Szeptember 12-től indulás az álomsúlyig! (beszélgetés)
A kávé és a joghurt helyett miért nem gyümölcsöt ettél? Ha már eszel, akkor szerintem az a jobb.
Milyen teát iszol?
Azt tudod, hogy ha vki "Böjtöl", akkor rengeteg vizet kell inni? Értem ez alatt, hogy nem elég a napi 2l, hanem 4-5litert kell meginni.
Nem számít, akkor is előre dolgozok :D
Ma eddig ittam egy tejes kávét 140 kcal, meg most megettem kínomban egy danone joghurtot.... főztem egy teát, azt szürcsölgetem, hogy mindig legyen valami a pocakban....
gyötrelmes egy nap lesz ez a mai!
Akkor kezdtük együtt emlékszel? Milyen büszke voltam rád..én persze akkor is feladtam, de te olyan jól végignyomtad!!
Most megcsinálod és kivételesen én is!:))
Ha sok lépcsőt kell mennem én is lihegek. Illetve fáj a sípcsontom, meg a combom. Örület teher az, amit nap, mint nap cipelek...
És ez csak 1-2 fizikai dolog..a lelkiről, ami nálam nagyobb hangsúlyban van, arról nem is beszélve.
Halihó!!
üdv az újaknak!:))))
Nem tudom mi van velem, de olyan hangulattalan vagyok a diéta terén. Ez a hét most nem az én hetem ilyen tekitetben. Persze próbálok nem félre enni.
De a cél, hogy pár napon belül újra felvegyem a lendületet!!:))
Ráadásul holnap kemény nap. Városnak lesz nálunk és mint szervező én is részt veszek. SZóval pörgés ezerrel. Reggeltől szerintem délutánig biztos. Igy a hétvégémből 1 nap marad, hogy feltöltődjek.
Hamarosan érzek egy szabadnapot. Néha kell csak úgy. Pihenni, feltöltődni, hogy aztán megújjulva csinálhass bármit. Érts ezalatt munka, diéta....
Most nálam is kint van a konyhapulton a mérleg, de nem fogok mindent lemérni, amit csinálok, ennyire már ismerem magam, szóval majd megnézem a recepteket, és amelyik a legközelebb áll az enyémhez, azt kiválasztom.
Általában nálam is alább szokott hagyni a kezdeti lelkesedés. Ha csinálom is, ritkán jegyzem fel, hogy mit művelek. A naplóírás se ment soha rendszeresen. :)
Én is a kalóriabázist használom, de mindent mérek.
Pld tegnap csináltam borsófőzeléket, beírtam magamnak új receptként. Össztevők minden + a végén lemértem a kész ételt, mert mindig van elpárolgás, amit negatív előjellel kell beírni. Így lesz reális a pld 20dkg.
Persze ezt sokan kihagyják, én is kb 1 hete tudtam meg, hogy így kell.
Jaaaa, akkor kb mint én.
Én sosem bírtam megenni a nyers zöldséget sózva. Apuék eszik úgy, de a fiamat is úgy szoktattam, hogy nyista só.
Biztos, hogy az idő múlásával sokat változik a szervezet. Lehet nekem is azért megy most lassabban, mert valamin változtatnom kellene, lehet már nem fog az bejönni, mint 3 éve. Ki tudja. Majd alakul úgyis.
De az is lehet, nem veszem elég komolyan :)
Pont ezt jelenti a "szinte" :) Főzéshez használok sót, hisz nem akarok én kicseszni senkivel :) de nagyon keveset. A család többi tagja pedig ha úgy érzi, akkor tesz még bele magának utólag :)
Pl. a zöldségeket egyáltalán nem sózom amikor azt is eszek valami mellé. A sós paradicsomot, paprikát már meg sem tudom enni :)
Tudod mi az érdekes?
Nálam már nem jött be ez a logika.
Régen (kb 12éve) úgy fogytam, hogy gyümölcsjoghurt, müzli, tej, krumpli, rizs, virsli, stb. Most minden ilyen gátolja a fogyást.
Furi, hogy ennyit változhat a szervezet.
Én úgy csináltam, hogy egy vékony szeletet kértem. :-)
Nálunk szerencsére viszonylag ritkán van, mert csak a családban levő három gyerekét tartjuk tortásan + ha vkinek kerek van, de az idén ilyen nem lesz.
Na nekem a só elhagyása lenne gond.
Nem sózom agyon az ételeket (a vesém miatt oda kell figyelnem), de el nem tudom képzelni, hogy pld egy borsófőzelék vagy egy bableves milyen lehet só nélkül??
Vagy mit jelent a "szinte"?
Nekem az egész hétvégém csak tortaevésből fog állni! Két szülinapra is megyek, s senki ne gondolja, hogy képes vagyok lemondani a tortáról!!!!!!!!
De azért majd megpróbálok :D
Ma léböjtöt tartok, hátha kompenzálom majd a hétvégi tortákat! :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!