Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
vagyis nem... rosszul írtam ezt a hibapont-dolgot.
azt mondta az oktató, hogy a vizsgabiztos viszonylag gyorsan eldönti, a vezetés első részében, hogy tetszik-e vagy sem a vezetési stílusa az embernek... így nyilván egy ilyen eset után könnyebben és több apró hibát vesz észre, mint ha mondjuk azzal nyitsz, hogy előzékenyen segíted valakinek a besorolását, elindulását, parkolását, stb...
szia!
nekem pont ez a 18-20 óra körüli időpont volt az, hogy elkezdtem élvezni, várni a vezetést.
itt, kisvárosban bizony sok oktató használja még a tanpályát, így ez természetes, hogy megcsináljuk a rutin feladatokat, még ha nem is kell belőle külön vizsgázni már.
mondjuk az y és a saroktolatás az, ami kifejezetten megfordulás miatti tolatás. amúgy csak parkoláshoz kell.
vagy mit értesz tolatás gyakorlása alatt? csak úgy nem tolatgattunk :D be is cartam, amikor egy gány köves úton hatalmas pocsolyák között kellett egy fél utcányit tolatnom, csak hogy a frisen mosott kocsibal ne kelljen áthajtani az atlanti-óceánnyi tócsán.
ja, és a bénaságomról nem kérdeztem külön az oktatót, de gondolom, amiket leírtam, mindetn elárul, hogy mit gondol rólam :D És mindezek ellenére is teljesen nyugot, sosem emelte fel a hangját, türelme végtelen...
Sziasztok!
Már nagyon régóta olvasgatlak Benneteket.
Én most vezetem a 18-19. órát. Az oktatóm szerint nem vagyok nagyon béna, viszont én minden óra előtt iszonyatosan ideges vagyok.. Persze amikor már vezetek, ez elmúlik.
Ti a tolatást már a legelején gyakoroltátok?
Én szinte az Y és a saroktolatáson kívül SEMMIT! nem gyakoroltunk :(
Előzésnél is a lényeg, hogy nyugodtan, ne kapkodva.. mindenre van elég idő. Én kezdetben azt hittem, hogy az előzést nagyon gyorsan kell csinálni, de igazából inkább a laza kifejezés illene rá. Ha olyan helyzet adódik, hogy országúton munkagép vagy hasonló, szerintem sem kötelező előzni, ritka olyan útszakasz van, amire azt lehet mondani, hogy hót biztos- ha te úgy érzed, nem biztonságos, azt mondod inkább kivárod. Szerintem emiatt nem húzhatnak meg.
Nálam a sorrendiséggel vannak gondok, még mindig, mindent megcsinálok igazából de néha még összevissza. Lényegében oktatóm arra próbál rászoktatni, hogy fékezés legvégén váltsak, de már kanyar előtt. De biztos ráérzek egyszer majd..
Én sem vagyok biztos benne, hogy 10 évvel ezelőtt könnyebben vettem volna az akadályokat. Most már sok dolog lepereg rólam, ami régen biztos kiakasztott volna. Tanulás szempntjából lehet pár órával kevesebb kellett volna viszont, ez tagadhatatlan.. ilyenkor a kis csajszira gondolok aki múltkor vezetett utánam.. ő mindent pont úgy csinált, ahogy oktató elvárja, én meg kicsit néha hebrencs- egyéni módon csinálom, úgy ahogy nekem jól esik. :)
sztem meg nem állunk már rosszul! és az más kérdés, hogy mikor lesz meg a vizsga! Mindenki tudja-érzi a hibáit és igyekszik rajta változtatni, ami már csak gyakorlás kérdése!!
Előzni pedig sztem nem feltétlenül kell vizsgán, vagy ha igen, akkor jól belátható útszakaszon és úgy,hogy nem a seggében kezdjük meg az előzését a munkagépnek, pont azért, ha mégis vissza kell sorolni, akkor legyen hely!
Én még csak párszor előztem, annyira érdekes nem volt vészes, mint amennyire féltem tőle;az autópályán meg kimondottan nem volt gond, pedig attól tartottam legjobban a sebesség miatt.
