Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! fórum

Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
23495. petere2 (válaszként erre: 23494. - Noémi H)
jan. 16. 00:38
Majd meglesz, nyugi, sokan buknak elsőre :)
23494. Noémi H
dec. 21. 08:26

Sziasztok

Gondoltam frissitésként le írom voltam vizsgán sajnos nem sikerült 40 percig ott voltam fejben aztán valahol mintha fonalat veszittetem volna .Elég jó fej vizsgabiztost kaptam na de ,sajnos rossz helyre érkeztem bal be sorolás után valahogy jobbra tért ki az autó :( Majd közölte ott hogy ez most sajnos nem sikerült dühös vagyok magamra hogy elsőre meg lehetett volna és el szúrtam nagyon .A vizsgán persze megdicsért szépen viszem felismerem a helyzeteket de már miután megbuktam nem is érdekelt mit is mond .Nem tudom volt e valaki igy (hozzá tette neki mindegy ki viszi vissza az autót hisz nincs velem baj de ez a be sorolást bukta ) Ha ez sikerül majd valamikor még egy nehéz vizsgát szeretnék elvégezni hogy embereket menthesek meg célom ezzel a mentőápoló melyhez szükséges a jogosítvány .

23493. Noémi H (válaszként erre: 23492. - Petere2)
nov. 8. 09:23
Szia kérnék időpontot.De a gondom a parkolásokal akadozik még ezért is irtam reménytelenek látom .Tavalytól járni erdeménytelenűl .És akkor tényleg nem a pénzől van szó ,sajnos azt láttom hogy pedig igen huzzák halaszák a dolgokat ugye az pedig addig csak a pénz be adás mivel órákat kell venem egy napom 14 ezer ft :)
23492. petere2 (válaszként erre: 23491. - Noémi H)
okt. 31. 23:50
Talán kérj időpontot, ezt az oktató nem tagadhatja meg. Lehet, úgy látja, még nem vagy kész rá, ettől függetlenül köteles bejelenteni vizsgára.
23491. Noémi H
okt. 19. 14:19

Sziasztok

Ismét egy reménytelen helyzetbe kerültem

:) :( Fogalmam nincs mi a fenét tegyek csináljak már hogy végre 16 hónap elteltével vizsgára mehessek .Most 2 hete nem voltam kb ,mivel be sokaltam .Maradt 8 hónapom a teljesitésre .Tiszta hülyének érzem magam senkitől nem kapok bíztatás ,egyépként nem is kell .Mert már azon vagyok hogy érjem el hogy vizsgára kapjak időpontot .esze ágába nincs az oktatómnak kérni időpontot .Mire jó ez tényleg .Ez minden vágyam hogy végre el jöjön az a nap mikor azt mondják sikeres vizsgát tett .Hozzá teném esküszöm ennyi idő elteltével külön ünneplést követel az a nap mikor meg látom a vizsabiztost hogy éppen hozzám érkezik ,:) szerintem másnál gyomorideg minden játszik .Én úgy tervezem hogy azt fogom mondani hogy ezt szeretném a mai nap meg ünnepelni hogy láttom az autó mellett papirozni ha bukok ha nem

23490. Figurina86
okt. 11. 12:21

Sziasztok!

Gondoltam, leírom az én történetemet, hátha valakire inspirálóan hat. :)

2022. január első hetén kezdtem el a vezetést. Kb. 12 órát voltunk tanpályán, utána meg végig kint a forgalomban. Összesen 84 órát vezettem, ezután sikerült augusztus 8-án a forgalmi vizsgám, hozzátszem, 5-ödjére. :)

Általában heti kétszer voltam, de volt olyan is, hogy két hét is kimaradt a vezetéseim között. Nagy gátlással indultam, főleg, hogy 35 éves vagyok, szüleim nem vezettek, szóval gyerekkoromban sem volt előttem vezetői példa. Az oktatómmal kapcsolatban vegyes érzelmeim voltak, néha nagyon jó fejnek tartottam, néha hátam közepére se kívántam (pofavágásai miatt), de az tény, hogy nagyon jól oktatott.

A vizsgáimról: Az első vizsgám májusban majdnem meglett, kb 5 perc volt már csak hátra, én szúrtam el. Erre nagyon magabiztos lettem, és egyből mentem újra vizsgázni, másodjára, majd harmadjára. Kár volt. Annyira ideges voltam ezeken, hogy az alapvető dolgokat se fogtam fel... Itt volt egy törés. Majdnem abbahagytam az egészet. De a férjem támogatására és a beleölt nem kevés pénz miatt csak folytattam. Vettem még 12 órát, és jött a 4. vizsga. Előtte kb 6 órával valami történt, valahogy megtört a jég és letisztult a fejemben, hogy mit is kell igazából csinálni. Az oktató is mondta, hogy nem tudja, mit tettek velem, de napról napra egyre jobb. A 4. vizsgán mondta is, hogy hátradőlt és megnyugodott, olyan jól ment, erre megint csináltam egy hülyeséget. Az 5. vizsgán meg minden klappolt, egyáltalán nem voltam már ideges, mivel magamban is tudtam, hogy meg tudom csinálni. 5 hibaponttal sikeres vizsgát tettem.


