Szüléskor derült ki… (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szüléskor derült ki…
Nagyon megható történet, könnybe lábadt a szemem is.El sem tudom képzelni hogy élted ezt át.
Sok erőt, egészséget kívánok!
Bár én még nagyon fiatal vagyok és soha nem voltam még terhes, de valahogy annyira meghatott ez az egész, mintha át tudnám érezni, mennyire fájt Neked és a párodnak ez az egész és kitört belőlem a zokogás.
Aztán rájöttem, hogy valószínűleg amit én éreztem kb. 1 lehet az 1000000000000000000-hoz, amit Ti akkor átéltetek.
Örülök, hogy talpra tudtál állni és sok boldogságot, de legfőképpen EGÉSZSÉGET DE ABBÓL RENGETEGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Könnyezve olvastam végig a cikked!
Tiszta szívből kívánok Nektek boldog, kiegyensúlyozott, szeretetben, örömben gazdag, egészséges életet.
El sem tudom képzelni,hogy min mehettél keresztül és,hogy mennyi lelki erőre volt szükséged,hogy újra babát vállalj és bizalommal fordulj az orvosokhoz.
Minden jót!
És köszönöm,hogy megosztottad a történeted.
Kaktuszka
Borzasztó lehetett, amikor meghalt, de ennek így kellett lennie. Tragikus, de jobb ez így. Mindenkinek.
Sok boldogságot, és egészséget kívánok!
2008-ban úgy döntöttünk a párommal, hogy szeretnénk gyermeket. Sikerült is első próbálkozásra teherbe esnem, de még mielőtt orvoshoz fordultam volna elkezdtem vérezni. Mire a kórházba értem már nem látszott semmi az ultrahangon. Mikor a vérzés elmúlt elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy a méhem spontán teljesen kiürült, így nem kell várnunk, nyugodtan próbálkozhatunk tovább. Így is tettünk. Nem is betegedtem meg a vetélés után, ismét egyből terhes lettem.
Ugrás a teljes írásra: Szüléskor derült ki…
További ajánlott fórumok:
- A hálapénzről - szüléskor kinek, mennyit
- Mennyit adnál szüléskor az orvosnak?
- Taxival vagy busszal a kórházba szüléskor?
- Mennyit adjak szüléskor?
- Ha a babának megrepedt a kulcs csontja szüléskor mi a teendő?
- Ha a tb-s rózsaszín kiskönyv szerint megvan a szülésig a 365 nap és be leszek jelentve szüléskor akkor jár a GYED?