Kikerülésnél nálunk is kell az index, inkább még akkor is, ha nem megyek át a másik sávba (vagy akár csak egy hangyaf---nyit is), inkább legyen index... oda vissza! és igen, inkább felesleges index, mint semmilyen, a lényeg, hogy ne adjunk félreérthető infót, mondja az én oktatóm. :)
esős-ködös-havas vezetésre csak annyit mondott, amit egyébként sztem mindenki tenni magától is, hogy óvatosan, a látási viszonyoknak megfelelően. Lassan járj, tovább élsz. :) még nagyobb féktáv, még jobb átgondolni, hogy beférek-e, kicsi kormánymozdulat, nem kapkodni,stb. Egyébként most volt alkalmam egyszer havas úton menni, annyira nem vész (persze napsütésben jobb!!) :) és rálépni a gázra, fékezni, megérezni, hogy bizony csúsznak azok a kerekek, de milyen jó, hogy van ABS!!
lehet,hogy "csak" a magabiztosság hiányzik pedig.
merre vezetsz? Budapesten? melyik kerület főleg? azért ha végiggondolom, hogy bent kéne tanulnom mondjuk az 5. kerületben, vagy valamelyik belső kerületben, ahol jön a troli meg a villamos, stb. hááát. :)
azt mondja, hogy nagyon gyorsan akarok váltani és ez baj.
továbbra is recseg-ropog, sokszor (nyilván a gyors mozdulat miatt) rossz sebességbe megy...
nálunk minden (!) kikerülés, ami az útra lóg, még ha csak fél kerékkel is. akkor is, ha nem lépek át miatta záróvonalat, index és visszatéréskor is index. kivéve ha éppen kereszteződésben kellene visszatérni és ott ön ki valaki. akkor nincs index. illetve, ha több sáv van, mert akkor nyilván nem kikerülöm, hanem sávot váltok.
Én a 40.óránál járok, ebből 10 volt az előző oktatóval, és az oktató váltás után egy több hónapos szünet következett, úgyhogy aktívan, egybefüggően 30 óra. 10 óra még tuti kell, remélem utána már szóba kerül a vizsga, mert ha nem is megy majd elsőre, jó érzés lenne a közelébe kerülni, tudni, hogy már majdnem jó, amit csinálok. :)
Sajnos nem érzem, hogy mi az a szint, amit meg kell ütni. Mindenki azt mondja, hogy itt csak az alapokat sajátítja el az ember, az igazi gyakorlat majd ha egyedül vezetek, és akkor döntök, cselekszem...és nem segít senki.
Van 1-2 dolog, amit kapizsgálok, hogy majd javul idővel: motor hangja alapján váltok, normál gyorsasággal cselekszem (nem kapkodok, nem túl lassan), nem leszek ideges, ha váltani-lassítani-megállni-elindulni kell...stb.
De, hogy mi az alap, ami "már elég a jogosítványhoz", azt nem tudom, nem érzem. Minden hibámtól kiakadok, az új helyzetekben megijedek (pedig lesz pár az élet során), magabiztosságom nincs. :(
Egyébként én közelebb vagyok a 20-hoz, mint a 30-hoz, és nem érzem az előnyét. Szerintem nekem nincs igazán érzékem a vezetéshez, nem tudnék olyan mozzanatot mondani, ami már kezdetektől kezdve meg lett volna, bármit csináltam, bármihez nyúltam, biztosan nem jól csináltam. Igazából innentől csak fejlődni lehetett, és sokat fejlődtem, de nem sikerül túl gyorsan elsajátítani az autóvezetés csínját-bínját, úgyhogy biztosan kell érzék is hozzá. Ami nekem nincs, fiatalság ide vagy oda...:(
Hát igen, most már hiába a kellett volna:)
De mi előre nézünk most már, és nem hátrafelé:)
Jajj, de hamar itt lesz a péntek:))
ahol van rá lehetőség, akkor igen, kanyar közben. pl ha körforgalom előtt meg kell állni pl gyalogos, vagy ugye a besorolás miatt... nem döcöghetek végig 1esben a körforgalmon. ha megy mindjárt az 1. lehetőségnél ki akarok menni, de pláne kell a 2es gyorsan.
rendes körforgalmaknál ez nem is gond, de ilyen városi miniatűr, sima kereszteződésbe beépítetteknél nem egyszerű. vagy főútra rákanyarodásnál is ilyen. nem mehetek 1-esben a kanyarban, mert esetleg lekésem a zöld hullámot... na meg felbacom a mögöttem jövő agyát :o és ugye elvárás, hogy be tudjunk kapcsolódni a forgalom ritmusába, az 1es pedig nem az. az csak induló fokozat, haladni nem lehet vele.
igen, pont ez a tanulság. 15 éve gondolkodom rajta. akkor kellett volna.
pont beszélgettünk az oktatóval a tesómról. mondta, hogy azért ő könnyebben, máshogy vette az akadályokat. ja, mondom, ő 20 éves volt :/
Szerintem jól csináltad:) én is megálltam volna, ha látom, hogy úgyis mindjárt beáll. :)
Nekem azt mondta az oktató, hogy nagyobb baj az, ha nem indexelsz, amikor kell, mintha indexelsz, ha nem kellene. Tehát ha nem vagy biztos benne, akkor inkább tedd ki a jelzést.
