Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Edibest nem vagy egyedül, nekem még pl. mindig nem sikerült kitapasztalni mennyi egyek hogy fogyjak de tejem ls legyen. Tegnap én is többet ettem mint kellett volna, főleg a sütit (de mára legalább elfogyott).
Szép napot mindenkinek. Én ma mozgásnak sétát terveztem de épp esik az eső, remélem eláll.
Helló mindenki!
Elmentek a vendégek, manócska elaludt(csodával határos módon), Apa alszik a gyerekkel, úgyhogy Hawaii van, alhatok éjszaka:-)
Egyébként így a nap végére sikerült belezabálni a mai jó kajálásomba, de csak egy picit.Holnapi megszorítással helyrehozom a dolgot:-)
Mozgás ma nem volt, de nem is bírnék mert izomlázam van a tegnapitól.
Jóéjjt mindenkinek!
Sziasztok!
Üdv Edibest a csinosodó anyukák közt:)
Kutya fáradt vagyok... Ma is tekertem, lehet, hogy holnap pihenek:(
Kérdésre: a házimunkával változó, hogy hogy tudok elékészülni. Most már időnként nem is érdekel:)
Mostanában a pelenkacsere felér egy szabadfogású birkózással. Azt ér tornának számítani?
Nyugi belejössz. Egyébként meg vendég ne toppanjon be csak úgy, tessék bejelentkezni. :-)
Amúgy elhiszem, nagyobb babával nehezebb, mert ő már sokat akar veled játszani.
Igen igazad van, én is azt vallom, hogy a gyerek az első. Csak mindíg akkor toppan be vmi vendég, amikor kupi van:-) De sebaj, lassan megszokom.
Ráadásul Apa jövő héttől megint dolgozik(vége a téli leállásnak)és akkor aztán jön a fekete leves. Na nem mintha így is sokat lenne itthon, de azért néha.
Egyébként az a történet, hogy mi dec közepén költöztünk külön a szüleimtől.Náluk másabb volt minden, mindíg volt otthon vki aki segített, és most itt a külön házunkban még talán nem sikerült kialakítani a takarítási rendet.De remélem gyorsan belerázódok.
Szia!
Amíg kissebb volt, én is jobban tudtam érvényesülni.Most 11 hónapos(pont ma)és egyre jobban igényli, hogy játszak vele, meg szórakoztassam.
Most épp alszik, úgyhogy teszek-veszek, közbe netezgetek.De délután jön a keresztanyja, ugyhogy ő majd lefoglalja egy kicsit és megint érvényesülhetek;-)
Sziasztok!
Üdv köztünk. :-) Én 24 vagyok, 4 hónapos a kislányom. Én nagyjából meg tudom csinálni a házimunkát mellette. Nem halogathatom addig, amíg alszik, mert nem túl sokat alszik napközben. Meg ha alszik, akkor nem kezdek neki porszizni, mert felébred.
Hogy mit nem tudok megcsinálni alvás időben? Hát pl ha főzök, akkor a napi takarításra nem marad idő, és fordítva.
Mondjuk ennek ellenére próbálom csinálni a dolgom, mikor ébren a manó, de kb. 5-szörre tudom befejezni.
Jelen pillanatban megint úszik a ház, most evett a gyerek, szétdobálta a virslit+a kenyeret, reggel már megfőztem, de elmosogatni még nem tudtam, csak hozzákezdtem.A mosógép mos, száraz ruhát fogunk most hajtogatni.
Sziasztok!
Szerintem ez nem kor kérdése, van aki 40 évesen sem képes összerendezni a napjait, van a ki 18 évesn is már profi.
Most már én is mindent meg tudok csinálni, csak nem szabad elmaradni a dolgokkal, mert akkor elcsúszok én is! Minden nap megcsinálom az alapvető dolgokat, és így nem hatalmasodik el semmi.
Edibest én 31 vagyok, és mindent meg tudok csinálni a gyerek mellett, nálunk ez szoktatás kérdése. Mi az amit ti nem tudtok megcsinálni csak alvásidőben?
Képzeljétek tegnap sütit vacsoráztam (szomszéd néni hozta), és éjjel nem kellett pótolni, lett tejem. Szerintem több szénhidrátot kell ennem. Ráadásul mérlegeltem, és kevesebbet mutatott a mérleg, ki érti ezt:-)
És elfelejtettem a lényeget:
Sikerült elmenni tornázni:-)
Olyan kellemesen elfáradtam.De jóóó volt!
Igen, ismerős, csak én fözni sem tudok mellette.Mosás teregetés, hajtogatás, gyenge pakolászás megy csak.
Ha szabad megkérdezni, hány éves vagy?
Csak mert és 23 és kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba és azért nem tudok a gyerek mellett csinálni semmit.Lehet, hogy túl fiatal vagyok mindehhez?
