SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Nekem az van hogy feldolgozva. De már 2 hete
Akkor nem tudom.
Mert nekem már tavaly is az utalást követő napon látszódott csak..
Aki postán kéri általában ők hamarabb látják minthogy megkapják a pénzt!
Ebev szolgáltatás,onnan szolgáltatások onnan adó
Hol látható hogy kiutalás?
Szia!
Ha postára kérted?
Mert akkor már kiutalták
Nekünk azt látni az adószámlán hogy kiutalás.Szerintetrk ez mit jelenthet?
Köszönöm szépen.
Én is postára kértem
Hogy meg feldolgozzák kvázi meg nincs kész. Nekem már kész van mert feldolgozott de meg nem kaptam meg igaz postán kértem
Sziasztok mit jelent fel dolgozás alatt van szja? Múlthét kedden adta be a beválást személyesen a könyvelő
Az a biztos amikor már itt van :)
De ha le felezték a 30 napot akkor annak jönnie kell :)
Nekem a konyvelom 20-25 napot mondott🙈
Navosok is telefonba tok mást mondanak egyik üti a másik szavát tegnap beszéltem velük 2x az egyik azt mondta hogy 30 nap a másik azt mondta hogy a héten várjam a postást nyugodtan
Most akkor igazodjon ki rajtuk az ember!
Nekem már csak ábrándnak tűnik.
Elvileg mától van kifizetés, de volt aki mar multheten megkapta. Nem tudom mi alapjan megy az utalas..
Sziasztok
Mi Február 9-én adtuk be könyvelő által lett csinálva
Várható akkor hogy ma megjöhet?
Sziasztok! Mi 16-an adtuk be parommal konyvelovel ugyfelkapun keresztul.
Kivancsi vagyok mikor lesz belole valami, mas mar el is koltotte🙄
Facebook oldalon Szja 2022 Ködmön kőnyvelő iroda segítenek sokmindenben
Ha felhívod a 1819-et, ott segítenek. Nagyon segítőkészek! 1-es és utána a 0-ás gombot kell nyomni ügyintéző kapcsolásához.
Sziasztok!
Van esetleg hozzáértő személy, aki tudna segíteni a bevallás elkészítésében? Elakadtam és nem tudok tovább lépni.
Köszönöm
Ezt még én sem értem, mert ahány nav-ossal beszélek, mind mást mond. Az enyémre most azt mondták, hogy revízió alatt, de nem hiszek már nekik. Innentől bármi lehet, mert én is nézem az enyémet. Holnap hátha okosabbak leszünk, mert nekem mondjuk ez a 15-ik nap és már utalniuk kellene!!! Ha történik valami nálam, írok.
Elnézést, rosszul néztem. Ott van, de kiutalás dátuma nincsen, csak az összeg.
Most újra megnéztem, és eltűnt az összeg az adózói többletnél... Én ezt nem értem.
Azért megnézem én holnap azt a 15 napon belült... mert nekem akkor telik le a 15 nap és állítólag még ma is revízió alatt van a bevallásom, amit 15-én elektronikusan, ügyfélkapun keresztül adtam be!!! A gyors náluk nem tudom mit jelent, mert amit művelnek, az minden, csak nem gyors!!! Ja, és ahány NAV-os ügyintézővel beszélek, mind mást mond, mert némelyik még a 15 napról sem tud!!! Hajtja csak a 30-ik napot, aztán mikor fel van homályosítva, akkor csak makognak!!!
Szívesen. Ebev-be belépsz, ott Szolgáltatások - azon belül Adószámla és pótlékadat - azt megnyitod és Adószámla. Ott Új lekérdezés gomb, majd Lekérdezés indítása. Várni kell és kis idő múlva ráfrissíteni az oldalra, hogy kiadja az elkészült adatot. Ha azt a pdf formátumot megnyitod az Eredmények között, ott mutatja a listában, hogy mennyi az adózói többlet és ott jelenik meg elvileg a pénzforgalmi oldalon a teljesítés dátuma is. Hát nekem az még teljesen üres, csak az adózói többlet látszik, de azzal nem vagyok kisegítve, azt eddig is tudtam, hogy az vissza lesz utalva, csak nem mindegy, hogy meddig ülnek még rajta.
Köszönöm a választ! Az adószámlán hol jelenik meg, ha kiutalták?
Ma hívtam a Navot azt mondták hogy hamarabb utálják 15 napon belül de nem tudják pontosan elég gyorsan utalja most mi február 22 én adtuk be személyesen és postai úton kértük reménykedünk hátha a héten meg kapjuk
Nem sok jót gondolok, hogy mikor utalják, mert én 15-én elektronikusan, ügyfélkapun keresztül adtam be a bevallást, hibamentesen a hivatalos NAV nyomtatványkitöltővel. A közölt 15 nap holnap telik le, tehát a legkorábban március 1. is benne van, de ma hívtam a NAV-ot, hogy akkor hol is tart a bevallásom és a visszaigényelt szja, mire közölték, hogy revízió alatt van még a bevallásom!!! Hát 15-e már elég régen volt, azóta mi a fenét csináltak??? Ezért kíváncsian várom a holnapi napot, mert még most volt olyan navos, aki meg akarta magyarázni a 30-ik napot, hogy majd akkor utalják vissza!
Kiderült, hogy mi volt a probléma a bevallásommal. Ma reggel javítottam és már meg is jelent az adószámlámon az adózói többlet. Én postára kértem a kifizetést. Kb. mennyi idő alatt fogom megkapni? Vajon még a héten vagy inkább csak jövő hét?
Február 9-én adtuk be
Várható hogy jöhet akkor a napokban? Illetve postai úton kértük az kb mikor jön?
Néztem de nem látszódik semmi
További ajánlott fórumok: