Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Szerintem ez csak ilyen "bevezető" rész volt.
Így is kapkodtuk a fejünket, hogy jéé, ennek gyereke van, jé, ennek is, fúú, ez ilyen slampi lett, ez meg elvált...?!
Mi lett volna, ha beledobnak rögtön valami pörgősséget?!:)
A végén izgulhattunk Edie férje titkán. A következőben már biztos lesznek események.
Utána néztem, a wikipédiában van külön SzF halotti lista.:D Ott nincs Paul. Nekem is a börtön rémlik.
De azért valahogy infózhatnának róla. Ez így elég gyenge. Aztán majd a következő évadban előhozzák, és azt se tudja majd senki, ki a frász ez.
Na mindegy, annyira nem érdekel, csak úgy eszembe jutott tegnap.:)
Nekem Paulal kapcsolatban az rémlik,hogy börtönben volt.Aztán még kérte is Zachet,hogy vigye ki a börtönből,de a Zach otthagyta.
Zach pedig lelécelt amikor nem jött össze neki a kavarás Susannel,ha jól emlékszem.
Tehát Paul sztem ott maradt a börtönben.
Sziasztok!
Hát én nem ájultam el a tegnapi résztől... Fura volt az egész, és nekem hiányzik a régi pörgés.
Paul egyszerűen csak száműzve lett a Lila akácból, nem? Szerintem különösebben nem foglalkoztak az utóéletével. Én nem emlékszem arra, hogy meghalt volna.
Sziasztok!
Gyömi nekem is elárulod priviben, hogy kinek kell félnie ettől a pasitól?
Előre is köszike!:D
Amúgy nekem nagyon tetszett ez a rész, de hirtelen kapkodni kellett a fejemet, hogy ki - kivel is van és mi lett vele 5 év alatt!? Amúgy a többi csaj nem öregedett - változott annyit, mint Gaby.... Vele jól kitoltak!:(
Meghalt?
A nagyfaterjától örökölt Zach. De hová lett?
Kicsit más (a sikátorról jutott eszembe:D) :
Paullal mi lett?? Totál nem emlékszem. Na és a szintén beteg fiával?
Igaz,kicsit fura lesz...de hát már kellett eg kis izgalom!:D
Áhh az a pasi,a Dave az vmi félelmetes,vele se szeretnék találkozni egy sötét sikátorban:D
ÚÚúhh már kiváncsi vagyok ám!:D
Ja, közben megtanultam olvasni!:D
Nem tudni akarod, hanem tudod.:)
Mindjárt megírom neked is.:) Csak kiírja az üziknél, hogy ilyen sűrűn nem küldhetek privát üzenetet, próbáljam később.:O
Nekem nem zavaró, hogy ennyit előreugrottak.
Mondjuk az ikrek eléggé idegesítőek.
Fura lesz megszokni az új gyerekeket, de majdcsak megszokjuk.:)
ÉÉÉÉééén is tudooom!:)
Kár,hogy ennyit mentek előre,csak úgy!:D
Hát igen. Így már igazi feleség, anya.:) (nem félreérteni, de azért igencsak ritka az olyan anya, aki állandóan toppon van, mint ő volt)
Olyan hamar lement ez a rész. Vagy csak nekem tűnt úgy?
Edie férjének meg a szeme se áll jól.
Ki ez a börtöntörtelék hapsi?? Ki az az egyetlen személy, akinek aggódni kell???
Igaz, majd kiderül a jövő héten.
Nektek készít be, nem nekem!!:) (amúgy most jöttem meg a 2órás táncról. egy csomag ropit csak megérdemlek!?) :)
Amúgy eddig jó a feleségek, nem? Szegény Juanita (így kell írni?). Ő se ehet ropit.:D
Fura Susan pasija. Anno nagy Fiúk a klubból fan voltam, és nekem ő mindig Brian marad.
Lányok!! Minnnnnnnnnyáááá kezdőőőődik!:)
Tünés a tv elé!:) Popcorn, tökmag, csoki, ropi...bekészít, és izgul!:)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.