Nekem az segített, hogy a férjem egyáltalán nem "zaklatott" az állandó plusz órák miatt (anyagi dolgok), valamint én is elfogadtam, hogy nekem ennyi órára szükségem van. Elengedtem, hogy más 60 órából megcsinálja, én nem. És ezzel nincs is baj. Egyik kisbaba 11 hónaposan már jár, a másik csak másfél évesen kezd. Nem vagyunk egyformák.

A másik nagyon fontos, hogy milyen az oktató. Barátnőmmel egyszerre kezdtük, igaz más iskolákban, de szegény még mindig csinálja... Túl későn váltott oktatót (igazi bunkó fickót kapott), a 60. óránál kb, és már 3 sikertelen vizsgán túl van. Szóval, ahogy érzi az ember, hogy ez így nem jó, lépni kell.


Ez az egész vezetés nekem egy hatalmas feladat volt, kiléptem a komfortzónámból. Sokszor sírtam, sokszor gyomorgörccsel mentem, utáltam az egészet, DE! megérte. Annyira jó, hogy nem vagyok se buszhoz, se a férjemhez kötve, főleg két gyerekkel.


Úgyhogy csak buzdítani tudok Mindenkit, hogy ne adjátok fel! Legyetek türelmesek magatokkal! A cél lebegjen a szemetek előtt, és akkor sikerülni fog biztosan! :)

23489. renatus2 (válaszként erre: 23488. - Noémi H)
szept. 10. 13:20
Köszönöm!!🙂Neked is sok sikert!
23488. Noémi H (válaszként erre: 23487. - Renatus2)
szept. 10. 12:32
Reméljük ,hisz a remény hal meg utoljára Sok sikert kívánok tiszta szívből a forgalmi vizsgádhoz
23487. renatus2 (válaszként erre: 23485. - Noémi H)
szept. 10. 10:54
Az a baj, hogy kevés az oktató és királyként élnek.Undorító amit csinálnak. Én 8800 ft ért vezetek / óra. Nekem is mindig eszembe jut, hogy ha nekem se lenne türelmem a munkámba, és elzavarnék mindenkit.Szerintem őket is kellene ellenőrizni, hogy milyen órát adnak, aki idióta azt meneszteni. Tényleg semmi nem okozott még ekkora megpróbáltatást mint ez a dolog. De nem szabad feladni!! Neked se, mert azért is megcsináljuk🙂🙂🙂🙂
23486. Noémi H (válaszként erre: 23483. - Renatus2)
szept. 10. 10:24
Köszönöm ,hogy ezt írod nagyon jól eső szavak
23485. Noémi H (válaszként erre: 23483. - Renatus2)
szept. 10. 10:23

Szia .

Ő Második sorodra válaszolnék elsőként ,Ilyen mondatott én is kaptam az első oktatóm nekem is papi volt :) Utolsó sorok közül ki emelném hogy kb én is 60 ik óránál tartok ,de az okatóm még nem akar ki írni .Közbe megy a vezetgetés még ugynond játszadozunk .Tanulok mindent amit még kell .El meséltem az oktatómnak hogy miért kell hülyének mondani mikor igy és igy jártam .Nézet nagyott ,hogy ő ezeket nem tudta ,más már a helyembe ott hagyta volna .Mondom igen persze .Ő szerinte közép úton haladunk tehát ő is igérte hogy lehet jogosítványom csak néha a figyelmemel vannak bajok meg nem azt csinálom amit ő mond .Sokszor úgy érzem mintha csak a pénz miatt mondanák hisz át vett tanulóként emelt óradijra járok .Ott tartok ha ebből az éven se lesz semmi jelentést teszek hogy őket miért nem vizsgálja ki senki .Ők meg tehetnek mindent ? Amiért nem kapnak semmit hogy rengeteg tanulóval beszélve mit művelnek az autóba .Fel háborító már az egész .És hozzá tenném pici említést ér a dolog ,miközben minden a duplájára emelkedik ( olaj ,hús a napi életmód ) pofátlanságnak tartom hogy emelett még ezt is dupla pénzre emelik .Legyen de tanitsák is akkor meg amiért tartja a markát :) Szerintem

23484. renatus2 (válaszként erre: 23480. - Noémi H)
szept. 9. 12:51
Azt elfejtettem írni, hogy a kolléganöm 118 órát vezetett 6* bukott meg, és azt kérdezi tőlem, hogy a tolatásnál mindig hátra kell fordulni?!😂😂😂Evvel csak azt akarom mondani, hogy neki már rég oktatót kellett volna vàltani , és már régen lenne jogsija.
23483. renatus2 (válaszként erre: 23480. - Noémi H)
szept. 9. 12:46

Kedves Noémi!


