Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi a pozitív , bíztató véleményedet puszillak érte, jól esik a bíztatás! Én is gyakran ittvagyok, ugyanúgy mint te bele-bele olvasgatok az újakba.Az öregedésről még annyit, hogy igenis lehet odafigyeléssel késleltetni, karbantartani magunkat, és még jó hogy itt van a szike is!Rólam készült 3 hónapja egy félakt, persze kis takarással ami a melleket illeti .....hát nagyon büszke vagyok rá!! Aki látta....nem sokan, és anem akárkinek mutattam meg..... azt mondták ez igen!!.....pedig 49-et töltöm!!
Mit tetováltattál? Én decemberben csináltattam, a szemhéjam van kihúzva, így nem kell tust használnom. Akkor még eszembe sem volt plasztikáztatni a szemhéjamat így utólag én is ráértem volna utána megcsináltatni, jobban jártam volna. Jó lesz egy hét múlva is az a kép!:))))
Szia Boncz! :) Te is hiányoztál!
Itt vagyok elég gyakran, csak csendben olvasgatom az újak diskurálását és ha pánik van beavatkozom! :)
Na viccet félretéve, biztosan fogsz új társat találni, hiszen gyönyörű, egészséges és normális gondolkodású nő vagy. Adsz magadra, igényes vagy és ráadásul annyira kifejezőek a szemeid! ;D :))))
Na én most kicsit várok az új kép feltöltésével, mert tegnap este újra asztalra feküdtem, de ezúttal tű alá. Sminktetkót csináltattam felülre és most még nagyon dagi és vörös a szemhéjam, de úgy egy hét múlva már normalizálódik majd a kép.
Szia Gabci, már hiányoztál!
Mélységesen egyetértek veled, viszont én már a 49-et töltöm az idén és én is félek az öregedéstől, pláne hogy egyedül maradtam! Muszály szépnek maradnom ha társat akarok találni, bár őrülten nehéz normálisat találni, olyat aki megindít valamit ott legbelül! Sosem éltem egyedül, társfüggő vagyok. De nem adom fel! Légyszi tegyél fel képet a szép szemedről, olyan kíváncsi vagyok a tiéd milyen lett?
Jajj lányok, úgy felzaklattatok ezzel az öregedés dologgal. Akkor nekem is van még 3 évem és utána lehúzhatom a rolót???!!!
Hát én bizony nem adom oda magam olyan könnyen az öregedésnek. Szerintem kis odafigyeléssel és egészséges életmóddal mindenképpen lehet lassítani vagy eltolni időben ezt a folyamatot. Persze jelen van a genetika is, de arra meg ott vannak a szépítő orvosaink! Ők a mi szépségszobrászaink és én meg is tartom az enyémet örök darabnak! :))))
Csajszik, harcoljuk a kor ellen, mi örök gyönyörű nők maradunk!!!
Szia nibiru61!
Engem 14.00-re hívott be a doktornő és mondta, hogy 15.00-kor fog műteni. Nálam is volt csúszás, mert 16.00 után kerültem be, de én is kaptam ágyat és gond nélkül eltelt az idő, ideges sem voltam egy cseppet sem. Szerintem mindenképpen kérdezd meg hányra menjél!!!
Drukkolunk majd és várjuk az élménybeszámolódat, meg a képeidet! Hajráááááá! :)
Szia Nibiru !
Engem 15h-ra hívott be de mondta, hogy lehet csúszás mert előttem egy komplett arcplasztika van és az kiszámíthatatlan előre. 18h-kor kerültem be . De addig is adtak egy ágyat, ahol elolvasgattam addig.
A másik téma: nekem 9 éve, 46 éves koromban vették kia méhemet(csak azt) szintén mioma miatt.
Én csak azt tudom mondani , sajnálom, hogy évekig knlódtam.Évekkel korábban ki kellett volna vetetni !!! Ég és föld az életminőségem azóta !!
És egyltalán nem indul be előbb az öregedés !!
Ső! Mivel nem lesz több gondod , megnyugszol, kivirulsz, kisimulsz ! :)Na és nem áll fenn a veszélye, hogy egyszercsak begorombul és mégis rosszindulatúvá válik !
Van egy 2 éves unokám, akit sokan a gyerekemnek néznek ! :) Tehát az öregedés miatt ne aggódj !!
:))
De korai volt. Pajzsmirigy betegség miatt lett korai menopauzám. Azért én is aggódok az öregedés miatt, és van még 2 évem a 45-höz, de remélem nem indul azért majd be az öregedés.
Bizom a genetikában:)))
Igen, erre gondoltam, hogy nehogy a ragaszkodás miatt nagyobb gond legyen. Na, de ha az orvos is figyel és te is, akkor biztos nem lehet:)
Bocs az offért:)
Szépüljünk inkább:)))
Nem baj, h megkérdezted, köszi az aggódást :)
Szerintem nálad azért nem okozott traumát, mert mindez spontán módon történt, és meg van a "komplett cuccod".
Bár 36 évesen nem történt mindez túl korán?
Nem tudom, h most hány éves vagy, de -ezt a dokinővel is beszéltük- hogy 45 éves kor után kezdődik el a csak a "leromlás"...
Mindent megteszek, hogy megtartsam a méhemet( van még mióma-embolizációra is lehetőségem ), de ha nem megy, akkor a végtelenségig én se próbálkozom majd , mert -sajnos tapasztalom - hogy a hatalmas vérveszteség sok betegség forrása lehet...
