Szilveszterre dobjunk le pár kilót (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos az ismerősöm nem jött el, így nem jutottam el a konditerembe -borzasztó ez a kiszolgáltatottság, mérgemben egy órán keresztül tanultam a németet :P -
Mai nap:
Reggeli: félszelet kenyér(félkilós szeletelt kenyér fele) light sonkával és 1,5 dl kakaóval
Ebéd: vajbansült pulykamell krumplipürével és sajttal megszórva és egy pohár tea
Vacsi: shake
torna: 20 perc spontán jött gyakorlatokból
(fenék-comb-kar)
Szia!
Nekem is avonos van, vaníliás testradíros tusfürdő, jó szemcsés. Jól esik a bőrömnek. Ma megkersem az izasztónadrágot és abban fogok lépcsőzni. Hétfőn méreckedem újra :) Addig nem állhatok rá, kiváncsi vagyok mennyi megy le. mai menü:
reggeli: saját sütésű magos kenyér, sajt tea
ebéd: sóskafőzelék, sült hal
vacsi: párolt zöldség. párolt csirkemell
torna: fitnesz dvd
JASMINE, AZ NEKEM IS JÓL JÖNNE.
TE MILYEN TUDFÜRDŐT HASZNÁLSZ? ÉN AZ AVONTÓL RENDELTEM EGY KRÉMET. KÍVÁNCSI VAGYOK, HOGY HAT-E???!!!!
Sziasztok!
De jó annak aki kondizik! Én időhiány miatt nem jutok el, itthon tornázom és van eg kis lépcsőzőgépem. Ma 1 kilóval kevesebb vagyok :)
Mai menü
reggeli: hagymás tojásrántotta, tejeskávé
ebéd: zöldbabfőzelék, alma
vacsi: turmix
Torna: 15 perc has, 15 perc popsi, 30 perc lépcsőzés
Tegnap vettem egy masszázskesztűt amit zuhany alatt kell használni és egy szemcsés testradíros tusfürdőt, minden fürdésnél átdörzsölöm vele a karomat, hasamat, fenekemet, combomat. Küzdök a narancsbőr ellen.
Ha minden igaz, ma vagy holnap eljutok konditerembe. Egyedül sajna nem tudok elmenni, muszáj vagyok az ismerősömre támaszkodni, ugyanis a némettel még hadilábon állok :P
Remélem rátudom venni,hogy elmenjünk együtt heti 1-2-szer, mellette heti 3-szor séta, ennyi mozgás számomra pont elegendő is. :D
Sziasztok!
Jázmin,
Én most komolyan veszem. Tegnap is főztem tésztás ételt a páromnak, de kibírtam, hogy ne egyek.
jó úton járok, azt hiszem, én dvd tornázok, meg futni szoktam , az remek. Most sajna az idő miatt nem tudok.
Amióta fogyózom, majdnem 3 kg van minuszba. Bár eleinte nehezen indul be, de menni fog.
Narancsbőrre mit ajánlottok?Nekem a combomon van egy pici, és zavar. A sport jó rá, de van még már ötlet?Én mindet el akarom tüntetni onnan.
Sziasztok!
Itt vagyok énis, ma nagyon fáj a fejem.
Énis akarok menni majd kondi terembe :P
Szia Salima!
Ha ennyire tésztaimádó vagy egyél teljes kiörlésűt. Úgy látom csak mi fogyizunk. Hol vannak a többiek? Nem lesz több újrakezdés :)
Én tészta imádó vagyok. Szerintem bármit lehet enni, a lényeg hogy mennyit. Egy falatból nincs baj. Én régen tudtam így fogyni.
Remélem most is!!! :D
Nem vicceltem,
Úgy értettem mégsem azok az ízek, nem pótolhatja, de igazad van. Csak néha az ember vágyik egy pici tésztára...
