Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon ügyesek vagytok csajok! Jelentem, 3 napja én is a régi kerékvágásban. Fogyi megy, torna még nincs.
Sziasztok!
Nekem eddig 3 kg ment le. Nem rossz, csak a végeredmény még nagyon messze van. Igazából ha így megy tovább, akkor is én maradok ennek a topiknak a legtovább a felhasználója:D
Ma is tormáztam, Nap közben rendesen szoktam enni, csak igyekszem kevesebbet, mint eddig és nasi nélkül, este pedig valami light-osat.
Szia!
Ügyi vagy, én ma még nem tornáztam, de a tegnapitól megint izomlázam van, máshol. Úgy örülök. Én kardiót sajnos nem végzek, pedig jó lenne.
Finom lesz az ebéded, lassan nekem is leveshiányom lesz, már napok óta nem ettem.Én ma gyrost eszek, ez a legegyszerűbb most.
Ittam ma egy tisztító-lötyit! Cékla-répa-alma gyümölcsturmixban préselve. Nem a legfinomabb, de állítólag nagyon egészséges. Ez volt a reggelim, meg egy pici mandarin.
Sziasztok!
Edibest: Te aztán nem sokat eszel!
Ma is tornáztam, tegnap bringáztam egy keveset.
Dorry: Ma zöldséglevest eszem, pipipörit+nokival
Sziasztok!
KITARTÁÁÁS MINDENKINEK!!!!
Én most egész jól állok, tegnap voltam tornázni(van is izomlázam) és holnap is megyek.
Én ma bundás Update kenyeret ettem meg egy nagy tányér gyümilevest(persze édesítővel, nem cukorral).És mára be is van fejezve a kajálás.Ha éhes leszek, inkább iszok sok vizet.
Sziasztok!
Jelentem salátát ettem tegnap! :DD Igaz 18 után nem szoktam enni, ez pedig 19 előtt volt kicsivel, de még mindg jobb, mint ha pizzát ettem volna! Nem?
Hogy vagytok??? Nekem izomlázam van a hasamban! ez jó hír, mert leglább van benne izom! :D
ma sem főzök, még mindig van főzelék husival, estére virsli tojcirántottával, vagy joghurt! Ti, mit esztek?? Én mindig ezzel vagyok bajban!
Sziasztok!
Kicsit eltűntem és hétvégén ettem is...
Mivel a kilóm stagnál így rászántam magam a tornára. Már csak az segíthet. :(
Lenyomtam egy Bíró I Testszépítést. Büszke vagyok magamra mert végig bírtam!
Mondjuk ma nem kellet főznöm.
Kismanó: neked is ejnye-bejnye!!! :)
Nem fogod!!! :))
Nekem nagy lesz a kisértés este, de remélem én is ügyes leszek! :)
Köszi. :-)
Ma még eddig nagyon ügyesen ettem, remélem, nem rontom el.
Halihóóóó!
Kismanó, ha fenékbe billentés kell, akkor tessék! gyerünk!! Ne légy gyenge! Ügyes vagy!! Mindjárt itt a nyár, a jó idő!! Kitartás!!!! :))
most tornáztam kicsit, felüléseket, meg hasprést! Jól esik!
Ma tegnapi maradékot eszem, este pedig csajos pizzászás lesz! Én salit eszek!!!! remélem erős leszek hozzá!
sziasztok!
Csajok, rúgjatok már fenékbe. Nem zabálok, de nem igazán megy a fogyi. A tornát nem is említem.
Ti nagyon ügyesek vagytok.
Nálunk Apa 60 kiló vaságyastól, így őt nem vonnám be a fogyiba. :-)
Sziasztok!
Én ma szabadnapos vagyok, a gyerek Mamánál van. De még szerencse, mert 2 órát aludtam éjszaka, mert ordított folyamatosan a gyerek:-(
Én ma ettem egy Update kenyeret kenőmájassal, meg egy tányér töltelékes levest.De annyira hulla fáradt vagyok, hogy nem is vagyok éhes.
Sziasztok!
Hétfő, tehát ekem mérlegelés! 1,2 kg mínusz! Gondoltam, hogy már nem lesz annyi, mint múlt héten, de ez így normális! Éééés, tegnap meg ma is tornáztam, ihaz csak 100-100 hasprést csináltam, de az is valami. Majd még megyünk sétálni.