Mert az ismerőseim mind tudnak a gyerek mellett ténykedni, de mind 28 meg 30 évesek.
Vagy nevelés kérdése lenne?
Mintha csak magamat látnám...gyerek alszik-> világváltás. Ha a főzést akkor csinálom amikor fent van törpilla akkor meg futkosok mint pók a falon. Pórszívózni, mosni, teregetni tudok mellette de mást nem.
Az Allit nem ismerem.
Sziasztok!
Kb 10kg-ot szeretnék fogyni.
De az a baj, hogy nem is eszek rendszeresen: a reggeli elmarad, az ebéd is általában, mert akkor alszik a gyerek és ez idő alatt próbálom megváltani a világot takarítás terén és így estére olyan éhes vagyok, hogy fel tudnék falni egy lovat:-( Na persze napközben annyi van, hogy mindíg bekapom amit a gyerek meghagy.(tejszelet, rudi és egyéb nyalánkságok).Szóval nekem ezért nehéz gyerek mellett fogyózni.
Már elkezdtem szedni az Alli-t.Ezzel már sikerült nyáron lefogyni 8kg-ot(ami persze visszajött).Nektek van tapasztalatotok az Alli-val?
a tornából séta lett, mert férjemet kisebb baleset érte a munkahelyén így hazajött.
én délelőtt ettem puffasztott rizsből szendvicset, dél körül pár falat salátát, de nincs étvágyam, szerencsére:-)
így legalább nem lesz lelkiismeret furdalásom ha a vendégségben elcsábulok. Max. a vacsit kihagyom, úgyis fürdetésre fogunk csak hazaérni.
Lya én kislányomnál az éjjeli ébredések alkalmából rendszeren puffasztott rizst+ felvágottat ettem, és mégis lefogytam 7 kilót.
Húha, ha nekem a gyerek alvásidejében kellene házimunkát csinálni, nagy gondban lennék, nálunk a nagy is ahhoz szokott hogy ha fent van akkor csinálom a házimunka nagy részét, így marad időm magamra is:-)
Üdv Edibest! Falási roham ismerős, engem éjjel ért utól.....egyszerűen felébredtem hogy ennem kell. Egy kis light sajtot ettem+paprikát. Mi ez???
Pattanások is csak jönnek sorba.
Torna: semi, nulla, zéró..... ha elalszik a manó vasalok+mosok+főzök... apa este 18:30-kor ér haza (torna itt 19-20-ig -> a lehető legjobb idő 2 gyerekes anyának), akkor vacsi+fürcsi+alvás. Én hozom-viszem a gyerekeket gyalog. Ennyi az én tornám.
Sziasztok! Üdv Edibest! Ügyes vagy, hogy eljársz tornázni, nekem arra sajnos nincs időm, ha apa hazajön, akkor meg együtt vagyunk. Szinte minden nap sétálunk, 3. emeletről cihelődünk, ez is lefáraszt.
Ma megint csúszásban vagyok, fél 9-kor kávéztam, és most reggeliztem. Az ebéd így 13-14 körül lesz tervek szerint, közben séta. Tegnapról maradt pipihusim, meg rizi-bizi is, ma nem főzök, bár egy zöldésgleves lehet jó lenne.
szia Edibest, én a héten csak 1x tornáztam 20 percet (igaz mára is tervezem), ha az idő engedi akkor sétálunk mozgásként.
Én két gyerkőc mellett vizsgára is készülök (a kicsi korán kelő, ma pl. 4.30-kor ébredt), így ennyi mozgásra van erőm-időm.
Mennyi szeretnél fogyni?
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Én is nagy erőkkel fogyizok a 11 hónapos kislányom mellett, de nagyon nehéz.Ráadásul ott vannak a falás rohamok...szörnyűűűű!
Járok tornázni is, heti 2-szer.De úgy érzem, hogy kevés, lehet még kellene itthon is tornázgatni.Csak az én gyermekem nem alszik éjszaka és hulla fáradt vagyok nappal.Ez így nehezemre esik. Ti minden nap tornáztok?
Elég horror, főleg hogy azóta aludt fél órát, fel kellett keltenem mert mentünk az oviba. Most nyűglődik a kiságyában én meg reménykedek. Ráadásul ilyen korai ébredés mellett este nincs erőm tanulni, tegnap próbáltam de nem ment:-(
Az ebédem saláta lesz light sajttal, nincs kedvem nagy főzőcskéhez ma.
Itt esik az eső, így ma séta biztos nem lesz.
jó reggelt. mi megint fél 5-kor keltünk... de legalább kész vagyok mindennel amit mára terveztem házimunkát. Így lesz időm baba-mama tornára és tanulni is. Nemsokára viszem a nagylányt oviba (persze a kicsi miért is ne most aludt el...).
Már nagyon éhes voltam ,így most reggelizek. Délután vendégségbe megyünk, jó lenne napközben kevesebbet enni.