Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Köszönöm, már túl vagyok rajta. :) Úgyis van pár dolog, amit meg akarok csinálni még ebben a hónapban, így most még lesz rá lehetőségem, és utána jöhet a baba! :)
Budapesten a Róbert kórházba járok.
Szuperül haladsz drágám😀
Jó lesz ez!!!😊 szorítok mindannyiunkért💜
Sajnálom, hová jársz? Hogy mindig más vizsgál...
E vitamint nem szedsz? Az segíthet a nyálkahártya vastagításában...
Mi Győrbe járunk, Boga dokihoz.
Nem tudom, nekem ez lesz az első FET-em, bár tavaly augusztusban spotnán ciklusban volt beültetésem (leszívás után külön fagyasztották le a petesejteket és a spermiumot és augusztusban kiolvasztás után volt megtermékenyítés).
Akkor beültetés napján és utána kellett ovitrellet szúrnom, ovu előtt nem.
A dokim azt mondta, hogy most is spontán ciklust tervez, de hogy lesz-e tüszőrepesztő, vagy nem, az majd jövő héten kiderül :-)
Te kapsz valami tüszőrepesztőt, hogy ennyire biztosra veszik mikor lesz ovud?
Vagy ez csak egy hozzávetőlegees időpont?
Én hétfőn megyek 8. napi uh-ra és vv-re. Nekem viszonylag rövidke ciklusom van, általában 10-11. napi ovuval, meglátjuk most is így lesz-e.
Nekünk 3 napos babáink vannak, 6 sejtes kis gyönyörűségek :-)
Nagyon drukkolok mindannyiunknak!
Szuper hírek Lívia, csak így tovább! :-)
Ezt ennyivel előtte meg tudják már mondani, hogy mikor lesz a beülti?
Hányadik ciklusnapon vagy, hogy el kell halasztani? Már smemi esély rá, hogy megvastagodjon időben?
Milyen vastag most?
Sziasztok!
Én most tudtam meg, hogy mégsem lesz ebben a ciklusban FET-em, mert nem elég vastag a nyálkahártyám ahhoz, hogy megtapadjon az embrió. Hát mit mondjak nem volt jó érzés, amikor már arra készültem, hogy jövő héten beültetés. :(
De igyekszem túl tenni magam rajta, készülök a kövire. Remélem tényleg igaz a jó ébredési arány, mert nekünk egy darab öt napos sejtecskénk van. Sok sikert mindenkinek! :)
Gondolom attól függ milyen minőségűek. Nekünk 7 lett abból elsőre 3 fel sem èbredt. Mondjuk alapból is 4 szuper petesejt volt a többi kevèsbè,de azért megtermékenyültek.
Hideg zuhany volt mikor hivtam őket es azt mondták csúszik a beültetés mert nem ébredtek...
De egyébként az emberi embrió tűri a legjobban a fagyasztást....általàban jól ébrednek 😀
Én is nagyon pozitiv vagyok...ha nálam minden ok akkor muszáj haza jönniük 😀
Nekem első FET-em lesz és azért picit aggódok én is ezen, hogy kiolvadnak-e szépen a gyerekek....nekünk 2 babánk van sítáborban.
Azt olvastam, hogy elég jó az ébredési arány, nem emlékszem pontosan, hogy 95% vagy 99% volt..
Nagyon drukkolok nektek hétfőre!
Meg persze mindenkinek, magamat is beleértve :-)
Kezdd meg a pozihullámot és követünk! :-)
Köszi,én is neked😊
Kiváncsian várom a fejleményeket mindkettőnknél!
Én a bp kaáliba járok és jövőhéten megyek vissza a dokimhoz.(Sajgó Attila) külön van
2 és 1 embriónk fagyasztva,gondolom 2-őt olvasztanak ki elsőre,remélhetőleg akarnak majd velem jönni😊hamarosan többet tudok.
Nekem ez a 2. fagyis beültetésem. Mivel nem ugyan az az intézet nem is kapok ugyan olyan kezelést. Vagyis hasonló de mègsem az.
Egyébkènt az ember(báris èn) azon izgul,hogy felébredjenek a fagyasztásból( nekünk 7-ből 3 nem ébredt fel). Persze utàna meg a megtapadáson...Szóval ez sem más mint egy sima beültetés szerintem.
Az embryo glue-ra azt mondta a doki,hogy jót tehet segíthet de legalább is ártani nem árt.
szoritok nektek csajok!
ha jol figyeltem akkor en leszek az elso a 16.ai beultetessel, majd irok, de ti is irjatok majd :)
remelem mindenkinek sikerul :)
Tiszta szívből remélem mindenki babásodik idén;-)
Sok sikert;-)
Szia Drága😊
Örülök a dátumodnak új év új lehetőségek💜
Holnap megyek UH-ra...kiderül hogy áll a méhnyálkahártyám. Legutóbb jól reagáltam az estrifemre remélem most is rendbe lesz. Ha igen akkor megy az utrogestan,így holnap derül ki a beültetés időpontja is. Az embryo glue-ról azért megkérdezem a dokit,az plusz egy tizes....az eddigi fél millióhoz képest azt már oda csapom....
Februárban leszek 41....jaaaj el se hiszem😀
Mi úgy döntöttünk ha ez nem sikerül itt megállunk. Nincs is több embriónk nekem meg se petesejtem se erőm sajnos. A pènzről már nem is beszélek....
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?