Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szüléskor derült ki… fórum

Szüléskor derült ki… (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szüléskor derült ki…

1 2 3 4 5 6
2012. nov. 18. 22:04

Köszönöm nektek!

anig82! Örülök, hogy egészséges babátok született és gratulálok!

Hozzátenném, hogy az orvosok tényleg hibázhatnak, hiszen nem Istenek! Mivel engem is több orvos is látott a terhesség alatt, így nem okolhatok senkit, hogy nem vette észre! A mai napig ugyanaz az orvosom, mint akkor és megbízok benne!

72. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 71. - Anig82)
2012. nov. 18. 21:57
Magyarul semmi sem biztos... sem a jó, sem a rossz...
71. anig82
2012. nov. 18. 21:16

Kedves Cikk-író!

Részvétem pici fiatok elvesztéséért! Köszönet, hogy megosztottad velünk történetedet! Velünk épp az ellenkezője történt (betegséget saccoltak, 8 hét rémálom után derült ki, hogy minden ok), mára már 5800 gr és 2 és fél hónapos a picink!

Sajnos ebből is látszik, UH alapján mennyire nem lehet megnyugodni, a kombi tesztek meg..., no comment!

2012. nov. 18. 19:46

Szia Zsezse!

Nagyra becsüllek, amilyen szeretettel vettétek körül a beteg babát! Csodállak érte, nem mindenki tette volna így!

2012. nov. 18. 19:24

Isten nyugosztalja csepp gyermekedet...

És megkönnyeztem a történeteket. Hála Istennek a további gyermekáldásért! :)

68. töprengő (válaszként erre: 67. - Ageeeka)
2012. nov. 18. 19:09
Leírod, utólag miért értesz egyet azzal, " jobb így neki "? De csak akkor ha meg akarod osztani..
2012. nov. 18. 18:45

Nem kell azért valakit megkövezni, mert azt írja, hogy jobb így!

Amikor az én kislányom meghalt én is ölni tudtam volna ezért! De nem vagyunk egyformák, mindenki másképp érez ilyenkor és másképpen dolgoz fel egy ilyen tragédiát! Nem kell senkit elítélni!!!

Ma már én is azt vallom, hogy jobb, hogy hamarabb elment, mert nem bírtam volna nézni éveken keresztül a szenvedését és a leépülését!

Persze a Down szindróma más, mint a mi esetünk!

A cikk írójának nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a két csöppséghez!

66. Tulipán72 (válaszként erre: 65. - Kisr)
2012. nov. 18. 18:11
Ahogy mondod:-)
65. kisr (válaszként erre: 56. - D71ef05a8e)
2012. nov. 18. 16:37
Már a profilképén is látszik, hogy mennyi esze van az illetőnek, vitát sem érdemel! :) :)
2012. nov. 18. 16:21
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
63. kisr
2012. nov. 18. 15:54

Kedves Cikkíró!

Nagyon megható történetet meséltél el nekünk, a mellékelt kép pedig az egyik legszebb fotó, amit valaha láttam... Gratulálok a gyermekeidhez, és ahhoz a kitartáshoz, amivel Te és a férjed meg vagytok áldva!

Itt sokan (akik a természetes szelekcióról, meg hasonlókról írkálnak) elfelejtik, hogy Te a saját gyermeked tragikus történetét mesélted el nagyvonalakban. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy helye van itt az ehhez hasonló véleményeknek ezután a cikk után. Ebből is látszik, hogy a legtöbb ember abszolút nem tudja beleélni magát mások érzéseibe... Hadd segítsek egy kicsit jobban értelmezni az írást: A cikkíró már akkor szerette a (beteg) kisgyermekét, mikor még csak puszta gondolat volt. Majd 9 hónapon keresztül a testéből táplálta ezt a kis életet, megszülte, és még jobban szerette őt. A szeretet érzése nem csökkent még akkor sem, mikor megtudta, beteg a babája. Sőt! Még inkább szerette őt. Majd gyászolta, és nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. Hiszen a GYERMEKE (volt). Másokban pedig az merül fel először, "milyen szerencse, hogy a természet megoldotta".

62. töprengő (válaszként erre: 60. - 5bcf1b7c01)
2012. nov. 18. 13:09
Természetes " szelekció ".. - ra gondoltál?
61. töprengő (válaszként erre: 50. - Belladonna3)
2012. nov. 18. 13:07

Egyetértek veled is. Még ha többiek le is nyelnek keresztbe.

Lepereg rólam. ( nem ismertek )

Viszont az is érdekes, mikor már iskolás, kézzel lábbal hadakozik mindegyik : Csak ide ne hozzanak ilyen olyan beteg gyereket. Pl az epi..

Tudom az nem a down kór.

De elég rendesen kirekeszti a társadalom a betegeket..

2012. nov. 18. 11:45
Egy valamit azért nem szabad elfelejteni: nem mindenhatók, nem istenek az orvosok. Bár néha erôsen súrolják a határt. A természet dönt.
2012. nov. 18. 11:14

:'(

gratulálok a tesókhoz!!!

Ez a fejlett orvostudomány!