Mintha a saját történetemet olvasnám! Én hasonlókon mentem át, mint te.Egy sexuálisan zaklató vénember, egy idegbeteg nő, és most egy cuki papi.

Az első kettő szerint semmire nem. vagyok alkalmas. Annyira lealáztak az órákon, hogy konkrétan gyomoridegem volt, és gyomorremegésem. Még azt se tudtam megcsinálni, ami egyébként kiválóan megy. Én is többször feladtam, hogy nem csinálom,de ahogy te is mondod millió pénz.Én azt javaslom, hogy addig keress oktatót amig meg nem találod a megfelelőt.Nagyon sokat jelent a bizalom, és hogy hogyan tanítanak. Én október 6.án vizsgázok a névnapomkor.Jelenleg 55 óránál tartok. Én tényleg azt tanácsolom, hogy ne ad fel!’ Megfogod csinálni🙂🙂

23482. Noémi H (válaszként erre: 23481. - Józsibirka)
aug. 30. 10:22
Köszi .:)
23481. Józsibirka (válaszként erre: 23480. - Noémi H)
aug. 30. 09:44

Gyere el hozzám megtanítlak szivesen,

asztán meg a tapasztalatszerzés az útakon.lessz,

Tudod ""A Rutin meg a zévek!'

23480. Noémi H
aug. 30. 09:32

Sziasztok

Nem is tudom hol is kezdhetném soraimat .Megpróbálom már kiadni magamból ,ezt a sok rosszat ami engem ért.Lehet nem én vagyok az egyetlen a témába de úgy érzem .2021 .Május be iratkoztam egy autós iskolába ahol junius környékén sikeres kresz vizsgát tettem elsőre .Na innen indulna a nagy lavina ,az egész okatót végig hivtam senki nem válallt anno ott .Nagyából október környékén kezdtem vezetni az esetleges suliba ahol végeztem a kreszt meg kaptam az iskola vezetőjét .10 óra a rutin pályán .Oké .Valahányszor mennem kellett ,találkoztunk x y helyen majd ő az én időmbe le vezetett a rutinig .majd mikor én vezetem 25 től 30 ig közlekedtem olyan helyeken is ahol más 90 nel ment és le dudáltak folyamat .Ezt meguntam ugy láttam ennek semmi érteleme ezzel az okatóval iskolát váltottam december tájékán ahol februárba keztem el a 28 ik órámat vezetni .Ott én úgy gondolom kaptam egy türelmetlen oktató hölgyet aki pár óra után ki dobot .bár megjegyezném előtte se az y ont nem tudtam se a szlalom stb kb 2 hetente jártam hozzá mikor a 6 órába rám orditott nekem nem való a vezetés .Oké .Na már most ha ennyi pénzem uszkál benne gondoltam ,na még azért sem adom fel .Kértem másik oktatót az iskola által kijelölt tanár hoz kerültem .Hetente járok hozzá egy alkalommal .Folyamat hibáim vannak .Meg jegyezték nehezen tanuló vagyok .Ott tartok hogy elegem van úgy érzem senki nem akar velem foglalkozni forgalmi vizsgám egyetlen egyszer sem volt .Úgy érzem ez az okató is csak huzzni szeretné az időt velem .Mit tegyek hogy ne úszon el ez az évem is eredménytelenül .Nem kérek bántó választ hisz csak az jön .

23479. l&zs
2022. ápr. 30. 16:50

Sziasztok! Új vagyok a fórumban, de elbizonytalanodtam és szeretnék tapasztalatokat kérni! Nemrég kezdtem a vezetést.

Nálatok hogyan volt, a váltásba mennyire és mikor nyúlkált bele az oktatótok? Hogy tanultatok meg váltani, vezetés közben, úgy hogy az oktató mindig irányította a kezeteket vagy még forgalomba kerülés előtt begyakoroltatta?

23478. Görögtánc (válaszként erre: 23477. - Renatus2)
2022. ápr. 23. 22:53

Minden rendben van, köszönöm. :)

Azért az túlzás, de szeretek vezetni. 🤗 Nagy forgalomban félek egy cseppet, nem merek párhuzamosan parkolni, nehogy ledudáljanak amiért lassú vagyok, de ezt leszámítva élvezem.

