Szilveszterre dobjunk le pár kilót (beszélgetés)
A barátnőm ugyanazt a shake-t itta, amit én, reggel shake 4 óra szünet, ebéd-bármi ami jól esik, 4 óra szünet, a vacsi szintén shake, közben egész nap 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet ivott, és mindennap tornázott, hol kevesebbet, hol többet, de mindennap!
Nekem sokáig nem ment le, de most megindult. Ma a reggelit hagytam ki, igaz elfelejtettem, aztán már megvártam az ebédet.
Reggel több voltam mint tegnap, viszont most van egy kis problémám a "belsőegyensúlyommal". Gondolom ez is közrejátszik, és lassan meg is kell majd jönnie.
Húú! 6 hét alatt 12 kiló? Hogy csinálta? Nem evett semmit és tornázott napokig?
Holnap rá kellene állnom a mérlegre. De nem merek. Éjjel buli volt nálunk és kicsit berúgtam.
Ma nem dolgozom, és tuti nem tudok így másnaposan tornázni :(
Húúúúúúúúú, az 10 kg.
Gratulálok. Hogy csináltad?
Csajok!
Nincs kedve valakinek segíteni nekem?
Úgy értem, hogy minde nap eldicsekedni idefent, hogy mennyi a mai mérés eredménye???
Nekem könnyebb úgy, ha tudom, hogy nem egyedül teszem.
Na........Szilvi????
szoszilvi81,
Mennyiről indultál, és mennyi idő telt el?
Jó reggelt mindenkinek!!!
Köszi szoszilvi81! Remélem én is.
Nagyon szeretném ledobni a pár kg felesleget.
Most vagyok 60 kg.
52-53 kg szeretnék lenni. Korábban ennyi voltam, csak most pár hónapja nagyon meghíztam. :(
Nem lehetetlen, a barátnőm 6 hét alatt fogyott 12 kilót.
Bár én ódzkodok a hirtelen fogyástól, nem egészséges, és könnyebben visszajöhet.
Hátha sikerül, én szurkolok ;)
Szerintetek lehetséges, hogy 4 hét alatt leadjak 10 kg-ot?
Ha sokat sportolok. Futok, dvd tornázok...
Lehetséges????
Sziasztok!
Ma egy kilóval kevesebb vagyok! :)
Bár megfogadtam, hogy nem állok mérlegre hétfőig, de nem bírtam ki.
A mai menü:
reggeli: kévé
ebéd: cukkinis sajtos rizs
Vacsi: sajtos virsli
Tora: semmi
Sziasztok4
Úszógumira a legjobb a következő:
Feküdj a hátadra, húzd fel a térdeidet, majd dönts balra.Így végezz felüléseket. A tested felfelé húzd, akár csak a normál felülésnél.
Aztán másik oldal.
50-50 db/ nap
De ügyes vagy :) Én meg úgy féltem ma reggel, hogy vm úton-módon többet fog mutatni (vízvisszatartás, visszahízás :-o ) de örültem, mert még mindig megvannak a minusz kilóim, csak már nem a sziluettemet, hanem az önbizalmamat erősítik :)
Hajrá lányok ma mindenkinek! Nagyon sok kitartást kívánok!Az az érzés, mikor lejjebb kúszik a mérleg nyelve, és tudod, hogy karcsúbb vagy megéri a sok lemondást!!! Sőt, bőven kárpótol!
Szép napot, jó egészséget!
Sziasztok!
Tegnap is kihagytam a vacsit, és képzeljétek 73,8 kg-t mutatott :D Nem hittem a szememnek.
Szép napot mindenkinek!!!
Szia!
Nekem a legjobban bevált gyakorlat a has oldalán lévő úszógumi eltüntetéséhez:
Lefekszel a talajra az egyik kezedet a tarkódra teszed és a másikkal a térdedig lenyulsz (a tested mellett) és vissza. Ezt úgy tedd hogy közben csak a felsőtested mozduljon. :)
Popsira pedig szerintem a legjobb a négykézlábon állsz és emelgeted a lábad.
Nekem az oldalamról egész jól lementek így a zsírpárnák :)
Köszönöm, aranyos vagy :-) Akkor te is nagyon ügyesen csinálod, ha már félúton vagy :-)
Én minden nap méreckedtem, mert így biztosan tudtam, hogy jó úton járok, jó úgy ahogy csinálom. Ez minden reggel erőt adott a folytatáshoz.
Andy gratulálok, hogy célba értél! Énsem hiszem el,hogy félúton vagyok, egyre közelebb a cél.
Oolong! Neked is gratulálok, csak így tovább!!!
Bár megfogadtam, hogy nem állok naponta a mérlegre, de nem tudtam megállni, tegnap is kihagytam a vacsit, ma 74,4 kg-t mutatott :D
Érdekes, most énis energikusabb vagyok :)
Sziasztok!
Ma végre elértem a kitűzött célomat 60 kg vagyok (59,8) 4,5 hónap alatt ment le 25 kg. Nagyon boldog vagyok, pár hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog. :-)
Sziasztok lányok!
Már 6:30-kor kipattantam az ágyból is ráugottam a mérlegre. Nagyszerűen indul a napom, már a 2 kg is lement. Annyira jó érzés, nagyon szorítok Nektek is, és ma hallatlanul sok energiát küldök Nektek / :) :P :) / , remélem átterjed rátok is a lelkesedésem!
Amúgy a tegnapi tornaadagom az Add Önmagad 3-ról 30 perc has volt, és most nagyon fááááj :):):)
Hajrá ma mindenkinek!
Puszik!
Sziaztok!:)Örülök,hogy van ez a fórum!Már régóta keresem a megoldást,de nem sikerül:tornázok,de nem tudok gyakorlatokat a fenékre,illetve rögtön a fenék alatti comb edzéséhez.Ja,és hogy az úszógumik eltűnjenek az oldalamról.:(
Ez a 3 kritikus testrészem van..Nem tudna valaki ezekre megoldást illetve tornamódszereket?Megköszönném!
Sziasztok!
Ma reggel tornáztam 20 percet! Tudom. hogy ez kevés, de legalább valami. Mindezt munka előtt.
Én csak jövő hétfőn állok a mérlegre, alig bírom ki, de valahogy muszály.
Nekem a mai napom:
reggeli. zöldséges rántotta
ebéd: sóska, virslivel
Vacsi: epres shake
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Dobjunk le havonta 3-4 kilót!