Hányadik órádnál jársz?
Kapkodás az még nálam is van, főleg, ha elkezd sürgetni, hogy gyorsan-gyorsan:) Akkor belegabalyodok mindenbe:) De mivel a vizsgán már nem fogja mondani, tehát szépen, nyugisan fogom csinálni:)
Mi a baj a váltókezeléssel? Nem jól fogod meg a váltót? Nekem ezzel volt gondom, legalább 10 órán keresztül....aztán hamarabb indult el a kezem váltáshoz, mint a lábam a kuplung felé, ez újabb bő 6 órát vett igénybe. Most már megy....de megszenvedtem vele.
Újabban nehezen teszem be rükibe, és ez nem tudom mennyire elnézhető hiba(gondolom nem azonnali bukás, de biztos hibapont), engem zavar, az oktató türelmesen vár. :(
Hát a mai nap...egy 5-ös skálán jóindulatú 3/4-ed, de közelebb volt a 3-ashoz, ha nagyon szigorú vagyok.
Olyan hibákat csináltam, hogy szégyelltem magam. Váltani akartam, és nem nyomtam kuplungot...táblákat nem néztem, körforgalom előtt nem álltam meg. Időben szólt az oktató, hogy váltsak, nem csináltam semmit, aztán kapkodtam persze...
A parkolás javult, de messze nem jó még.
Ami javított az összképen: Egy nehéz kereszteződésbe szépen hajtottam be, körültekintve, megállva. Ott nagyon megdicsértek.
Az autópályán már csak a záróvonalat kellene észrevennem, és utána besorolni, de fényévekkel jobban megy, mint 1-2 hete.
És ami sokkolt: Keresztben állt előttem egy autó, be akart menni a kapubeállón, és én ahelyett, hogy kikerültem volna (amire volt lehetőség), lassítani kezdtem, és majdnem megálltam. :(
Általában álló autókat kell kikerülnöm, az nagyjából megy is, de mozgót csak ritkán. Viszont vizsgán ha ilyen döntést hozok, biztos nem értékelik...
Nektek mindig megy ez a kikerülés dolog? Csak nekem nem egyértelmű, hogy mikor kell index, körültekintés, és mikor tudok teljesen egyszerűen elmenni mellette? Mindig az oktató mondja, hogy kikerülés van?
Én arra nem tudok sajnos ilyen kis szócskát. Ha előre látom, hogy rögtön tudok kanyarodni, akkor visszaváltok kettesbe hamar. Ha meg kell állnom (pl.:STOP tábla miatt), akkor elindulásnál váltok, nem kanyarodásnál, és 1-esben veszem be a kanyart.
Nálatok mindig kanyar közben kell átrakni 2-esbe?
hát előzni tényleg nem lehet itt:) Végülis lehetne, de akkor átlépném az 50-et:) Azt meg ugye nem lehet.
Régen nem voltak 30 milliós mercik se:) Ha találnék olyat,biztos lada mellé akarnék parkolni, de olyan már lassan nincs is, azokon nincs metálfény, nem félteném annyira:)
Mi ebből a tanulság? Régen le kellett volna tenni ezt a vizsgát:)
ez a baj az előzéssel... hogy nem tudod gyakorolni, de mondjuk ha országúti útvonalat húzol és egy traktor pöfög előtted, nem teheted meg vizsgán, hogy mögötte vánszorogsz. nem fogja a vizsgabiztost érdekelni, hogy nem volt alkalmad traktort előzgetni tanulás közben...
nagyon gáz ez az egész. azt mondta a Feri, hogy régen már szinte szégyen volt, ha valaki 20-25 órából nem tudott levizsgázni... de akkor töredékét nem kellett mindennek megcsinálni, mint amit most. pl ugye rutinvizsgán voltak a parkolások. forgalmin lényegében 1x parkoltál, amikor elérted a végpontot (visszaérté a tanpályára). nem kellett tudni parkolóhelyet keresni, parkolókban, emberek között lavírozni, stb...
Nekem meg a fékkel, és a sebváltóval:))
Hát előzni nekem még nem volt alkalmam, nagyon remélem,hogy nem pénteken kell majd elkezdenem:) Bezzeg bennünket gyakorlatilag mindenki, aki 4 keréken közlekedik:))
Holnap reggel 8-kor megyek megint:)
Én is figyeltelek, egyszer állt is velünk szemben pirosnál egy fekete tanulóautó, de messziről nem ismerem meg a toyotát, közelebb érve pedig az is WW volt. :)
Nagyobb hibáim talán nem voltak ma, index bajok voltak, amikor indexelek, és pl. meg kell állni stop-nál, akkor azonnal visszaáll, én meg elfelejtek újra jelezni. Ez nekem se akar rögződni.
