk! :) ❤😊
Passz, ebben is inkabb Angyajkat javaslom, o jobban kepben van.
En vegul azert nem csinaltattam meg, mert kiderult, hogy megtapadt a babam, aki valoszinuleg az ir miatt ment el.
Meg be is sokalltam. De ha ne adj isten, januarban nem jarunk sikerrel (de igen!), akkor megnezetem.
Nekem egy barátnőmnek kéne az info, nála csináltak nk-t. Akkor ezek szerint ott kijött volna, ha ez a gond?
Igen, nekem is segített :)
Igazi Angyajka :)
Biztos valaszol majd, nagyon segitokesz csajszi!
További ajánlott fórumok: