Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szuper, nagyon drukkolok neked is!
En is 16-an megyek uh-ra ;)
Sziasztok lányok!
Nekem ez lesz a második fagyis beültim és egyben az utolsó is...Mit gondoltok az emryo glue-ról?
sziasztok!
en 16an hetfon megyek a kis eszkimoimert :)
rem mindannyiunknak sikeres lesz az uj ev :)
nekem ez lesz az elso FET, rem az utolso is :)
majd szamoljatok be mindenrol! :)
En is nagyon drukkolok neked!
Kb egyidoben lesz a beultink, en 21-e kornyekere szamolom az enyemet, de persze majd a dokim pontosit...
Boldog uj evet csajok!
Ma megjott a mensim, holnap jelentkezem be uh-ra es remelhetoleg indul a mandula :)
koszonom szepen :)
rem erosek lesznek a kis eszkimoink :)
sziasztok!
meg uj vagyok ebben a topicban, de a segitsegeteket szeretnem kerni. tegnap tudtam meg hogy nem sikerult az elso lombik, viszont van ket szep eszkimonk, akiket a kivetkezo ciklusban vissza kapok. egyatalan semmit nem tudok a fet-rol, mi a menete, szurik gyogyszerek lesznek-e, minden erdekelne magarol a folyamatrol. annyit tudok csak hogy ha megjon akkor akkor telefonalnom kell es a 9. napon mehetek UHra. onnan hogyan tovabb?
koszonom elore is a valaszokat!
Köszönöm szepen! :)
Magnil... veled vagyok! Kitartás!!! A küzdelem meghozza a várva várt eredményt...❤
Nagy olelest kuldok en is neked Magni.
Remelem nem kell ujramuteni.
Sziasztok! :)
Ma voltunk Győrben...
Láttuk pulzálni a kis szívét.. ❤ gyönyörű volt....
Ikernek indult, a másik is megtapadt, de sajnos ő megállt 😞
Van 1-2 haematoma, de kaptam ra gyógyszert. Mar nem kell Győrbe menni:) 5,3 mm a pici :)
Köszi, hogy kérdezed.
Sajnos ma megint a kórházban kezdtünk,mert nagyon véreztem.
Maradt bent vmi :(
Megnyitották kicsit a méhszájat, és kaptam ergom cseppet, hátha magától kiürül. Ellenkező esetben újra műtenek.
Nehéz a karácsony, már alig várom,h vége legyen.
A kedvesem egy csoda ember, csak az érdekli, h velem minden rendben legyen. Nagyon aranyosan támogat. Én eléggé kivagyok....
Higgyetek benne.nekem a stimusnál a két tökéletes blasztó nem tapadt meg,a fagyasztottnál az egy lassan fejlődő igen.én most azt mantrázom pont, h a friss stimu is metapad(hat) nálam ia márciusban.
De komolyan azt fontolgatom,h inkább megkérem, h fagyasszák, és köv.spontán ciklusban tegyék vissza :)
Ha minden ok akkor mi is januàr 26àn visszakapjuk a két kis eszkimónkat:-) Nagyon szoritok neked:-)
Üdv Lívia
Amugy logikus lenne beleszamolni, hiszen valamiert FET-nel sem tapadt meg a bebi, szoval minek kellene varni egy ujabb stimut, ha kiszurheto a problema.
Ti miert lombikoztok?
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?