Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Hiányolom a két öreglányt! Várom, hogy mit fognak még kavarni.
Aranyos volt Gabi a végén: És én tudod mikor döntöttem el, hogy veled maradok? kb. fél perce.
Én Gabi és Suzan keveréke vagyok :)
Az utána levő filmet is szeretem, bár abba nincs ennyi ökörködés. A feleségek közül Suzan és Gabi garantálja, hogy mindig legyen valami vicces a sztoriban :)
Nekem is ő a nagy kedven! És sokan mondták már, h hasonlítunk! Csak lemenne már végre ez az 5 kg plusz!
Egyébként a barátnőim már előre megnéztek egy jó pár részt és azt mondták, h ne csüggedjek, mert látom én még G. S.-t szépnek! :o)
Én is várom,hogy holnap mi lesz!!!!!!!!!
Nekem Gábi a kedvencem,mert egy kicsit én is olyan vagyok,mint ő!
Holnap! Holnap! Holnap!
Múlt héten lemaradtam, uh most alig várom!
Sziasztok!
Az egyik kedvenc sorozatom.Imádom.Nekem Suzan a legszimpibb egyébként.Mindegyik szereplöt szeretem,de Suzan a szivem csücske.Egyébként Amerikában sincs mindenkinek babysittere.Többnyire csak a gazdagoknak.Egy normál amerikai háziasszony nem dolgozik és a gyerekekkel foglalkozik.Föz és hurcolja rögby meccsre.Takaritönö mindenütt van gyakorlatilag.Én kint éltem.
Én a bébiszittereket hiányolom a sorozatból :)
Annyit járnak el mindenfele, és a gyerekek sosincsenek velük!
Szia!
Már mutatták a másik kettőt is. 1-1részben szerepeltek.
De Susan lánya is csak a tegnapiban volt+Bree lánya is 1részben tűnt fel.
Nem úgy volt, hogy kiment az első balhé után (Lynette hazaküldte). Aztán visszajött, és meglátta a tüzet. Mi meg megláttuk a pisztolyt a zsebében=ki akarta nyírni a férjet.
Aztán odament az anyjáékhoz, ahol meglátta a férj, neki akart menni, és a "te kis szemét, felgyújtottad a báromat" (vagy hasonló:D) felkiáltással lett lezárva a dolog.
Én ebből gondoltam, hogy őt bilincselik meg.
Sziasztok!
Én is szoktam nézni a született feleségeket, de ebből az évadból nem láttam az első részeket. Lynettéknek négy gyerekül volt, de most csak kettő van. Hol a többi? :) Egy lány meg egy fiú hiányzik.
21:00-tól kezdik.A többit nem olvasom vissza,mert elaludtam és még ma fogom csak megnézni,hogy mik is történtek:)
Azt nem tudom,hogy még hány rész lesz ebből az évadból,de sztem nem adják le végig,tuti megint félbehagyják,aztán majd vmikor folytatják.Így szokta csinálni ez a drága tv2!
És amikor Mike-ot betették a mentőbe, Dave odasúgta neki, hogy még tarts ki, nem végeztem veled....
És a doki mielőtt kinyiffantotta volna, azt mondta, hogy "vele" játszik, ez nagyon veszélyes, és ezt akarta megbeszélni Mike-val, hogy tudja-e Dave múltját.
Sziasztok! A vége az lett, hogy Preston pisztollyal a kezében elindult..valószínű az agresszív férjet megkeresni.
Ja, meg közben mikor a dokit felgyújtotta Dave, és jött ki a kis raktárból, Suzan pasija pont kereste a mosdót, és oda akart bemenni. Dave rögtön mondta, hogy amarra van a mosdó, és amint az bement, rázárta az ajtót. Így a tűzben neki nehezebb volt kimenekülni, de kijutott az ablakon a srác. Kíváncsi leszek, hogy mint szemtanú beleszövik-e a történetbe.
Gabi meg olyan szépen mondta, hogy "igen, imádom a pénzt, pár éve meg tudott volna venni ezzel, de azóta anya lettem, és a dolgok megváltoztak. A lányaimról én döntök" -igazi kis temperamentumos anyatigris volt egy pár percre :)
Ja, amikor Gabi kimentette a tűzből a banyát, akkor megkérdezte, hogy visszaveszi-e a végrendeletébe. Aszonta a banya, hogy nem. Erre Gabi: Egy próbálkozást megért.
Jaaa, és Bree-vel készített interjút egy riporter, akiről az járja, hogy kikészít mindenkit. Megpróbálták adni a mintacsaládot. Csörgött a telefon, nem vették fel, mert ugye nem illő, ha vendég van. Kiderült, hogy a nevelőtiszt kereste a férjet (nem jut eszembe a neve). A nő rákérdezett, hogy maga börtönben volt??? Erre megszólalt a gyerek: Most már lehetek meleg?
Aztán a riporter a meleg pártól is kérdezgetett. Kiderült, hogy mindent tudnak róla. Na, a vége az lett, hogy Bree meghatotta a riporter csajszit a vallomásával, aki azt mondta, hogy miért nem ezzel kezdte.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.