Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
:) Köszike!
Már 1hete a holnap délutáni napot emlegetem, mint a megváltót.:)
Ha kitisztult az agyam, és fel tudom fogni, mit írtok, majd jövök a részletekért.:)
Szia!
Kitartást az éjszakához!!!! Annyira ismerős nekem a helyzet!
Milyen jó lesz majd utána!!!:)
Oké, akkor mindent bele!
Hát idáig elég érdekes dolgok alakulnak.
Riadó indul!:)
És extra riadó van! Holnap kell leadnom a szakdolgozatom, szóval még gőzerővel dolgozom rajta. Fél szemmel nézem majd, de jegyzeteljetek, mert lehet, hogy kérdezek majd.:)
Sziasztok,
igen egy tv csatorna az abc. De úgy tudom, van otthon is olyan csomag, ami tartalmazza.
Szóval akkor nem tudtok róla, hogy miért állt le a sorozat vetitése az 5.18. résznél?
Sziasztok! Évek óta nem történt velem ilyen, de elaludtam tegnap a filmen!!!!
Odáig láttam, hogy Bre mondta Olsonnak, hogy ki van rúgva. Meg tudnátok írni, mi történt ezután?
Esetleg, ha valaki az utána lévő Szex és rúzst is látta megírná azt is, hogy abban mi volt?
Sziasztok!
Van köztetek valaki, aki az ABC-n nézi a filmet? Mert én igen, de két hete nincs új rész. :((
Leállt az 5. évad 18. részénél. (Amikor Edie kocsival nekiment a villanypóznának, miközben az újra lopós Orsont kikerülte.)
Tudjátok esetleg miért?
Köszi!
Szerintem is!:)
De hogy én hogy meg tudnám csapkodni azt a szőke f.szfejet...grr...már nagyon irritál!
Jézusom, ezek szerint megint kedd van!
Kösziiiiiiiiii!
Én tegnap tök sajnáltam Orsont. De a vége jó lett.
Hát, a Gabiék szexelése nem volt semmi.:D És az a kiscsaj...tök cuki, hiába ilyen puffancs.:)
Susan hozat a formáját...szegény MJ.:)
A sunyi fejű Edie-férj meg egyre undorítóbb.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.