Na hát meg a záróvonal, azt valamiért nem figyelem, de mondta az oktató, hogy az ott egy "fal", ha rámegyek, falnak mentem:))
hehe, itt a sikk-et már elméleten is így tanítják.
sebességváltás, irányjelzés, körültekintés kézifék. nálunk az első x órában ki volt tűzve a szélvédő srakába :)
nem volt semmi extra, nem esett, nem fagyott, még a nap is kisütött.
a hóra, szakadó esőre azt mondja, mindegy, hogy nem csináltuk még, meg kell oldani. mint ahogy ma az előzést is... nem elvárás, hogy a városban autót előzzek, persze, hogy nem. de az elkerülőn 40-nel döcögő munkagépet muszáj.
őszintén mondom, kifejezetten féltem nekiindulni. 2 sáv, akkora batár dög, hogy nem láttam, hogy jön-e szembe valaki vagy sem... szar volt. hiába mondta az oktató, hogy nem kell félni, azért van ott, hogy ne legyen gond, akkor is nagyon nehezen ment.
ezeket nem lehet gyakorolni. nem tud a tanpályára esőgépet, előzni való kamiont, darut, stb-t hozni... én kicsit el is könyveltem, hogy ezek szerint ha ilyenbe belefut az ember vizsgán, akkor lehet, pont ezen fog elcsúszni a dolog.
youlcsi: hogy ment ma? volt hó?
Itt nagyon szakad, szerencsére ma nem megyek vezetni.. de holnapig ráfagyhat...
körkérdés: hogy kell hóban, fagyban vezetni?? Kinek milyen tippet adott az oktató?
bambusz: ezt az 10847.es posztot én is mentem... vizsga előtt párszor át fogom olvasni az biztos.
Most jöttem rá mi az a SIKK- szeretem az ilyen strukturákat, így nem felejt el semmit az ember.. nincs ilyen szócska véletlenül kanyarodáshoz? :) Sosem tudom mikor váltsak. Nálatok mi a sorrend?
Bogájka!
hiába figyeltelek, szerintem nem keresztezték egymást a mai útvonalaink. mire legközelebb megyek vezetni, valószínű már jogsi-várományos leszel :D drukkolni fogok!
én ma megint tanultam jópár dolgot... de sajnos még mindig vannak olyan hibáim, amitek az első pillanattól kezdve cipelek magammal és egyszerűen nem tudok tőlük megszabadulni. fékezés és váltókezelés... utóbbiért jól meg is kaptam a magamét :o
most sincs hideg, olvad folyamatosan az a kevés, ami esik. most úgy gondolom, egyszerűbb lesz, mint az esőben vezetés.
csak nehogy megint azt alakítsam, amit pénteken, mert akkor elkaparom magam valahol a tanpálya környékén :o :)
Nekem a legutóbb egészen jól ment a vezetés, kicsit szemerkélt az eső, de eddig csak száraz időben vezettem, úgyhogy ez jó kezdet volt....mert mégsem égszakadással találkoztam először.
Most az volt a legnagyobb gondom, hogy nem mindig tudom, hogy hol is vagyok....a főutat több helyen is jelölik, akkor elsőbbségem is van, ezért nincs gond. De az egyirányú utcában néha elmegyek a tábla mellett, és azt sem tudom, hogy merre menjek, ha kanyarodok, hová érkezem, kinek van elsőbbsége...stb.
Meg a parkolások....kínkeservesen megy....
Ma esik a hó Pesten, a főbb útvonalak tiszták, de zavaró, hogy hó is esik, eső is esik. És nem mindig forgalmas utakon megyünk, úgyhogy érdekes lesz a holnapi nap, de legalább nem egyedül kell vezetnem először havas időben, lesz mellettem valaki, aki segít, ha gond van. :)
Viszont nagyon lelkes vagyok már én is, tetszik a vezetés. :)
tuti egy kezdőnek nem élmény hókásás úton vezetni... ugyan nem próbáltam még, de így sejtem. :) főleg, amikor az út szélére kotorják, ami frankón megfagy....
jaj, kíváncsi leszek mi lesz holnap... és egész héten, amikor vezetni megyek, vajon mennyire fagy le, mennyi hó esik még vagy valami más szmötyi :( eső, ónoseső, stb. szép hét vár ránk! :)
déli határ közelében lenn a balkánon :D
nincs sok hó, inkább havaseső... úgy tűnik, most olvad is. pont ezért tartok tőle, mert a havat csak-csak megszórnák valamivel... de ez ha megfagy, semmit nem fognak vele csinálni.