2012. nov. 18. 10:14

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!

Gondoltam, hogy lesznek viták, mások vagyunk, másképp látunk dolgokat! Aki ír egy cikket ezt vállalja! Idén még megjelenik két cikkem az amniocentézisről és valószínűleg ott is lesznek érdekes hozzászólások, mert miután ez a tragédia megtörtént velünk, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem vállalnánk beteg babát! Viszont hozzáteszem hogyha Zoárd életben maradt volna mindenképpen mi neveltük volna, hiszen így is, hogy beteg volt a mi gyermekünk! Egyszerűen azért döntöttünk így, mert mégegyszer ezt nem tudnánk átvészelni!

57. belladonna3 (válaszként erre: 56. - D71ef05a8e)
2012. nov. 18. 09:46

Nem? :D

Pedig csak azok kiabálnak a nagygóréért - nak - nek - hoz - hez - höz akikinek problémáik vannak.:D :D

Vagy túlságosan vallásosak... :))

56. d71ef05a8e (válaszként erre: 55. - Belladonna3)
2012. nov. 18. 09:28
Itt nem nekem van problémám:)
55. belladonna3 (válaszként erre: 54. - C6973617d3)
2012. nov. 18. 08:26
De igen,komolyan gondolom!
54. c6973617d3 (válaszként erre: 50. - Belladonna3)
2012. nov. 18. 08:24

"Sajnos a mai világ ilyen :( az egészséges embereket próbálják mindenféle módon irtani,a betegek születését meg elősegítik,vagy legalább is nem gátolják meg kellő módon"

Ezt azért nem gondolod komolyan?.

53. belladonna3 (válaszként erre: 51. - D71ef05a8e)
2012. nov. 18. 08:24
Amúgy mi a problémád?Talán segíthetek...
52. belladonna3 (válaszként erre: 51. - D71ef05a8e)
2012. nov. 18. 08:20
Az nem én vagyok,címet tévesztettél!!!
51. d71ef05a8e (válaszként erre: 50. - Belladonna3)
2012. nov. 18. 08:09
Úristen!!!!!!!!!!
50. belladonna3 (válaszként erre: 1. - Zsezse88)
2012. nov. 18. 06:47

Sajnálatos hogy csak szüléskor derült ki,de szerencséd volt hogy kissé naívan" fogtad fel,

magyarul;azt sem tudtad mi az a down kór.

Elég ritka manapság,hogy nem tudják idejében kideríteni,de a sors kegyes volt hozzád - hozzátok,még akkor is ha ez egyeseknek durván hangzik.Amint az látszik,túlléptél rajta,nagyon helyesen,hiszen mostmár adtál majdnem 2 egészséges emberkét a férjednek és a társadalomnak

amihez gratulálok.Tetszett ahogy leírtad a történeted,szinte tényszerűen,igyekeztél nem túl szirupos lenni a témával kapcsolatban de így is simán át lehet érezni.Ha tudnád mitől menekültetek meg,összetennéd a két kezed!

Nem mindenkihez ilyen kegyesek a fentiek.

Sajnos a mai világ ilyen :( az egészséges embereket próbálják mindenféle módon irtani,a betegek születését meg elősegítik,vagy legalább is nem gátolják meg kellő módon.

Sok boldogságot a továbbiakban az egészséges kis családoddal!

2012. nov. 17. 21:07

Őszinte részvétem a kisfiatok miatt....

és őszinte tiszteletem az erődért!

Gyönyörű kislányotok van és gratulálok a születendő babucihoz is! :)

2012. nov. 17. 20:44

Nagyon erős ember vagy, hogy mindezt el tudtad viselni, ami veled történt. Én biztos, hogy összeomlanék, ha hasonlót kéne átélnem.

Szívszaggató volt olvasni a történeted, de gratulálok, hogy mindezek után még talpra tudtál állni.

2012. nov. 17. 20:16
eggyüttérzés!!!erős vagy le a kalappal!!!
2012. nov. 17. 19:48
Sajnálom ami veled történt de a kislányod és a születendő gyermeked mindenért kárpótol. Az elvesztett kisfiadat sosem fogod elfelejteni, tapasztalatból mondom.... Nekem is volt egy kislányom akit sosem láttam mert még a pocakomban meghalt a 32. héten... Ő teljesen egészséges volt...De született kettő eleven, gyönyörű és egészséges lányom akiket imádok. Minden nap gondolok az elvesztett gyermekemre Ő mindig velem van.
2012. nov. 17. 19:40
nagyon meghato és nem is tudommit lehet ilyenkor irni:-(de lassan itt lesz Domán is:-)
44. töprengő (válaszként erre: 31. - Szabóné erzsi)
2012. nov. 17. 19:20

Sejtettem volt a közeledben valami nagyon hasonló, azért írtad lejjebb azt amit írtál.

Nem tartalak butának, és gonosznak.

Akkor ezek szerint a dawn szindrómásan babáknál is vannak fokozatok súlyosabb és enyhébb.

Mert aki eljut az általános végéig, szakmát is tanul, az csak egészségesebb!.?

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook