Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
"Született feleségek, őszen, műfogsorral"
"Marc Cherry, a sorozat ötletgazdája és producere nem tervezi a Született feleségek gyors lezárását.
A Született feleségek 100. epizódjának ünnepi partiján a sorozat gyártója arról elmélkedett, hogy akár kilenc évadnyi téma is van a történetben. 2008 februárjában Cherry aláírt egy szerződést, mely szerint még három évig ő vezesse a sorozatot, de a jelen hírek szerint az ABC még két évet rátenne. Talán az utolsó évadot öregek otthonába helyezik majd, ahol ősz mamókák kerekesszékkel gurulnak fel-alá, miközben a műfogsoruk holléte felől érdeklődnek, a botox túlzott használata miatt kissé megfáradt arccal.
Hogy Teri Hatcher vagy Marcia Cross mit szólnak az újabb két évhez, arról még nincs hír, de tudni kell, hogy minden sorozatszínésznek sok évre előre megvan a szerződése az adott produkcióval, így sokba kerülne nekik egyik napról a másikra kiszállni, csak azért, mert a karakter nem megfelelő irányba megy. Cherry korábban arról beszélt, hogy hét évadot lát a sorozatban - de logikusan idő előtt nem vesz le képernyőről egy csatorna sem olyan műsort, mely jól fut."
Hát ezt nemtudom megmondani!:) Pedig régen nagyon csíptem, és tiszta ideg voltam, hogy miért nem jönnek már össze!?
Meg nekem Selmeczi Roland volt Mike!:( Pedig Kautzky Armad hangját imádom, de nem Mike...:)
Meg én elképzeltem, hogy milyen boldogok lesznek Susannal, erre nekiáll drogozni+egyátalán nem is boldogok!
Én már nem. Az elején nagyon-nagyon szurkoltam nekik, örültem, mikor együtt voltak, stb.
De az utóbbi időben egyáltalán nem szimpi Mike.
Sziasztok!
Nem tudtok olyan oldalt ajánlani nekem, ahol a legjobb pillanatokat találhatnám meg a DH-ból? Nem a Youtube-ra gondoltam:D. Ahonnan le is tudnám tölteni őket. Nem teljes rész, csak ilyen nagyon humoros, vagy éppen megdöbbentő jelenetek kellenének.
by boti @ 15 Nov 2008 09:47 am
A 4. évad összefoglaló epizódja áprilisban lesz (2009), vagyis ebből következtethetünk, hogy az 5. évad utána jön. Valamkior tavasszal.
by boti @ 17 Nov 2008 10:12 pm
jóval előrébb kérdezte valaki, hogy honnan tudom. a wikipedia-n a részek összegzésénél volt asszem legalul, hogy 4. évad összefoglaló április 18. vagy mi. de aztán ki tudja.
Meg én is megírtam. De én nem ott olvastam.
(És pont fölém írták be kétszer, hogy mikor folytatják. Vicces. :)) Senki nem olvas vissza?)
Mondtam én. Gondolom április végére beteszik az ismétléseket, május közepéig elhúzzák...
De van egy olyan sejtésem, hogy nyáron nem kezdik el nyomatni az új részeket...
Jó Neked!!!!!:D Mesélj, mi lesz?? :D Légysziiii
Dina
Szia!
Van már ilyen fórum.Nagy valószínűséggel már csak jövőre kezdik újra.
Tudja valaki, hogy mikor lesz újból a született feleségek?
Dina
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.