Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Köszi:) és hol a másik gyerek, mert tegnap csak egy Juanita nevű szerepelt. Ő vér szerinti gyerekük? Nem igazán hasonlít:)
Bocs, ha sokat kérdezek..
Azért vicces volt, hogy tegnap Gaby kimondta: Huanita 5 éves.... Tehát akkor kellett volna szülnie, mint Suzannak.
Bri viszont tegnap nagyon meghatóan, és helyesen döntött, aranyos volt a befejezés. Egész felemelő...
Kicsit tényleg le vagy maradva:)Gaby újra Carlossal van,az őszhajú fószer már a mennyországban van(habár lehet a pokolban???):D
Gaby szült két gyereket,Carlos vak lett egy baleset miatt,és 5 évet ugrott a sorozat:)
Én nagyon ritkán nézem, de azért meglepődtem, hogy ennyire lemaradtam..Honnan ez a sok új gyerek? Én ott tartok, hogy Gaby és Carlos külön vannak, van egy őszhajú fószer, akihez Gaby hozzámegy, de közben kavarnak Carlossal. Most meg "hirtelen" ilyen nagy a gyerekük van..
Hát, lehet most végleg elvesztettem a fonalat :)
Volt egy autóbaleset, amiben Mike nem volt hibás, mert ki volt dőlve a stop tábla, viszont a másik autóban meghalt egy anya a fiával.
Suzannak olyan mértékű önvádlása, lelkiismeretfurrdalása lett, és legfőképpen Mike-on töltötte ki, őt hibáztatta, és vita-vita hátán végül elváltak.
Júúúúj!!!
KAKUKKKK-KAKUKKKK!!!! :)
Édi vagy, köszi!
Remélem a többieknek is jól jön a figyelmeztetés.
Nekem a kedd=hastánc=mindig tudom, ha kedd van.
És már azt is tudom, ha hastánc nap, akkor SzF.:)
9körül érek haza, és az pont kakukkolási idő.:D
Majd csörgök.:)
Gyömöszke, mondtam már, hogy te vagy a család (fórum) esze? Nem is tudtam, hogy ma már kedd van. Úgy röpülnek a napok, hogy őrület. De azé' este még kakukkoljál lécci!!!!
Köszi
Csak úgy szólok....:DD
Amúgy Edye férje tuti nem épelméjű...csak rá kell nézni a sunyisanyi fejére...
De remélem, leszáll Mrs M.-ről, mert tök jó fej a mami.:)
Igen, erre van esély :)
De végülis bármi lehet! Valami viszont tuti lesz. Különben nem vették volna ilyen jelentőségteljesre szitut.
(Mi van ha megöli? :O )
Hát igen (Orson).
Pedig Bree emlékezhetne, hogy pont ő hogyan is "nevelte" a gyerekeit. Még szerencséje, hogy Andrew mellette maradt.
Szerintem nem is sokáig húzzák már együtt.
A múltkor azért az félelmetes volt, mikor megcsináltatta éjjel a kaját Breevel.:S
Hát igen, Carlos meg jókora pasi.
Nem semmi, hogy behálózza majd a környékbeli pasikat ez az elmebeteg!
Tuti valamit csinál Mrs M-el!
Én szegény Orsont sajnálom, szegény egyfolytában csak szív..pedig mekkora áldozatot hozott azzal, hogy feladta magát!
Lehet, hogy Carlos családjának génjeit örökölte, örökölték.:)
Én a múltkori részben röhögtem Susanon, mikor szexeltek a pasijával, és volt a füles téma.:DD
Mindkettőre: aha.:)
Eddie férjét már most utálom. A sunyisanyi fejével...
Szegény Mrs M. most tuti megint meg lesz fenyítve.
Nekem ez az évad eddig olyan fura..
Úgy sietnek egy részben beszámolni a fő momentumokról, hogy mi is történt itt 5 év alatt.
Azért elég vicces, hogy Huanita a legnagyobb. Egy ilyen kis nőnek, mint Gabi, még ha kövér lánya születne sem lenne ekkora.
Suzan azért hozta a formáját megint, a sípos ötlete nagyon tetszett :D
Na ez a rész már jobban tetszett. :))
De olyan rövid. :(
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.