Megint bajban vagyok azzal, hogy mit egyek.borsófőzelékre gondoltam, keményítővel készítve, natúr piphusival. Ti mit esztek???
Halihó!
Látom hétvégén nem túl pezsgő ez a fórum:) Rájöttem, hogy sokkal könnyebben tudok délelőtt tekerni, mint délután, szóval ha össze sikerül hozni, ezután inkább akkorra időzítem. Mondjuk akkor mikor főzök??
Nálunk is csatlakozott apa a programhoz:)
Jó reggelt!
Jól aludtatok? Én igen, mert manócska Apával alszik!:-)
Tudom, hülyén hangzik,de eddig még nem is álltam rá a mérlegre(okok: még nincs mérlegünk, féltem a végeredménytől).De most Anyáéknál ráálltam:-( 70,5kg Ez rééémes.A télen híztam 2 kg-ot:-(
-10-12kilóval meg is elégednék.
Na de most! Komolyra fordítom a diétát és nekivágok a nagy fogyókúrának!Ha tavaly nyáron sikerült, akkor most is sikerülnie kell!!!
A cél: barátnőm esküvője június végén. Addigra szeretném mindezt véghez vinni!
Most megyek és kidobok minden édességet, amit itthon találok!
Sziasztok!
Mi is jól aludtunk.
Én reggelire 3 abonettet ettem párizsival ubival.
Ebédre gyros fűszeres pipihusi volt salival, öntettel, és egy icipici pitát is engedélyeztem. Vacsira maradék husi öntettel, joghurt.
Mától csatlakozott a férjem is hozzám, elkezdett ő is fogyizni! :))
Megvolt a 20 perc baba-mama torna, ugyanis kisfiam nem akart elaludni, csak nyűglődött.
Délutánra megint sétát tervezünk az óvodáig, kb. 45 perc.
Kellemes hétvégét!
Jó reggelt!:-)
Mi szokás szerint jól aludtunk, de megint bírkózásba torkollt a pelenkacsere. Erre kellene valami megoldás... Férjem lenyúlta a bringát, most megyek utána valami mást csinálni, mert sikerült kisasszonyt letenni szundítani:)
Jó reggelt:-)
Hogy aludtak a babák? Mi csak egyszer ébredtünk 8 és 7 között:-)
A héten nem igazán figyeltem az evésre, kicsi vissza is jött, de még így is 5kg-val vagyok kevesebb mint mikor hazajöttünk a kórházból. De a tejem meg több lett, így nekem egyenlőre semmi diétát nem szabad csinálnom, többet fogok mozogni és kevesebb édességet enni, ha lassan de biztos lemegy az a maradék 3 kg is:-)
Sziasztok!
Nálunk ma csak séta volt /énekléssel, mert nyűgös volt a lány.../ az evéssel én is jól állok, azt hiszem
Sziasztok!
Én eddig jól állok az evéssel:-)
Séta is volt.
Még gyorsan főzök valamit, aztán csucsu...és jöhet egy újabb fogyózós nap:-)
Jóéjjt mindenkinek!
hahó! :))
Nálunk ma kimarad a séta, sötét, borús idő van.
Nincs erőm belekezdeni a tornába! :(( Pedig Gergő alszik!
Hali!
Én update kenyeret reggelizetm kenőmájassal, ebédre meg tejfölös karfiol leves, meg egy pár falat szezámmagos csirke rizibizivel.De jól is laktam.Most volt a barátnőm kávézni úgyhogy most azzal is eltelltem.
Szerintem mi is elmegyünk gyalog a postára, meg egy kört a faluba, csak remélem addig nem fog megint esni.
sziasztok:-9 látom nem nagy a forgalom. én délelőtt főztem, mostam, babáztam ,tanultam. Ha nem esik délután gyalog megyünk az oviba a nagylányért.
Ki mit eszik ma? A reggelim tk. szendvics volt tejeskávéval, ebéd brokkolikrémleves pirított tk. pirítóssal.
Halihóóó!
Szerencsére nekem az anyatejre már nem kell gondot fordítani, de így is nehéz megtalálni az egyensúlyt.
Én is tervezek mára sétát, ha a kisasszony is úgy akarja:-)
A torna ma elmarad, mert aki tartja nem ér rá:-(