Elnézést a kérdésért:)
De még egy: nekem 36 éves koromban vége lett a menstruációmnak, és semmi bajom nincs tőle:) Nincs egy ráncom sem, nincs csontritkulásom, tehát semmi ami az öregedésre utalna.
Tehát az egészséged legyen a legfontosabb, bár biztos te is igy gondolod:)
Kedves Kék Írisz, köszi az érdeklődésedet...
Ebben a korban egy műtétnél már mindent kivesznek, nemcsak a méhet, hanem mindkét petefészket is.
Gondolom, hogy az öregedési folyamatok is sokkal erőteljesebben beindulnak, ha ezek hiányoznak.
Még egy pár év is "nyereség" is sokat számít :)
Nem tudom megmagyarázni neked, de én ösztönösen ragaszkodom hozzá, mert valahogy így érzem teljesnek magam.
Egy természetgyógyász bácsi azt mondta nekem egyszer: "kedvesem, ne engedje magát "megbontani"...
A mióma -tudomásom szerint-csak ritkán válik rosszindulatúvá, de tényleg szörnyű, hogy mit kínlódtam már eddig is velük....
De nem is akarlak ezzel a témával benneteket untatni, mert ez a fórum másról- a szépülésünkről- szól!!!
Sziasztok lányok!
Már jó régen még nem írtam nektek , így azt se újságoltam el, hogy márc. 30.-án lesz a műtétem!
A dokinő tényleg nagyon szimpi volt, de szinte alig beszéltünk a műtétről.:P
Valahogy ráérzett a legnagyobb problémámra( ugyanis több nagy miómáim is van, amelyek örökös vérzészavarokat okoznak) , és nyomban ezt kezdtük el kitárgyalni.
Szerinte a végtelenségig ragaszkodjam a méhemhez,és valahogy húzzam még ki ezt a pár évet, ami a vérzés végleges elmaradásáig ( és a miómák összezsugorodásáig) van.
Ezt csak azért írtam le, mert tényleg nagyon emberséges, és ellátott mindenféle, egyéb jó tanácsokkal is.( pl hogy közönséges grízet keverjek az arckémemhez, amiből így nagyon jó arcradírt lehet készíteni! ):)
Amin elcsodálkoztam: én mostanában nagyon negatívan értékelem magam( mivel a párom állandóan azzal szekál, h öregszem), viszont a dokinő megdicsért, hogy fiatalos vagyok, és azt mondta, hogy elég jó minőségű a bőröm is( még tartása van, és alig van ráncom is )
Úgyhogy igazán pozitív hatással volt az önbecsülésemre, ami igazán rám is fért! :P
Viszont fogalmam sincs, hogy hány órakor lesz a műtétem, mert azt a sok téma mellett el is felejtettem megkérdezni :P
Szerintetek ezek fix időben kezdődnek nála, vagy inkább írjak neki?
Gabuci, Pilluci, és a többiek, akik nála voltatok...Nektek hány órára kellett bemennetek a klinikára?
Köszi:)
Azt hiszem beszélgetek egyet a bőrgyógyászommal, hogy mit ajánl.
Lézer? Hol nézzek ennek utána? Tudsz valamit ajánlani? Gondolkodok én mindenen:)
A szivem jó, a vesém jó. Nem, nem éjszakázok sokat, azaz mindig alszok eleget.
Pajzsmirigy beteg vagyok.
Légy szives ird meg:)
Kiváncsi lennék rá, hogy mit ir. Nincs bőr lógás és semmi. egyszerűen karikás a szemem állandóan.
hát igen, egyetértek én is megjártam a szemorvossal, csak nem akartalak riogatni, de szerintem ha preciz és alapos nem mint aki nekem csinálta akkor nem lessz semmi gond vele. nekem a szemorvos megcsinálta 15 perc alatt és olyan lett mintha én itthon kisollóval kivágtam volna egy darabot belőle, és nem is volt egyforma a 2. semmi rajzolás vagy ilyesmi nem volt nyissz és ahogy sikerült. de szerintem ne aggódj vannak jó szemorvosok is itt is sok lánynak szemész csinálta.
de nekem is ez már vagy 7 éve volt, azóta már újra csinálta egy sebész pár éve, és most felfelé is húztak rajta mert a sarka lógott
Ha nincs bőrfelesleged csak színelváltozás, azon a szike nem segít.. :((( Esetleg lézer?
Lehet, hogy valami belső oka van a barna karikáknak. Nem éjszakázol sokat? esetleg erős dohányzás , stressz? lehet betegség jele is vagy gyógyszermellékhatás.
Köszi a választ!
Persze, tisztában vagyok vele, hogy számos egyéni tényező befolyásolja egy műtét eredményét,én csak azt nem szeretném, hogy egy olyan beavatkozást végezzenek el rajtam, ami várhatóan nem hoz különösebb eredményt. De már nem is rágódom ezen, majd a konzultáción rákérdezek mindenre, és ott ki fog derülni milyen lehetőségek adottak az én esetemben.
Akkor nem megyek. A szemhéjam még jó:) És még akkor sincs ráncom ha nevetek:)
Bár időnként elcserélném a karikáimat egy pár ráncra:)
Azért tudd meg, hogy milyen gyakorlata van a szemhéjplasztika területén, és nem ártana referencia is... azért ehhez kell rutin, csak önmagában az, hogy szemész az nem elég.. ez tutkó. Csak akkor vállald be, ha jó kezekben érzed magad, ne azt nézd, hogy ingyen van, mert ha elcseszi, nem lesz pénzed javíttatni ... vagy már helyre sem hozható...
Láttam már elrontott orrplasztikát, amit sebész csinált TB-re.... nem részletezném...