Mai menüm:
reggeli: tükörtojás 2 db, paradicsommal
Ebéd: jázmin rizs borsóval
Délután: tejeskávé
Vacsi: saláta, 2 virsli
Torna: egész nap csüccs a munkahelyemen :((
Ne hülyésekedj Salima! :)
Reggel a tejeskávémba édesítőt teszek. Olyan kenyeret vettem amiben nincs liszt, (lenmagos)nagyon sötét barna szinte csak magbó áll. A főzeléket úgy sűrítem, hogy kiveszek belőle pár kanállal azt összeturmixolom és visszateszem. A levesekhez nem rakok lisztet. Tésztát nem eszek, sem péksüteményt, vacsira turmixot iszom, vagy eszek narancsot, mandarint, almát. Vizet iszom, esetleg teát (gyógyteát üresen, márt édesítőszerrel). Ha sovány sült húst eszem köretnek párolok hozzá zöldséget, vagy barna rizst, jázmin rizst. Hát ilyen egszerű az egész.
Ha édességre vágyom veszek pudingport (főzőset) és folyékony édesítőt teszek bele. Vagy veszek Túrórudit (norbi update)
Sziasztok!
Ma 75,4 kg voltam.
Cél: 68 kg
Terv: Herbalife shake reggel-este, ebédre bármit.
Torna: Heti 3-szor torna dvd-re, vagy fél óra séta.
Hajrá csajok!
JÁZMIN,
Ha megvonod a cukrot, lisztet, tésztát, akkor mit tudsz enni???
Én is szeretném, én a cukrot vontam meg, édesítőszerrel iszok, eszek mindent.
De a tésztát, burgonyát....mivel helyettesíted?
Én is csatlakozom újra.
Inzulinos cukorbeteg lévén, én nem tervezek nagy fogyást, mert az előírt szénhidrátot el kell fogyasztanom. De nagyon figyelek a mennyiségre. A diétás csokit is száműzöm. Tegnap este 10 percet tapostam a lépcsőzőt, ma a szobakerékpáron töltöm a Barátok közt műsoridejét.
Reggel a mérleg 84,6 kg-ot mutatott. Első ütemben szeretnék 80 kg alá menni.
Mai reggelim egy joghurt, ebédem szintén, vacsim szintén, ami délután 16 órát jelent max.
Attól később nem eszem.
És 2,5 óra dvd torna.
Csatlakozom Jázmin.
Kezdő súly: 63 kg
Cél: 52 kg
Én nagyon elhíztam, soha nem voltam ennyi. De mindig feladom. Csináljuk együtt, akkor kitartóbb vagyok.
Benne vagy???jövünk minden nap, beszámolunk egymásnak.
Sziasztok!
Na ki veszi komolyan mától?
Induló kg: 84
Cél: 65 kg húsvétig
Módszer: liszt, cukor, tészta, megvonása, sok zöldség, gyümi, torna. Én is vettem shaket (ultra loss) vacsikat fogok helyettesíteni vele.
Mai napi menü:
reggeli: tejeskávé
ebéd:jázmin rizs borsóval, zöldségleves
Vacsora: sovány sült hús, saláta
Torna: 15 perc has, 20 perc futás, egész nap takarítás és létrára mászkálás (ezt csak azért írom le, mert nem mindegy, hogy ülök a munkahelyemen egész nap, vagy valami mást csinálok)
Várom a jelentkezőket.
ki tart velem?
Most egy olcsóbbat iszok,a Műlerben lehet kapni,úgy néz ki bevállik.Egy kicsit féltem tőle,mert előtte a Herbalifot ittam,és az tuti volt,de sajna két gyerek mellett már nem engedhetem meg..
De ezzel az olcsóbbikkal is megy,múlt év március óta leadtam 13kg-ot.Csak ez a december bezavart.Még 10kg a kitűzött cél.
Hétfőn énis méredzkedem, és beírom, az indulást ;)
Veletek tartok!
Macsusz, te milyen shaket iszol?
Sziasztok!
én is híztam :(
De hétfőtől 5.-től újrakezdjük!
Most már nincs kifogás addigra az újévi kaják is elfogynak.
Na ki kezdi hétfőtől? :)
Irjunk indulási kg-ot hétfőn és újra hogy mit eszünk is tornázunk. Van 2 nap a felkészülésre.
Hajrá lányok!
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Dobjunk le havonta 3-4 kilót!