Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Azt hiszem, a fő izgalmakat leírtam. De majd a többiek segítenek, mert hirtelen ennyi.
A nem olyan izgik:
Itt van Susan lánya, aki egy sokkal idősebb pasival jár. Persze Susan tök kiakadt, és közbe is lépett a lánykérésnek.
Gabiékhoz megint visszament a millás nyanya. Közölte, hogy visszavették Carlost a masszázsklubba, és bevette őket a végrendeletébe(minden az övék, ha kinyiffan). De folytatta a baromságait, ezért Gabi véglegesen elküldte. Azért a tűzből kimentette.
Mikor az ő bandájuk játszott, akkor tört át a tűz. Menekülés, izgalmak, stb.
Közben Dave megmentette Mike-ot, aki Jacksonért ment vissza, (aki közben már kint volt), de a füsttől elájult.
A férjes terhes tiniszexes nő férje egyből azt mondta, hogy Preston(vagy ki-az egyik iker) gyújtotta fel a bárját, merthogy ugye szétverte a közös nőt.
Dave pszichiátere ugye megtudta Mrs. M.-től, hogy a kliense Széplakon van. Odament a pszichiáter, és rögtön kapott egy plakátot arról, hogy egy verseny lesz a bárban együtteseknek. A plakáton ott virított ugyebár Dave is. Na, pszichiáter odament, számonkérte Dave-t. Az kamuzott össze vissza, hogy mindenki ismeri a múltját. Aztán amikor a pasi mégis beszélni akart volna Mike-al, hogy tényleg tud-e mindent, Dave elcsalta valami sufniba, ahol kinyiffantotta. Aztán lelocsolta piákkal, amit begyújtott.
Folyt.
Fúha...:)
Az egyik iker beköpte a másikat Lynette-nek, hogy a nője terhes lett tőle, és el akarnak szökni. Lynette elment a nőhöz. Tiszta ideg volt persze. Na, véletlenül a nő férje meghallotta a dolgot(hogy terhes+szerelmes a tini gyerekbe).
Egyértelmű volt, mi jön (verés), mert előző részekben volt róla szó, hogy egy állat a pasi. A nőci könyörgött Lynettnek, hogy ne hagyja vele kettesben, de ő otthagyta. Aztán a kocsitól mégis visszarohant.
Addigra a nő a földön volt összeverve, és a férje még mindig rugdosta. Lynette nekiment a pasinak, aki abbahagyta.
Folyt.
Hát ez meg...:S
Majd' lerágtam a körmöm az izgalomtól. Ez jó kis rész volt!
Miért, más időpontban lesz?
Én még 16részt számolok, ami nagyon soknak tűnik! Most vagy nem igaz, vagy megint abbahagyjék, és fél év múlva folytatják...:S
Én nem nézem, mert idegesít a Brooke Shields. Szerintem egyáltalán nem illik hozzá se a szerep, se a férje.
Ezért az első 1-2rész után nem néztem. Aztán a barátnőm áradozott róla, belenéztem, de nem győzött meg.
Csajok!
És a másik csajos sorozatot(Rúzs és New York) nézitek???Vagy írtatok már róla,de elkerülte a figyelmemet?
Hahó csajok!
1.figyelmeztetés! :)
(de jól jegyezzétek ám meg, mert nem tudom, este mikor érek haza:D)
Akkor volt, mikor a polgármesterre bunyózott. Őt ugye ki is nyiffantotta egy léc. Carlos meg leütődött.
De Gabi ugyebár modell. Így meg nem tud modellkedni.:) Gondolod, hogy mást meg fog melózni?!:) Na meg a kisebbik csajszi hány éves? Nem azzal van otthon?
Köszi!
Pedig a forgószeles részt láttam, de ez a fadarab kimaradt valahogy...
Annyira jellemző azért, hogy eszükbe sem jut, hogy esetleg Gaby is dolgozhatna! Bár elég jól elvannak így is, simán fenntartják azt a bazi nagy házat...
Szia!
Amikor tornádó, vagy hurrikán, vagy forgószél, vagy mi a frász :D volt, valami kerítésdarab fejbe találta.
Hát igen, vakon nem igen tudott szerintem üzletemberest játszani.:) Gabi meg otthon volt vele, megszülte a gyerekeket, és egyre "csövesebbek" lettek.
Sziasztok!
Légyszi valaki írja le, hogyan vakult meg Carlos!
Azokat a részeket nem láttam.
És emiatt lettek csórók? (Csórók, hát persze kihez képest...)
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.