Veled mizu? Hol tartasz?☺️😇

23477. renatus2 (válaszként erre: 23476. - Görögtánc)
2022. ápr. 14. 16:15
Szia! 🙂Köszönöm nagyon aranyos vagy!🥰Mizu veled? Az utak ördöge vagy? Szeretsz vezetni?
23476. Görögtánc (válaszként erre: 23475. - Renatus2)
2022. márc. 28. 16:37
Ne mondd ezt! Biztos vagyok benne, hogy lesz jogsid! :)
23475. renatus2 (válaszként erre: 23474. - Görögtánc)
2022. febr. 23. 17:35
Szia! Sajnos elég figyelmetlen vagyok, pedig nagyon próbálok figyelni, hol dícsérnek hol lebasznak.de sokszor annyira figyel az oktatóra,talán lehet görcsös vagyok.Nem tudom valaha lesz e jogsim🥲
23474. Görögtánc (válaszként erre: 23472. - Renatus2)
2022. febr. 16. 17:09

Köszönöm szépen!🤗

Azóta még nem ültem volán mögé.


Te hol tartasz?

23473. Görögtánc (válaszként erre: 23471. - JezebelSade)
2022. febr. 16. 17:08

Nálam akkor jött el ez a pont, amikor azt éreztem, hogy én irányítom a kocsit és nem a kocsi engem. Ennek remélem van értelme.

Tényleg akkor nyílik ki a világ, mert nem kell az autó kezelésére felesleges energiákat fordítanod.

23472. renatus2 (válaszként erre: 23468. - Görögtánc)
2022. febr. 12. 07:48

Szia🥰Szivből Gratulálok neked!!!!

Mondtam. hogy ügyes vagy. Balesetmentes közlekedést kívánok!

23471. JezebelSade (válaszként erre: 23470. - Görögtánc)
2022. febr. 10. 18:13

Megkerdezhetem mi volt az a pont el kezdtel hinni benne?

Szerintem nalam is ez van most.

23470. Görögtánc (válaszként erre: 23469. - JezebelSade)
2022. febr. 10. 17:25

Köszönöm!☺️


Én sem hittem, hogy valaha ezt fogom írni. Egy időben nem hittem benne.

Mér csak most kezdődik a nehézség, mert meg kell szoknom egy másik autót. Attól félek.


Sok sikert neked!

Tedd úgy, ahogy neked könnyebb. És amit már egyszer megtanultál azt nem tudod elfelejteni.:)

23469. JezebelSade (válaszként erre: 23468. - Görögtánc)
2022. febr. 10. 17:20

Gratulalok!!!!!!!!

Nagyon ügyes vagy! Barcsak mar en is ezt írhatnam.

Nem voltam azota beteg lettem, aztan nem mentem.

De nehez az időt is sajnos megtalanom ra meg az oktatonak is.

Lesz egy masik tanfolyamon most februarban vizsgam aztan utana talan könnyebb lesz csak a vezetesre koncentralni.

23468. Görögtánc (válaszként erre: 23467. - JezebelSade)
2022. febr. 10. 16:40

Pont ma vizsgáztam.

Sikerült!🎉

Most elmondhatatlanul boldog vagyok.


Te hol tartasz jelenleg? Voltál azóta?

23467. JezebelSade (válaszként erre: 23466. - Görögtánc)
2022. febr. 10. 15:50
Hogy sikerült a vizsgád?
23466. Görögtánc (válaszként erre: 23465. - JezebelSade)
2022. febr. 7. 09:53

Szia JezebelSade! :) Köszönöm!

A 26. óránál még én is el voltam keseredve. Engem annak a ténye, hogy sokezer forintot beleöltem eléggé zavart. Ezért is folytattam a nulla reményeim ellenére.

Hiszed, vagy nem, az segített, hogy egy bizonyos pont után már nem volt annyira elnéző az oktató.

Egy nagyon türelmes emberről beszélünk, egyszer sem emelte fel a hangját addig. De mikor már húszadszorra ugyanazt a hibát elvétettem elvesztette a türelmét. Akkor rosszul érintett, nem is mentem 3 hétig.

Az is lehet, hogy a szünet segített.

Én a héten vizsgázok. :)


Neked pedig azt tudom tanácsolni, hogy ne add fel!

Mi az ami nehezen megy?

Sok tanulónál van olyan pont az oktatóm szerint, amikor megáll a fejlődésben és stagnál, majd egyszer csak felülkerekedik ezen.

A lefagyás ellen a higgadtság tud segíteni. Mondani könnyű, pedig tényleg segíteni fog!

Az autó kezelésével mennyire vagy rendben?

Számomra akkor nyílt ki a világ, mikor gondolkodás nélkül használtam a pedálokat és a kormányt, ezáltal csak a forgalomra irányult a figyelmem. :)


Ne add fel! Menni fog!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook