Szeptember 12-től indulás az álomsúlyig! (beszélgetés)
Saját szisztéma szerint :)
Próbálok kevesebb szénhidrátot és cukrot fogyasztani, több zöldséget, gyümölcsöt...a sót szinte teljesen elhagytam az étrendemből, bár azt már kb. 5 éve...
Próbálok naponta többször enni keveset, bár ez nem mindig jön be :)
Tulajdonképpen eszek mindent, csak módjával. Nem mondok le semmiről.
EGyszer már bejött, gyanítom most is menni fog, csak agyban egy kicsit jobban rá kéne állnom a témára :)
Én sem tudnám csinálni, most így egészségesen.
Ha beteg lennék, kapásból átállnék.
Igazság szerint a ch napot én is úgy csináltam, hogy nem úgy ettem ahogy előírja.
Levest tésztával, kínai zöldséges pirított tészta időnként, kuszkusz, ilyesmi és kb ennyi. A többi nálam nem fért meg s diétával. Viszont azóta is kb 60%ban csinálom a szétválasztó részét, de minden nap délelőtt csak gyümölcsöt eszem. A mérlegelőmben vezettem, nekem sok lement, nem panaszkodhatok.
A paleolit diéta sok betegségnél segít, az nem hülyeség.
Alternatív gyógymód pld. a cukorbetegeknél vagy a rákosoknál.
A 90 napost én régen csináltam, talán egy hónapig bírtam, de akkor sem tartottam be rendesen :) Úgy vártam a ch napot mint a messiást :D
Fogytam talán 1-2 kilót...de igazából nem szimpi nekem az a módszer.
Na meg egyik ilyen fura nevű diéta sem :) (Dukan, Paleolit, stb)
A kalóriaszámolás jó, csak én lusta vagyok hozzá, nincs kedvem számolgatni :)
Azért ne 2x másfél óra kiképzést képzelj el, vagy nem tudom. :D Reggel szoktam valami mozgatósabbat, Réka vagy kick box, esetleg Katus Attila ugrálás nélkül, magamhoz igazítva, durván 40 percet. Este meg valami Norbi + hasizom v. felkar. Ez kicsit hosszabb, de simán megéri.
A 90 napossal pedig épp az ellenkezője a bajom, szerintem nagyon megengedő. Nagyon egészségtelennek tűnik, sok egyéb más mellett. Inkább nem ragoznám, de nem is válna be, ha már eleve kétkedve kezdenék bele. Aki hisz benne, az már eleve jól indít. :)
Ez s torta nagyon jól hangzik!
Gondolom nem Budapesten van ez a bácsi. :-)
Húúú, nagyon elszánt vagy.
Napi 2x torna. :-)
Mi volt a bajod a 90 napossal? Nagyon bekorlátozott volna?
Sziasztok ismét!
Szóval én már elég rég kezdtem a diétát, tavaly márciusban, fogytam is, kicsi visszajött ilyen-olyan okokból, igazából tarthattam is volna, de hát kifogások mindig vannak. A lényeg, hogy most akartam újrakezdeni, pontosabban folytatni azt, hogy odafigyeljek az étrendre. Úgyhogy egy barátnőm unszolására utánajártam a 90 napos diétának, de huhúú, teljesen elborzadtam, mindezt tegnap este.
Ma tovább folytattam a keresést, és annyi diéta volt, hogy nem tudtam közülük választani és bár mind nagyon jól hangzott, és mind esküdött rá, hogy mennyire tuti, mindegyikben találtam valami kivetnivalót. Úgyhogy végül rászántam magam a kalóriaszámolgatásra, aminek az elve a legközelebb áll hozzám, értsd: tök egyszerű. Találtam én is egy programot (láttam, hogy valaki más is épp ma akadt rá), amiben rendesen benne vannak a kalóriás értékek, és nem nekem kell kisilabizálnom innen-onnan.
Szóval mától folytatom, amit tavaly elkezdtem, csak új elvek szerint.
Ahogy olvasgattam, nekem többet kell leadnom, mint nektek, jelenleg 116-117 kg környékén ingadozik a súlyom, 173 cm vagyok, szóval messze vagyok az ideálistól. De én már a 80 kilónak is örülnék, egyelőre azt tűztem ki célul, hogy menjek 100 alá, ha már az meglesz idén, akkor én egy boldog ember leszek. :)
Ja, és persze tornázom, kedvtől függ, általában napi kétszer, de minimum egyszer.
Óóó, mit nem adnék ilyen méretekért! :-D
Már annak is örülnék, hogy a csípőm lemenne 100 körülre.
Szép estét.
Sajnos a billentyűzetem kissé megadta magát, így a számsor nem műkodik, nézzétek el.
Na akkor betortáztam helyettetek. Komoly egy szeletet ettem, de előtte ettem.
Outback, csokis-banános torta volt/van. Nem bolti, ezt háznál készíti egy cukrász bácsi. Amolyan régi hagyományos torta, még a díszítés is.
Boldog Névnapot!! :) De jó neked :D
Milyen tortát fogsz enni ?:))
Hát...a lihegéssel nincs gondom...és úgy általánosságban szerencsére nem fáj semmim...
Engem inkább az motivál, hogy normálisan tudjak öltözködni, illetve hogy normálisan nézzek ki abban, amit felveszek...
Na meg persze a két szép gyermekem, akik miatt nem igazán hagyhatom el magam...és jó lenne, ha 1-2 év múlva is tudnék utánuk futni, amikor kell...vagy együtt futni :)
Egyszer már fogytam 23 kilót 6 hónap alatt...de hiába büszkélkedek vele, az már elmúlt :D
Szóval tudom, hogy képes vagyok rá...csak most valahogy nehezebben megy :) De megy...és ez a lényeg :)
Pedig tutira nem vagy béna, max feleslegesen cipelsz magaddal minden nap X plusz súlyt. :-)
Én hiszem, hogy benned egy vékony csaj van, csak hagynod kell előjönni. :-)
Most Szmk gyűlésen leszek, de 7-8 után tudok majd írni.
DRágaság!!!!Tortázz be helyettem is!! Nagyon sok boldogságos névnapot neked!!!!!
Ha hamarabb tudom ezt, akkor holnap indítom a fórumot, de egy hirtelen ötlet volt!:))És bízom benne,hogy ha már 2-3 ember itt lesz egymásnak az sokat segít!!!Ez fontos!!!
Sziasztok.
Csatlakozok én is hozzátok, ha nem bánjátok.
Bár azért várhattál volna még egy napot drága Limonádém, ugyanis ma van a névnapom és ma betortázok... Módjával, természetesen.
Üdv köztünk!!
Mik a terveid?
Igen, tényleg. :-)
Akkor te is szépen haladsz, csak kitartás kell és elhatározás.
Ha ezek megvannak, nem lesz probléma elérni akár a 70 alattit is. :-)
Nem tudom, te hogy érezted magad 98kg val, de én állandóan lihegtem és elkezdtek fájni a lábaim.
Akkor nagyjából egy paraméterekkel rendelkezünk, illetve rendelkeztünk :D
Én 172cm vagyok, amikor kezdtem diétázni, akkor 98kg voltam, most olyan 92-93kg között valahol...
Nekem mondjuk 75kg a célom egyelőre, mert pár éve amikor sikerült azt elérnem, akkor úgy tök jól éreztem magam.
El sem tudnám magam képzelni 63kilósan :)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!