Szeptember 12-től indulás az álomsúlyig! (beszélgetés)
Köszi neked is! :-)
170 vagyok.
Még 2011 májusában 63kg voltam, azért lőttem be ezt a súlyt.
Gratulálok! Tényleg szép eredmény! :)
És egyébként hány centi vagy?
Hát ja, valahogy rávettem magam :) Mondjuk őszintén szólva már nagyon hiányzott a mozgás, úgyhogy nagyon jól esik :)
Csak maradjak ilyen kitartó :)
Jövök én is!
Én is kalóriát számolok. Majd otthonról írok bővebben. :)
Köszi szépen! :-)
Nekem van pár dolog ami az elején sokat segített és bizonyos élelmiszereket teljesen kiiktattam.
A 90 napos után ettem ezeket, mert finomak (naná, különben nem tudnák eladni), de egy idő után rosszul voltam tőlük.
Mondhatjuk azt, hogy 3hó 90 napos, 3hó össze-vissza és bő 3hó folytatás. :-D
Ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor menni fog. Ez egy fontos dolog, bármilyen apróságnak tűnik. :-)
Én úgy indultam neki, hogy "Tudom, hogy le fogok fogyni, csak idő kérdése, hogy mikorra megy le."
Hadd gratuláljak!!!
Le a kalappal!!
Nagyon kitartó vagy.
Ez hiányzik belőlem. Egy idő utáná mindig feladtam..mert enni könnyebb. Persze utána lelkiismeretfurdalás, újabb zaba és a vége a 100 kg lett.
Most érzem magamban az erőt, és azt, hogy elérhetem az álmaimat.
Igen már régebb óta ismerjük egymást.
Nem is tudom pontosan honnan. De nagyon jóban lettünk:)) És ez tart azóta.
Látom ti ismeritek egymást. :-)
Egy másik fórumról?
Én is kalóriát számolok, de ötvöztem a szétválasztó diétával (amit most meg kell spékelnem egy reflux diétával is-hogy ne legyen egyszerű). :-)
Szerintem szépen haladsz, a te súlyodnál ez az ütem egészséges és tartható.
Én januárban kezdtem egy 90 napossal és 95kg-val.
A célom 63-65kg december 12ig, most 69-70kg vagyok.
Nálam már lassabb a fogyás üteme, ált két hét alatt 1kg. Persze ha többet mozognék gyorsabb lenne, de majd meglátom. Még az is lehet, hogy változtatok (csak úgy nem könnyű, hogy sokáig vagyok benn a melóhelyen).
Szia csaje!!:))))
Örülök, hogy jöttél!!!
Néztem épp a naplód, hogy ma már volt 1óra mozgás!!Jó vagy!!:)))
Szia!
Én kalóriát és szénhidrátot számolok. Már több mint két hete vágtam bele! Eddig 2,5 kg minusz. Lassan de biztosan haladok.
100,4 kg-ról indultam. Az elsődleges cél meglátni a 78-as számot, amit lassan 8 éve nem láttam. Ennyivel ismert meg a párom.
Aztán onnan majd alakul.
Neked mi a terv? Mennyitől szeretnél megszabadulnI?
Sziasztok!
Én szívesen csatlakozok mindenhova, sajnos nagyon sok az inaktív fórum.
Ti milyen módon fogytok? Mennyitől szabadultatok/terveztek megszabadulni?
Igy van!Örülök, hogy itt vagy!!
Megcsináljuk!! Bízom benne nagyon!
Sziasztok!
Nemrég újra belevágtam az életmódváltásba és megmondom őszintén, hogy többször hoztam már létre fórumot vagy klubot..látszik, ebből is, hogy ezerszer vágtam bele a diétába, de a mostani bízom benne más lesz.
Újra itt vagyok, és szeretnék olyan embereket magam köré, akik szintén az önmegvalósítás, súlymegvalósítás útját járják.
Osszuk meg a tapasztalatokat és segítsünk egymásnak.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!