Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Szinte tudtam, hogy be fog kapcsolni valami mikrofon!:D
De azt hittem, Orson intézi el a papot!:)
Sziasztok!
Én elaludtam a végét a tegnapi résznek. :(
Nem tudjátok véletlenül, hogy valahol meg tudom-e nézni a neten? Vagy hogy esetleg honnan tudnám letölteni?
:)
Ha valaki még látta tegnap, véleményezze a dolgokat!:)
Azoknak, akik lemaradtak:
"Tovább folytatódik a 'harc' Kalya és Lynette között. A kislány rászabadítja a mostohájára a gyermekvédelmet, végül pedig börtönbe juttatja őt egy aljas terv segítségével...
Adam ismét felbukkan a Lila akác közben, és úgytűnik teljes a harmónia közte és Kathrine között. Azonban Wayne közbeszól, elrabolja Adamet...
Gabyt emészti a bűntudat amiatt amit Ellievel tesz. Ezért egy hazugság után segít a nőnek elmenekülni a rendőrség karmai elől.
Susan és Mike azon tanakodnak hogy mi legyen a kisfiúk neve. Megegyeznek a Connor-ban, de végül Mike nagyapja meghal, és az ő tiszteletére a kisfiút Maynard-nek nevezik el. Susannek nemtetszik a választás, és megváltoztatja Mike tudtán kívül. De mikor a férje ezt megtudja, elmondja neki mennyit jelentett számára a nagyapja, így Susan belemegy a Maynard névbe.
Bree és Orson között cikázik a levegő, a nő láthatóan még mindig szerelmes a férjébe. Vajon ki is fogja tudni mutatni számára?"
Kieg.:
Hát, ha eddig megrángattam volna ezt a Kaylát, akkor a tegnapi rész után széttéptem volna, mint hülyegyerek a mikuláscsomagot!! Fúú, de megvertem volna!!
Ugye beadta pszichológusnak, hogy Lynette veri. Az szólt a gyermekvédelmiseknek, akik kivonultak körülnézni, és vitték a felvételt arról, mikor az üzletben felpofozta a kiscsajt.
A hülyeleány közben hallgatózott és hallotta, hogy csak akkor nem veszik el Lynette-től az összes gyereket+nem megy börtönbe, ha semmi panasz nem jön rá.
Na erre a pukkancska megégette magát a hajsütővel és hívta a gyer.véd-eseket. Jött is a rendőrség, és letartóztatták Lynettet
Aztán szerencsére Tom a sarkára állt, és egy trükkel kihozta a leányból, hogy kamu volt az egész. És közben a telefont mellé tette, így a pszichológus mindent hallott.
A drogkereskedő csajt meg én is megsajnáltam.
Szerintem is messze ez a legjobb sorozat. Lehet rajta röhögni, izgulni, nincs benne politika, mi kell még?
A szappanoperákat nagyon utálom.
Mindegy, nekem jó így. Amúgy is ébren vagyok.
Amúgy nem valaki más határozza meg, hogy ott ülj...ez hülyeség. Mindenki eldönti, hogy ott ül, vagy nem.
És a letöltésre is várni kell.
Nekem a szerda az Született feleségek, és nem a gép előtt, hanem kuckózva az ágyban, várva, hogy na, mikor jön? Aztán: kezdőőődik, kezdőődik!!:)
Aztán majd megveszem szépen dvd-n az első évadtól.
Pont ez az a kevés sorozatok egyike, amire nem sajnálom a pénzt, illetve nem töltögetem le sehonnan ...
Van, ami csak eredetiben jó.
Milyen varázsa? Hogy minden héten valamivel később kezdik és tele van rengeteg reklámmal? Egy 42 perces rész több mint 1 óráig tart? Nekem ez nem varázs, hanem hátrány.
A várakozás ugyan úgy megvan, ha másnap nézed meg felvételről v. letöltés után, és nem más valaki határozza meg, hogy már pedig minden szerda este 22 óra után ülj ott a tv előtt, ha látni akarod a köv. rész.
Na mindegy, ha valakinek ez jön be akkor nézze, én csak azért írtam, mert sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak ébren maradni addig.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.