Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Sziasztok!
Suzan lányával mi lett? Mert róla még nem mutattak semmit. Meg a barátnőjéről sem, aki a rendőr apjával találkozgatott. Tudtok róluk valamit?
Előre is köszi:)
:)) Király ez a rész!
"Homlokpuszi????" - ez annyira Suzan!
Meg sikerült szereznem ezt a részt aviban!!!!
Mindjárt nekilátok, és megnézem!!!
HUrrrrrrááááá
Igen, róla. Az elfojtott szexualitás kihozta belőle újra a művészt.:)
Ja, meg a konyhában digi-dugi másnál is menő.
Előzmény: Bree-ék kirúgtak valami srácot a cégtől, mert lopott a kasszából(fűre). Mondták neki, hogy felvette a kamera, és vissza kell fizetnie majd.
Ezután jött a kufirc1 (Bree+Orson+konyhapult).
Reggelre ez a srác ellopta a biztonsági kamera videóját, hogy ne tudják bebizonyítani, hogy csórt. Csak felfedezte, hogy más is van azon a szalagon... és ha nem fizetnek neki Bree-ék, felteszi a netre a szexet.
Bree beparázott, akcióba lendítette a fiát(nem jut eszembe a neve). Az meg is szerezte a szalagot, de kiderült, hogy azon kufirc2 látható (Katherine+Mike+konyhapult). :)
Hát, a két öreglány csúcs, amit művel.:DD Marha jó fejek.:)
Meg Gabi "mindketten hülyék vagytok" beszólásán is olyan jót röhögtem.:D
Köszi az infót!
Suzanról képet festett a srác?
A vén banya bepanaszolta Carlost a főnökénél, hogy illetlenül viselkedett vele. Biztos kirúgják és akkor elmennek majd vele.
Kathrin a konyha asztalon kefét Mike úrfival és a biztonsági kamera rögzítette. Bree elvitte a kazettát Kathrinnek.
A két öreglány meg nyomozni kezdett Edie pasija után, felhívták a kezelő orvosát, de az rájött és megfenyegette őket, erre lecsapták a telefont.
Susan és a festő egyerek újra kezdtek randizni és megbeszélték, hogy a 4. randi előtt nincs szex. A srác be is tartotta, hiába kérlelte Susan egy alkoholos este után. Aztán felment a srác lakására, ahol kiderült, hogy most van ihlete a festésre. Ugyanis Susant festette le.
Most így hirtelen nem jut eszembe több.
jaja Gabi viselkedése a régi XD
Bree meg amikor bepörög nem lehet leállítani :D
Jaaj, de bírom ilyenkor a Bree-t.:D
Na és Gabi nevelési módszereit: hülyék vagytok mindketten.:DD
Jujjúúúúj! Kakukk-kakukk-kakuuuuuuuuk!!!:)
Bocsi csajok, de a kakukkos óra átváltott nyári üzemmódba, és tánc után nem jön haza 8kor, csak ilyenkor.:)
És mintha Mike-nak gyanús lett volna a pszichopata új szomszéd, hogy miért akarja mindenáron ezt a zenekart erőltetni.
És a végén elment Kathrine-hoz. Ezekből is lesz még valami.
Hát, az előbb eszébe jutna mindenkinek.:)
Gabiék tuti nem mennek el. Legalábbis remélem...
Volt még Mrs. M.-val is valami. Mert azt láttam, hogy egy másik mami volt bent nála a kórházban(?), és szervezkedtek, de hang pont nem volt rajta.
Lynett azt hiszi hogy a ferje izeli a not.
Bree elmondja Orsonnak hogy azert kedveli Cathrint mert amikor alkoholista lett, O segitett neki leszokni.
Egy gazdag no el akarja vinni az egesz Solis csaladot Europaba, de az egesz csak Carlos varazskeze miatt van :))
Az most volt, amikor Bree elmondja a férjének, hogy miért is kedveli annyira azt a nőt, akivel főzőcskézik?
Na, de miért is? Azt már elfelejtettem, wazze! Főleg igy, 1 hét után :-))))
Hahó csajok!
Szakdoga sikeresen leadva, idegsokk kipihenve.:)
Most akkor összegezzünk.:)
Amit láttam, hallottam:
Carlos nagyon jóóóól masszíroz.:D
Bolond Susan akciója a zuhanyzóban.:)
Az egyik iker egy idősebb nővel izél.
Más lényeges?
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.